Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negroo
aktív tag
Nem tévedés. Több kollega emiatt nyerte meg a pert, hogy megálló tábla felén túl jött. Kressz nem ismer olyan fogalmakat, ami vagy igen vagy nem ez a szükség esetén két értelmü.
ui: Ha tankal jössz egyértelmű, hogy nem szükség esetén állsz meg.
Ez olyan dolog, hogy ha lelép egy figyelmetlenül egy gyalogos, akkor vész fékezel. Ha egy tömött busz indul ki akkor még retorzíót is alkalmaznak. Tisztelet a kivételnek.
1 Esett leírás.
Busz öbölből kihaladtam, mert 1 sávos volt az út mögöttem csúklós fara az úton maradt. Szembe forgalom erős volt gondoltam rá csürőm, de látomm a szembe lévőt is letolják, ne hogy már bengedjen. A sor vége piros miatt a busz elejémnél volt álló. Nem tom, de a kék kocsika padló gázzal jött és nem tom direkt csinálta, vagy ennyire nem tod vezetni. A sor végében padló fék és a gyerek pofa zacsija csatant a müszer falon. Nő vezette. Erre mögöttte pepitában ugyan ez csak furgon volt és bele csattant. Ki száll a nő ordít rendőrért kiabál, de nem hogy a büdös kőlkét nézzegetné fenyeget. erre ki kiabáltam, hogy ha a furgonos lenne az igen csak szörnyű vége lenne és nem az eleje vérezne. Viszont amit tett a saját gyerekével az egy dolog, mert nem tudsz vezetni, de hogy még elsősegélyben se részesíted ez 5 évtől fegyházzal dicsérendő. Azt elpucolt. Peddig az ilyen miért vezet kocsit ha béna. Nem azt moondom nem tartja fel a sort a busz, de a kövi megállóban úgy is megáll, de mert ő siett szopjon le másik száz ember és így nem csoda, hogy a bill clinton felesége meg bocsátott a férjének, mert Ő csak a titkárát szopatta meg és nem úgy mint a merkel az egész európát szopatta meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest