Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeee
tag
Menet közben történt egy kis változás, mert rájöttem, hogy ez az alaplap nem jó a procihoz.
Trebron09:
Szívesen nekiugranék egy gép összerakásának, ami elriaszt, az a proci összeillesztése az alaplappal, procihűtő felrakása, pasztázás... A többi nem gond, minden mást meg tudok csinálni. De drága mulatság lenne, ha ezt elqrom![ Szerkesztve ]
"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Gabeee
tag
válasz Trebron09 #50205 üzenetére
Vidéki bolt, meg aztán össze is kéne rakni a cuccot valakinek. Én ehhez nem értek, ezért gondoltam egy helyen megvenni mindent. De azért megkérdezem tőlük (ha már járnak nagykerbe), hogy egyedi igényeket ki tudnak-e elégíteni.
Néztem nagyobb üzletek kínálatában előre összerakott gamer gépeket, de egyik sem nyerte meg a tetszésemet. Vagy az alaplap sz@r, vagy a VGA, vagy a táp... vagy többminden egyszerre.
Ha minden kötél szakad, marad a Gryphon...
"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Gabeee
tag
válasz Trebron09 #50203 üzenetére
És mit szólsz az Asus Z87-K-hoz? Ennek az árát még meg tudnám emészteni (33k).
Az általad ajánlott lap sajnos kilőve, egy boltban szeretném megvenni a cuccot, és ilyen itt nincs.
-
Gabeee
tag
Pár oldalt visszaolvasva tulajdonképpen már összeállt a fejemben, hogy milyen alaplapot szeretnék, de azért kellene egy kis megerősítés.
A konfig főbb alkatrészei:
CPU: Intel i5 4570
RAM: DDR3 Kingston HyperX 8GB CL9 1600 Mhz kit
VGA: Zotac Geforce GTX760 2GB
HDD: SATA3 1 TB (később SSD is lesz)Ehhez néztem ki az alábbi alaplapokat:
1. Asus B85 M-G (kb. 20k), vagy
2. Asus P8Z77-V LX2 (kb. 26k).Többnyire játékra kell, tuning nem lesz, sem crossfire, és több évre le szeretném tudni a PC vásárlást. Későbbi bővíthetőség is fontos (pl. RAM, de azt mindkettő tudja). Jelenlegi konfigom alatt is Asus lap van (6,5 éves), semmi gond nincs vele, és a választott üzlet kínálatában is ez a fő csapásirány (13 db Asus, 1 MSI, 1 Gigabyte)
Szóval én az 1. sz. versenyzőre teszem le a voksom (Asus B85 M-G), szerintetek?
-
Gabeee
tag
Bocsi, lehet, hogy már feltették páran a kérdést, de mivel ismerősöm kért meg rá, és nem szeretnék órákat tölteni visszaolvasással, hát megkérdezem:
Milyen alaplapot javasolnátok egy Intel C2D E2160 CPU, 2 Gb 800 Mhz DDR2 RAM, Gef 9600 GT VGA, 80 GB Samsung HDD alá?
A lényeg hogy viszonylag olcsó legyen.Pl. egy ASUS P5K PL kb. 16 ezerért?
Paraméterek:
P5K PL LGA775, Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo Ready- Intel Quad-core CPU Ready- IntelŽ 45nm CPU Ready-
G31+ICH7- FSB 1333/1066/800MHz- Dual-channel DDR2 800/667- 4x SATA 3Gb/s- Gb LAN- 6-channel HD Audio-EZ"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Vicces képek
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- További aktív témák...
Állásajánlatok