Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
A gond csak az, hogy sehol nem tartják be a szabályokat. Ha jó az út, akkor sem, ha rossz az út, akkor sem. Nem kell a közlekedéstervezésre fogni, ha valaki nem tudja felemelni a lábát a gázról. Nem állítom, hogy például Budapest közlekedési rendszere jó, mert nem az. Kornrétan egy rakás szar. De ez nem mentesít senkit a szabályok alól.
Én is szabálytalankodok alkalmanként, nem "szentfazekaskodom", de el bírom ismerni, hogy ezért jogos a büntetés, és nem akarom az én hibámat másra kenni.
-
I_Am
veterán
Értem! Annyira veszélyes volt a szitu, hogy ha nem 30-al mész elütöd őket. Gondolom ezzel ők is tisztában voltak és valószínű azért nem sikerült az öngyilkosságuk, mert Te csak 30-al mentél és ők rosszul mérték fel a sebességed.
Ne hülyéskedj már, hogy ilyen példát hozol fel.
Tessék akkor jön a harapnivaló ellenpélda. Sokszor jövök az általad emlitett úton haza. 60-as tábla van ugye. Egyszer sem ütöttem el még senkit, nem is ugrottak ki elém, nem kellett soha kikerülnöm senkit, pedig 70 alatt nem jövök végig rajta. Egyszerűen kényelmetlen, meg a kocsinak is csak szenvedés.
Hungárián kint van a 70-es tábla, itt miért csak 60? Pedig még az út minősége is jobb.
szerk: és most megyek és keresek magamnak egy öngyilkosjelöltet, hogy jól kikerülhessem és leírhassam ide, hogy márpedig ha nem 50-el mentem volna, akkor......
(Üllőin megyek, aztán Hungária egészes Stadionig, aztán Stefánia és Thököly. Majd ugyanez fordítva vissza)[ Szerkesztve ]
-
I_Am
veterán
Ne hasonlítsuk már Németeket, meg Osztrákokat kis Hazánkhoz. Ott ráállok a 130-as tempóra és amig meg nem érkezek a célig ki sem kapcsolom a tempomatot. Na ilyet itthon 20 kilométerig tudok megtenni, mert még az emelkedőn is van az autópályán sebességkorlátozó tábla. Persze, hogy minek azt nem tudom.
-
I_Am
veterán
Nem erről volt szó de mindig ide terelitek!
Végigolvastam és a pár okoskodó mindentbetartó szentfazék állanóan ide tereli a szót!
Tudod miről volt szó? Hogy a meghozott szabályok szó szerint fas****gok!!!
Erről volt itt nagybaszó!
Tudod már sokadszor szaladok bele ebbe a dologba és most már egyre inkább az az érzésem, hogy olyan emberek papolnak itt a szabályokról, akik nem vezetnek semmit! Szó szerint, semmit!
Mert ha naponta vezetnének és nem csak a kerttől a wc-ig a kertben, akkor beláthatnák, hogy a meghozott szabályok csak látszatintézkedések és ezért lettek rosszak!
A közlekedési morált nem a büntetés összegének emelése javítaná, hanem az ha olyan embereket tennének a megfelelő székekbe akik dolgoznak is, nem csak valakinek a rokonai! Megfelelően lehetne a közlekedést szabályozni elsőnek, az utakat állandóan átnézni, talán még egy-két kamera is beleférne pluszba egyes csomópontokhoz, a táblákat és a sebességhatárokat rendszeresen ellenőrizni. És nem azt csinálni, hogy tudod mit Gázsi, tegyünk ide egy 30-as táblát, mert miért ne.
Ha nem olyan emberek terveznék a közlekedést, akik eddig csak Sim City-t játszottak, akkor talán lehetne is belőle valami.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Alapvetően sehol nem írtam , hogy mindig minden szabályt betartok , sőt.. . Viszont nem is sírtam sehol , hogy ezek a "köcsögök " elveszik a játékszerem . Amennyiben Franciaországba kellene utaznom , akkor megfontolandó a vonat és a repülő . Gondolom Németország és Ausztria útjain Te sem hajtasz úgy mint itthon , mivel tudtommal ott egy "kicsit" szigorúbb az ellenőrzés és a büntetés is .
Egyébként ha sokat vezetsz , akkor illene érezned a tempót , nem kell ahhoz órát lesni , nekem nincs szükségem rá . -
I_Am
veterán
Tudod mit kívánok ilyenkor mikor ilyesmit olvasok?
Hogy legyen kint mindenhol (még az autópályán is) 30-as tábla és Neked Franciaországba kelljen utaznod...
Még mindig itt tartunk? Egyszer úgy meglesném titokban az itt kardoskodó embereket, akik mindent betartanak...
Mert nem hiszem el, hogy állandóan az órát figyelitek mennyivel mentek!
-
Mr X
veterán
Elmélkedni szabad, megszegni nem. Én nem oltottalak le, elmondtam az én meglátásom.
A mentalitással kell kezdeni, ez egyértelmű. Erre vannak a szigorítások. Magyar ember csak a büntetésből ért. Szabályt módosítani akkor érdemes, ha az emberek nagy része képes lesz a jelenlegieket betartani.
-
Gambit
őstag
Ok, de akkor had elmélkedjünk a jogosságán. És nem kell leoltani azt, aki fel meri hozni, hogy talán értelmesebb szabályokat is lehetne hozni.
Amúgy persze mégiscsak a mentalitással kéne kezdeni, és akkor megintcsak hiába a szigorítás.
lsc: Jó lenne, ha a helyesírás szabályait is annyira tisztelnéd, mint a kreszt...
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Amennyiben felnőtt vagy , akkor a döntés a Tiéd , vagy betartod , vagy nem , viszont ha megcsípnek akkor is kemény gyereknek kell lenni , és vinni kell a balhét .Szerintem a történet ennyi , aki betartja a szabályokat annak tök mindegy , aki nem annak meg ott az aláírásom .
-
-
lsc
nagyúr
Plusz értelmet hogyan akarsz adni felnőtt embereknek ? Erre azért kíváncsi lennék .
Eddig is voltak szabályok , az értelmesebbje betartotta /vagy nem /, ezután is ez lesz .
Aki nem tartotta be és megcsípték , az eddig is fizetett , csak most egy kicsit többet kell . Nem értem mi a gond ? -
Mr X
veterán
A szabályok betartásával történő közlekedés az értelmes. Az nem értelmes, aki eldönti, hogy neki ez a szabály nem tetszik, ezt nem tartja be. Senkinek nincs joga felülbírálni egy szabályt sem, ha megteszi, viselje a következményeit.
Én is szoktam gyorsan menni, de tudom, hogy jogos a bünti, ha elkapnak. Bár az emelt tételekkel én is meggondolom, hogy megéri-e.
-
Mr X
veterán
Elolvastam, sőt a másik fülön jelenleg is nyitva van.
"A büntetési tarifák - akár tízszeres - emelésével persze nem szűnt meg a korrupció, de az autósok döntő többségének láthatóan nincs annyi pénze, hogy az eddigi hagyományoknak megfelelően a kiszabható büntetés felét az őt szabálytalanságon kapó rendőr zsebébe csúsztassa."
Itt a lényeg, ezért van ereje az emelt tételeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Miért is nincs értelme? Nem tartott be egy szabályt, megbüntették érte, legközelebb meggondolja, mit csinál. Lehet hogy most csak 20-30-al túllépte a sebességhatárt, de lehet, hogy legközelebb a fékútja közepén egy ember lett volna.
Az értelmet kár felhozni, te kardoskodsz olyan dolog mellett, amiben nincs igazad.
-
lsc
nagyúr
Ezzel csak az a baj , hogy hiába értelmetlen /amennyiben az/ , akkor is be kell tartani .
Sírni lehet , csak vinni kell a balhét is . Ja , és Svédországba ne menj , ott még "köcsögebbek " , mint itthon . Mondjuk a szidalmazáshoz , meg a "köcsögözéshez " már legalább egyetem kell , minél több annál jobb . -
lsc
nagyúr
Gondoltam , hogy neked ez a rész fog teszeni , nekem inkább ez :
A szigorítás eredményeképpen váratlanul csökkent - legalábbis Moszkvában - a vezetők agresszivitása, keménykedése is: aki indexel, azt újabban sokszor be is engedik, ritkább a dudálás, és a trolik, autóbuszok sem kényszerülnek arra, hogy perceket töltsenek a külső sávban egy-egy szabálytalanul parkoló autó mögé szorulva.Egyébként lehet egy szabály "köcsög ", akkor is illik betartani . Az is elég régi szabály . hogy a vécébe vécézel és a mosdóba mosdasz . Lehet fordítva is csinálni /valószínűleg / , viszont gondolom ezzel nincs bajod , pedig a sok "köcsög " mind így csinálja , és még le sincs írva , és nem is bírságolnak , ha fordítva csinálod .
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
"Az ilyenkor szinte teljesen üres, kétszer három-négy sávos utakon szinte fáj betartani a hatvan kilométeres óránkénti sebességhatárt, s ezért mindig akad egy-két áldozat, aki több mint húsz kilométerrel túllépte az engedélyezettet - ezért ötezer rubeles büntetés, valamint egyéves jogosítványelkobzás vár rá."
Helyes, ez kell ide is! Teljesen értelmetlen, de legalább kellően köcsög. Gratulálok, szép példát találtál.
-
lsc
nagyúr
Ez jó , hogy az eszedbe sem jut , hogy esetleg egyszerűbb lenne betartani a korlátozásokat , hanem rögtön azon "agyalsz ", hogyan lehet elkerülni a lebukást . Tipikus mai magyar mentalitás .
Egyébként náluk [link] bevált a bírságok összegének az emelése .[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
Igaz, véleménye mindenkinek lehet. Csak már unom hogy sokan azzal takaróznak hogy azért nem tartanak be valamit mert az szerintük hülyeség.
Ja, és gondolom akkor te minden egyes szabályt korrekten betartasz.
Igen, igyekszem betartani minden írott és íratlan szabályt az úton és azon kívül is (ha hagynak). Hihetetlen?Soha egy minimális sebességtúllépésed sincsen.
Ha elő is fordul, olyankor tisztában vagyok vele hogy én vagyok a hunyó és nem arra fogom hogy valami barom otthagyott egy táblát stb. és tartom is érte a hátam. Szó nélkül.Minden sávváltásod szabályos.
Egytől egyig.Meg úgy általában, a KRESZ könyvet a te vezetési stílusod alapján írták. Ugye?
Fordítva.[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
Persze, jól hangzik. Csak itt megint vissza kell utaljak arra, amit már párszor leírtam itt a fórumon. Arra gondolok, hogy biztos ez kéne legyen a legfontosabb problémája a rendőrségnek? Cirkáló rendőröket az utakra?! És a közbiztonság? A rablások, késelések, verekedések, lopások, kocsifeltörések, betörések és a számtalan egyéb bűncselekmény visszaszorítása? A rendőrség elsődleges feladata nem a bűnmegelőzés és bűnüldözés kéne legyen? Biztos, hogy a közlekedési szabálysértések visszaszorítása manapság a legfontosabb feladat? Mert szerintem azért a többire is kéne jutnia a figyelemből. Igaz, azokból nincs annyi bevétel.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
Annak képzelem magam, akinek lehet véleménye az őt érintő kérdésről. És te kinek képzeled magad, hogy megkérdőjelezd a véleményem leírásának jogosságát?
Ja, és gondolom akkor te minden egyes szabályt korrekten betartasz. Soha egy minimális sebességtúllépésed sincsen. Minden sávváltásod szabályos. Meg úgy általában, a KRESZ könyvet a te vezetési stílusod alapján írták. Ugye?
-
Mr X
veterán
Megvalósítható. Cirkáló rendőrök traffiznak, fél óra egy helyen, aztán át máshova, véletlenszerűen. Nincsenek fix helyek, nincs megszokás. A nyakamat rá, hogy csak a súlyos (30%+) gyorshajtókból és egyéb szabálytalankodókból (bennragadás, záróvonal) meglenne az összes költség, és még szép hasznuk is lenne. Csak ugye ennek neki kellene állni.
-
amol
addikt
Svédországban a képviselők is tisztes polgári munkából élnek meg és amellett ülnek be a parlamentbe. Na ezt is átvehetnénk. Igen nehéz lenne elérni hogy a sok ingyenélő ne a mi pénzünkből adjon magának fizetésemelést.
És érdekes módon ott mégis jobb döntéseket hoznak és hoztak eddig is. -
Gambit
őstag
Jaja. Akkor állítsunk rendőrt minden útra traffival? Vagy szereljünk mindenhova traffit? Vagy mégis ezt hogy kéne megvalósítani?
Mert ha nem így lenne, akkor valszeg ugyanaz lenne, mint most. Az ember megjegyzi az állandó traffikat, egyébként meg figyeli a zsarukat, és villog a többieknek, ha mérnek. Érdemi változás szerintem nem nagyon lenne.
-
Sipi16
őstag
Ok, nem dumálok. Az apám kb annyit megy mint te. (Heti 300-at pesten.) Mondjuk lehet, hogy te is taxis vagy. Nem azt állítom, hogy mindenhol vezettem volna és én lennék a mr. ász, de azt tudom, hogy a két ország vezetési kultúrája között ég és föld a külömbség.
Gambit: Ha egy 5km hosszú út (lakás-pláza) alatt 4km-en mérnénak akkor az utolsó 1km-en minek menj gyorsan?
amol: Osztom a véleményed és itt be szeretném fejezni a vitát!
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Sipi megközelítése nemis annyira marhaság. Ha mindenkit büntetnének 51-nél, mondjuk 30k-ra, akkor egy idő után betartaná az 50-et, mert heti két csekket sokan megéreznek.
A szép viszont az lenne, ha mindenki magától tartaná be a szabályokat, és így már komolyabbnak tűnne a KRESZ modernizálásának igénye.
-
Gambit
őstag
Valószínűleg akkor sem tartanák be, ha 50 helyett 51-nél már büntetnének. Ebben talán egyetérthetünk. Szóval sipi gyerek lázálma a svéd rendszer itthoni bevezetéséről marhaság. Márpedig a vita innen indult.
Az már egy teljesen más kérdés, hogy mi lenne a jó megoldás. Vagy legalábbis mi vezetne közelebb. Ezen már lehet vitatkozni. Sipi marhaságain nem. Kb. ugyanolyan szélsőség, mint dragon, csak a másik oldalon.
-
lsc
nagyúr
Azért a "felsőbb" osztályban is vannak állatok [link] .
-
shaft72
tag
Így egymásnak esni pár tábla miatt... beszarás
Take it e-z, people! -
-
-
Sipi16
őstag
Valahogy el kéne kezdeni... A svéd rendszer lenne a legjobb, de ezt te is tudod, hogy egyik napról a másikra lehetetlen megvalósítani...
dragonfx: Ha jól tudom most 70km/h a megengedett (Asszem nem mindenhol.) Minek 90-nel menni? Ha sok a brenyád megtankolhatod a mi kocsinakt is...
Mr X: Eddig erről beszéltem...
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr X
veterán
Látom megint indul a "kurvaannyát, zérótolerancia" vita. Nem unjátok meg ezt soha?
-
aesir
veterán
Tévedésben vagy, csakúgy mint a kényelmes törvényhozók. Nem a magas büntetés a megoldás, mert a tiltás/kényszerítés ellenállást szül. Egyszerű pénzbehajtás a cél, semmi más.
Ha véletlenül azt mondanák, hogy szakmai indokok alapján ésszerűsítik a közlekedést, büntetik az útfelújító cégeket a kintmaradt táblákért, büntetik a tilosban parkolókat akkor is ha nagy német autójuk van, büntetik a nyilvánvalóan hamis rokikártyával parkolókat, büntetik a tilosban parkoló és egyéb módon szabálytalankodó rendőröket és politikusokat, stb..., akkor mindenki szabálykövetőbb lenne. Ennyi.
-
Gambit
őstag
"Egy szabály csak lóg a levegőben, ha nincs, aki mindenkire érvényesen kikényszerítse = Rendőrség, zéró tolerancia."
De hogy jön neked oda a zéró tolerancia a szabálysértés mértékét illetően?! Egyre nagyobb marhaságokat írsz, jobb lenne még most abbahagyni. Majd 10 év múlva, pár tízezer kilométer rutinnal újra nekifuthatsz, jó?
-
shaft72
tag
Ez működhetne ha nem ilyen velejéig rothadt országban élnénk, ahogy Gambit is írta bilibe lóg a kezünk.
Fejétől bűzlik a hal és amíg a közélet nem tisztul meg, az emberek azt fogják gondolni hogy nekik is mindent lehet és mindent meg is tesznek. Lehet ezért hibáztatni az átlag butaparasztot, amikor erre neveli a média?
-
Sipi16
őstag
válasz
shaft72 #6917 üzenetére
Egy szabály csak lóg a levegőben, ha nincs, aki mindenkire érvényesen kikényszerítse = Rendőrség, zéró tolerancia. Ha mindenkit egyenlően büntetnének meg. Akkor talán minenki belátná, hogy felesleges gyorsan menni. Ehhez, hogy belássák sajnos az irreálisan megas bírság a megoldás...
aesir: Itthon én sem.
Gambit: Avval azt szerettem volna mutatni, hogy nem az zavar. ha megelőznek. Hanem az, hogy elsuhan mellettem egy autó ami nem 3-5km/h-val lépte túl a megengedettett.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz
shaft72 #6915 üzenetére
Nem hiszem, hogy a balesetek abból következnek be, hogy 30 helyett 35-el megy valaki. Ezért hülyeség szerintem a zéró tolerancia, amit Sipi a 0 tapasztalatával istenít. Inkább a relatív gyorshajtást kéne büntetni, és a táblákat úgy kihelyezni. Tehát pl. iskolák, óvodák környékén jogos a 30, és ott esetleg tényleg sok lehet még a 40 is.
De pl. mindenki tudna mondani olyan lakott területen belüli utat, ahol 50 a megengedett, pedig jó minőségű többsávos út van, ahol simán mehetne a 70 elméletben is. (Gyakorlatban úgyis legalább annyival megy mindenki.)
Ha a jogi normák nincsenek összhangban a társadalmi normákkal, akkor az emberek úgyis áthágják azokat.
-
shaft72
tag
Gondolom odakint nincs olyan sok építkezésből kinnmaradt barom tábla az út szélén. Itt most nem arról van szó, hogy mindenki ment már 80-al 30-as táblánál, hanem arról, hogy ha mindenki betartaná a táblák előírásait, akkor elképzelhető, hogy tényleg nem lenne annyi baleset. Az meg másik kérdés hogy itthon azért nem szeretjük betartani a szabályokat, mert túl sokat láttuk már, hogy túl sokan büntetlenül kibújhatnak alóluk. Nem inkább ez a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Itthon más a helyzet. Nem vezetek annyit, de itthon ha próbálnám is betartani a sebességkorlátozást mindenki letolna/dudálna/szídná anyámat, hogy miért megyek lassan? Kinnt szombat éjjel volt előttem egy autó. Senki nem volt az utcán, de egyikünknek se jutott volna az eszébe gyorsabban menni. Itthon mindenki leszarja... Viszont ha mindenki odafigyelne akkor teljesen más a helyzet.
Zozzant: Itthon ha pontos, ha nem akkor is száguldoznak... Nem az 50nél 52-55-tel van a gondom, hanem az 50helyett 70-80...
shaft72: Végre valaki megérti amit írok...
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
Teljes egész 300Km-t?! Aztaaa... Hát, akkor már valóban megalapozott a véleményed. És itthon mennyit vezetsz? Úgy átlagosan. És soha még csak véletlenül sem mentél 31-el a 30-as táblánál? Vagy olyankor elkönyveled magadban, hogy "de jó lenne, ha itthon is megvágnának ilyenkor 40 rongyra"?
-
Sipi16
őstag
Nem, attól, hogy leszarják a KRESZ-t és vele együtt az összes sebességkorlátozáat. Mint a barmok tapssák az gázt és csodálkoznak az emberek, hogy ha valaki felcsavarodik az oszlopra...
Bocsi, de vezetek. Kinnt 300Km-t lenyomtam városban. Élvezet volt vezetni. Nem kellett "harcolni" mint itthon...
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz
Declare #6903 üzenetére
Ez a nagy probléma. Nemrég jöttem haza Svédországból. Ott kéne a magyaroknak egy kis vezetési kultúrát tanulniuk. 30-as táblánál kőkemény 30. 31km/h-s sebességre ugyan úgy büntetnek mint a 39re. (1000-1500korona ami 28-42ezer Forint) Ide is valami ilyesmit kéne bevezetni. Mindjárt nem hullanának az emberek az utakon, mint a legyek...
-
dragonfx
veterán
Dejó volt ma autózni végre ugy ahogy akartam csak páran tartottak fel....
...mér kella hungárián 40nel menni?
..hogy mindne piros megfogja?
...ilyenkor jól jönne egy hammer...
....V8 csak belökné 70re
Amugy ha nyomom neki nem hül ki amotor mert abban tartományban marad ahol a legjobban esik neki ahoa nyomatéktartomány van.ez lehetséges?
-
amol
addikt
válasz
bolondember #6890 üzenetére
Ja, megértettem. Figyelmetlenül olvastam a cikket, én voltam a hülye. Bocs.
De legalább beismerem -
DeadMeat
nagyúr
válasz
tiv83us #6882 üzenetére
2 kamion volt,mint a szovegben erthetoen irva is vagyon:
"A baleset úgy történt, hogy a külső sávban tartott Budapest felé a magyar pótkocsis teherautó, a mögötte haladó román kamion sofőrje azonban nem tartott kellő követési távolságot, ezért az előtte haladót hirtelen kikerülve a belső sávba tért át. Az előzési manőver során a féktávolságon belül érkező Mercedes elé hajtott."
A roman okozta a balesetet,a magyar,a sorszallito elszenvedte. -
Declare
őstag
válasz
SirRasor #6900 üzenetére
1. miért meglepő hogy városban 50 el mész és megelőz egy autó ?
én is megelőznélek, 55 ig van a tűréshatár a trafinál, ha 60 al mész még könnyen meg lehet úszni a trafit, ergo egy 60as tempó sok esetben teljesen jó városban is ( persze körülmény függő, nem a szombati bevásárlós őrületben keskeny úton a ki be szállók közt manőverezve
)
2. Mér van annyi 30 as tábala ?
A többire: hát sajnos ez van, piros lámpánál lassít és körbenéz, ez még a jobbik eset
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest