Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Sziasztok!

    A hétvégén vért izzadva sikerült a halottat játszó alaplapomba újra életet lehelnem, de erősen kérdéses, hogy meddig fogja még húzni, így gondoltam itt a jó alkalom lecserélni és ha már ez megy a levesbe, akkor egy-két dolgot még lecserélnék, hogy kicsit többet hozzak ki belőle.

    Jelenleg így nézünk ki:

    - Asrock 870 Extreme3 alaplap (ez mindenképpen cserére szorul)
    - AMD Phenom II X4 955 Black Edition (egy X2 555-ből négymagosítva)
    - Gainward GTX460 768MB
    - Kingston 2 x 2GB 1333 Mhz DDR3
    - Gigabyte (FSP) 460W táp
    - SSD nincs

    Van egy CoolerMaster Gladiator 600 házam, ebbe kellene a jóságoknak beleférnie (a procimat egy CoolerMaster Hyper 212 Plus hűti, ez elég testes darab, nem mondom, hogy nem fér el, de el tudom képzelni, hogy valaminek ez is kevés lehet).

    Az alaplap mindenképpen megérett a cserére, mert nem tudom meddig húzza. Összesen olyan 70-80 ezer forintot szánnék a fejlesztésre, mihez lenne érdemes hozzányúlnom? Ha valamiből jóval jobbat kapok, akkor még egy-két tízezrest rá tudok lapátolni.

    Mondhatnám, hogy a célom a munka (videó vágás, grafikai feladatok, stb), de egyrészt erre eddig is megfelelt, másrészt meg a tényleges munkát amúgy is a munkahelyemen végzem. Szóval a komponenseket a játékos teljesítmény növelése érdekében cserélném. Még annyi érdekes lehet, hogy a Flight Simulator X és a World of Tanks a CPU egy szálon leadott teljesítményére érzékenyek.

Új hozzászólás Aktív témák