-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Tárhely vagy sebesség a lényeg?
Ti melyiket vennétek a két versenyző közül?
Nem tudom a mostani játékoknak nagyon nagy terjedelműek ! A játékokat elég egy sima HDD-re tenni, vagy ssd-re ? Az utobbi drága mulatság !
Üdv, -
S.O.S.
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat !
Lehet maradok az intelnél . akkor nem kell eladnom a hűtőmet .
Az MSI lapja tetszik.
Ezzel a procival jó választás lehet!
De ramot nagyon nehéz hozzá venni ami benne van a "Memory Support COFFEE LAKE" listában. -
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Kicsit mosolygok magamon . Minél több tesztet nézek annál bizonytalanabb vagyok ,azzzal kapcsolatban hogy milyen ( intel vagy amd ) gépet építsek Azt hittem hétvégen eldöntöm,hogy mit vegyek de ez sajnos nem fog összejönni ! lol....
AMD ha minden igaz jobb munkára .Intel meg játékra. Az intel procija olyan 70 % -al ( de náha 100 % )is jobban le van terhelve játékok alatt mint az AMD procija ! Én ezt látom a videókból!
Link
Igy most ember legyen a talpán aki el tudja dönteni melyiket vegye. Ha a kinézet is számit akkor most valahogy szebb lapokat csinálnak az "Intelnek" ( lehet le vannak fizetve )
Sajnos nem tudom lefordítani a teszteket..Lehet még midíg nincsenek a játékra optimalizálva az AMD procik de az biztos hogy erősek...Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
válasz dugo_ #126449 üzenetére
Szia !
Köszönöm a válaszodat !
Ha maradok a ryzen 1600X mellett akkor melyik alaplapot ajánlanád jobban !
Muszály komolyabb lapot vennem mert abban van RGB ami most nekem fontos szempont. Házat nem rég vettem egyet ( PANZER MAX ) Ebben remélem jól fognak kinézni a cuccok. Talán 5-8 évet kihúzok vele !
A lenti lapok közül melyik a jobb? Én az alaplap kinézetét is nézem és az fontos számomra . Árban és talán ránézésre a lenti lapok tetszenek !
-GIGABYTE AORUS GA-AX370-Gaming 5
-ASUS ROG STRIX X370-F GAMING
-GIGABYTE GA-AX370-Gaming K7
Memóriát azt nem tudom melyik márka megy jobban a fenti lapokban. 35 ezer Ft körül.
- Ezek közül melyik ?
Előre is köszönöm a választ ( válaszokat )üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Az alábbi konfig összeállításában kérnék segítséget !
Vagyis most csak alaplap és processzor csere esedékes .Memória is lesz 2x4 GB de az egyszerübb választásnak tünik. De szivesen elfogadok tanácsokat azzal kapcsolatban is!
Az örök ellentét INTEL vagy AMD gépet építsek
Pár hete még AMD ryzent akartam összerakni,de most hogy kijött az intel 8. generációs processzora elbizonytalanodtam.
Az alábbi alkatrészeket néztem ki magamnak !
AMD - AMD Ryzen 5 1600X
Alaplapok közül van több befutó is :
-GIGABYTE AORUS GA-AX370-Gaming K5 Alaplap
-GIGABYTE AORUS GA-AX370-Gaming 5 Alaplap
-ASUS ROG STRIX X370-F GAMING Alaplap
INTEL-Intel Core i5-8400 Hexa-Core 2.8GHz
Alaplapok : -GIGABYTE Z370 AORUS Ultra Gaming Alaplap
-ASUS ROG STRIX Z370-H GAMING Alaplap
-MSI Z370 GAMING M5 Alaplap
-ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
Az igazság az, hogy inkább játékra kellene mint munkára ! De ahogy nézem az intel processzora olyan 25-35% jobban le van terhelve játékok alatt . Azt nem tudom , hogy később ha nagyobb terhelést kap játékok alatt az vajon mennyire fogja vissza majd az fps számot ....és akkor az amd még mindíg birni fogja na de én ehez nem értek..
Előre is köszönöm a válaszokat !
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Parfüm topik
- Akciókamerák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- Gamer PC eladó! VÍZHŰTÉS! I5-9600K Tuning/32GB Predator RAM/RTX 2060/500GB SSD + 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest