Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Milka 78 #95537 üzenetére
az 99% h beragadt, két hónapja is láttam annyiért náluk, de nem adnék érte annyit, 25e volt alzánál nagyon sokág, aztán eltűnt tavaly november környékén, azóta elvétve láttam 30-35e körül kisebb helyeken, aztán már annyiért sem ( :
1-2 piros-fekete régebbi msi van ami jó lett volna, de azokat sem kapni
x470 gaming pro is nagyon tetszene, de talán egy helyen van ha van, kisebb boltokból nem vásárolok
azt hittem szimpla feketét egyszerűbb lőni, de kifogott rajtam, majd talán b550-ből lesz valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AM4 Alaplap Bazár - Újszerű/Használt - Kifogástalan tesztelt működés - Számla & Garancia
- Gigabyte GA-H81M-D2V LGA 1150
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus P8H61-M LX LGA 1155 alaplap
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest