Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz #25954560 #2055 üzenetére
Javítsatok ki, ha tévednék, de nekem úgy rémlik a kresz könyvből, hogy amennyiben városon belül felfestéssel el vannak választva a párhuzamosan futó sávok egymástól, nem vagy köteles kihúzódni jobbra, amennyiben azonban nincsen felfestve az elválasztósáv, úgy köteles vagy az út jobb széle mellett haladni, hacsak a forgalom nem indokolja azt, hogy belül haladj.
Városon kívül természetesen kötelező jobbra tarts van..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
dragonfx
veterán
válasz #25954560 #2055 üzenetére
Ne viccelj, és képes voltál mögötte baktatni?
Kötélidegeid vannak
Amugy azt még nem írtam, hogy ahol 2 sávos volt az út a külső ment 150-160nal...belső...LOLLL üres....
Amugy ha mindne autópályánk 3 sávos lenen szerintme sokkal több lenen a szabályos ember...és biztonságosabb is lenne.
Lásd szélső ott a mazsoláknak...középső aki a szabály szerint megy, értsd végig 130-140...és aki előzni akar vagy gyorsabban ott a belső...azért 180ról könyebb besorolni 140re, mint a mazsolákhoz....saját magam fingassam meg a 2 sávos részeken azzal hogy mindig kihuzodok tuti akkor jön valakia belsőbe amikor utolérek valakit, és persze nekem kell fékeznem, utána újból gyorsítanom,a mi ugye +benzin...mondjuk nem mintha érdekelne hogy 9 avgy 11..de azért saját magam és a pénzem ellensége nem vagyok, +ba még jobban is esik ha ugymond ügyesebben tudok fogyasztatni az autóval, hát ezt nem.sry.
tbs>>nincs kegyelem ahol lehet ha mind2 sáv teli sé feltartanak....na jó nemeemmmm mindig .....de eza balra tarts tényleg csak egyfajta ajánlás a kreszben...meg aze lőzés is.
#2059>>van 90es korlátozás ??hol????...én csak 50-70...meg Vmax-ról tudok
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
deicide
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest