Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
dragonfx #6291 üzenetére
jó nagy ..... vagy.
remélem egyszer te is így jársz, senki nem áll meg tanúskodni, és utána két sofőr mondja a magáét 5 évig a bíróságon, egyik fehér, másik fekete.miért fáj neked ez?
én már többször megálltam így, max elvész egy óra az életemből, mint legutóbb az M0-on.Megállunk, mögöttem megáll egy polo (én jó szokásomhoz hűen hagytam magam előtt 2m-t, és egyesben hagytam, mindíg így teszek, míg mögöttem legalább 4-5 autó meg nem áll teljesen)
mögötte egy corolla épp megáll, és ekkor hátilról kb 110-el jött egy toyota hiace, és bele a corollába (annak fél hátulja beleépült a hiace-be), a corollát nekibaszta a polonak, majd átrepült a szélsőbe és félig az árokba, én már ekkor kuplung fel, és gáz előre, így előrehúztam az előttem lévő kocsiig, így a polo 30cm-el mögöttem állt meg.
semmi nem történt a kocsival, csak még a kocsim előtt is törmelék volt, megálltam, hívtam a mentőket, lehelyszíneltek, engem is felírtak, egy óra múlva mehettem, a mai napig nem kerestek, volt októberben.nem véletlen azért nem maradtál ott, kicsi huszár, mert nincs rendben minden a kocsival a papírjaiddal???
-
Mr X
veterán
válasz
theniel #6297 üzenetére
Vajon akkor is kiállnál a sebességkorlátozás eltörlése mellett, ha egy vezetni nem tudó, de magát überprofinak érző hülyegyerek a te kocsidat kapná oldalba a pályán? Az a baj ezzel, hogy a sofőrök nagy része tévesen méri fel a saját és autója képességeit. Egy balfasz, de beképzelt vezetőnek te megengednéd, hogy autópályán annyit mehessen, amennyit csak bír a kocsija? Nem túl jó ötlet...
-
theniel
aktív tag
Ja, sztrádára nem kéne sebességkorlátozás.
Aki meg be van sz@rva az menjen a főúton.
Röhejes, hogy a bénák miatt a normális embereket próbálják büntetni.
Aki nem tud vezetni az 130-al is életveszélyes.
Mindenkinek megvan a maga vezetési stílusa, és legjobb, ha abban vezet.
Az biztos és bizonyított, ha lassabban mész kevésbé figyelsz, és nagyobb az esélye a balesetnek. -
Rommel6600
őstag
válasz
dragonfx #6291 üzenetére
"egy hölgy volt ott akivle ebszélgettem ő látta kb 15méterről demondtam neki jobb ha ő is arrébbáll..."
Remélem neki több esze volt, pontosabban remélem, hogy neki volt.
Nem kívánok neked semmit, csak remélem ugyanúgy kikerül majd mindenki mint egy darab szart ha veled történik valami, vagy netán direkt nem marad ott - a semmiért... Pláne akkor amikor nem Te leszel a hibás, és csak tanú kéne hogy neked adjanak igazat.
Sajnos pontosan ezért tartunk ott ahol, mert sokan így állnak hozzá a dolgokhoz.
Persze, hogy mi milyen szar, na azért persze ők is tudják tépni a szájukat.Ismerősbe angliában hátulról belekoccantak, de az autós kivágott a sorból és elhajtott. Baszhatták volna az egészet, ha a mögöttük lévő kamionos nem írja fel a rendszámot... És képzeld, lehet tanúskodnia is kellett. Biztos belerokkant.
-
Gambit
őstag
válasz
Rommel6600 #6293 üzenetére
Biztos a fék helyett véletlenül a gázra lépett.
-
Calogero
addikt
Az eddigi információk szerint az autó sofőrje egy állítólagosan a távolban átszaladó kutya miatt véletlenül a gázra lépett a fék miatt, emiatt elvesztette uralmát a jármű felett a kissé csúszós úton, és az út szélén lévő füves terültre sodródott, majd a tetejére borult.
-
dragonfx
veterán
ssssszerinted??????
megvárom amíg a rendőr odaér és ottartanak tanúnak, netána mentős elkezd kérdezgetni..netán....elkérika telszámom...ntán menjek bíróságra....és valszeg mindezta s emmiért.konkrétan enmláttam csak hallottam egy hölgy volt ott akivle ebszélgettem ő látta kb 15méterről demondtam neki jobb ha ő is arrébbáll....Nem kellett amugy mert a 2 driver épp volt...a többi kocsis i mint egy darab xart kikerülték a 2 roncsot és mentke tovább.
-
dragonfx
veterán
fuu ma láttam egy szép durrt este....piros maruti avgy renault 5 szerű auto(de enm az mert volt benen légzsák) vs elöző passat kombi.....hát baxki nem hinnétek el de a passat szerintem totálkár még a motor is tropára tört annyira bement.. a kis porsnak csak bement az eleje
..ez meg hogy lehet?
A passatba nem nyiltkia légzsák jöttek is a mentők rendőrők..de én huztam el onnan... -
bobsys
veterán
reggel fél 7előtt nemsokkal
jövök ki csepelről a szbadkikötőn, belső sávban látom leakarnak kanyarodni balra, indexelek jobbra és kimegyek a külsőbe az előttem lévő pedig simán rámhúzza az autóját miiközben már mellette vagyok a külsőben
bele sem nézett abba a kiba tükörbe, fel sem tűnt neki hogy ott vagyok amig nem dudáltam rá (természetesen gépészkedek, hogy ne zúzza le a kocsi teljes bal oldalát)
elhiszem, hogy korán volt, de akkor induljon később ha nem bír figyelni
ugyanitt pár hete egy kis 3,5 tonnás teher jött belém hátulról miközben majd 1 perce álltam a pirosnál (vonóhorog felfogta) -
hobizoli
nagyúr
De te sem allsz...vagy igen? Relativ sebesseg kulonbseg szamit. Ne viccelj mar, a fizika orakon aludtal? Ha te "csak" 100-l mesz be a kulsobol, o meg kilohatvannal jon, akkor 60km/h a diffi, azaz akkor 16.6m/sec-l jon rad.
150m-rol igy ~9sec alatt er utol.
Kulonben is neked kell figyelned ra, mert Te valtasz savot, nem o, nezz a tukorbe es lasshobizoli
-
amol
addikt
válasz
Kiskokó #6261 üzenetére
Skacok.. msot nem azé de ez amit bekarnak vezetni hogy mindenki trafizhat ha leféynképezi stb
de öcsmt ezt hogy akrják hitelesiteni meg uygebár nicns a kmerákban sebességmérő.. ugy fényképez ohgy ő megy 130al látszik aműszerfelés leféynképezi az őt megelőzőtavgy mi ?? hogy bizonyitanák hogy ki mennyivel mentén ezt nagyon nem értem..
Hitelesített, szigorúan ellenőrzött és behatolásvédett kihelyezett (álló) sebességmérőkkel. Csak így van értelme. Ha a kezelő bele tud buherálni akkor hitelét veszti az egész. -
Mr X
veterán
válasz
(Kolombusz) #6256 üzenetére
Gondold el, ha a parasztságuk mellé még növelnék is az autópályák sebességét. Magyar embernek nem való az engedékenység.
-
Mr X
veterán
Képzeld el, ha mindig módosítanák a KRESZ-t, ha valaki gyorsabban szeretne menni. Plusz az egy dolog, hogy a mai járműpark nagy része képes 160-al menni, de vajon ezeknek hány százaléka képes biztonságosan haladni ennyivel? Gyanítom, egyáltalán nem mindegyik.
Az unalmas autópálya ügyében egyetértünk, ha tehetem, én is inkább kerülöm az autópályát. Nekem túl monoton.
-
Kiskokó
veterán
Skacok.. msot nem azé de ez amit bekarnak vezetni hogy mindenki trafizhat ha leféynképezi stb
de öcsmt ezt hogy akrják hitelesiteni meg uygebár nicns a kmerákban sebességmérő.. ugy fényképez ohgy ő megy 130al látszik aműszerfelés leféynképezi az őt megelőzőtavgy mi ?? hogy bizonyitanák hogy ki mennyivel mentén ezt nagyon nem értem.. -
Zebra
csendes tag
Hány métert is tesz meg az a jármű 1 másodperc alatt ami 160 KM/h-val jön, 150 méterrel mögöttem? Ha én előzni kezdek a külső sávból, szerintem észre sem vesz a mögöttem száguldó, nemhogy még reagáljon is valamit.
-
lsc
nagyúr
Most volt az rtl-en , a papok nem kapnak mentességet .
-
Integra
titán
jo kerdes....
fene tudja hogy fellebbezhetnek e valahol hogy visszakapjak..
en nem figyelem a hireket, nem is vagyok mo-n, nem tudtam hogy az uj szabaly szerint mar ennyi embernek ugrott a jogsija a semmire...
kivancsi lennek az aranyra, hogy ezek kozul hanynak maradhatott volna meg a jogsija. -
Integra
titán
válasz
Zozzant #6227 üzenetére
megint vegletekbe esel
itt egy percig sem arrol volt szo hogy jol bebaszol es aztan autoba ulsz es ettol felsz, hanem mondjuk attol, hogy lemesz balcsira sutogetni este, isztok, alszotok, felkeltek, semmi bajod a tegnap ejjeli piatol, de meg szinezodhet a szonda es azonnal ugrik a jogsi a semmire... errol volt itt mindig szo, eddig teljesen normalis helyzetekbol -
dokar
addikt
160-nal az autópályán - Ön megszavazná?
Igen, akkor mennék 150-el.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Megnyugodhat mindenki , ma reggel hallottam a híradóban , hogy felemelték 1 ezrelékre / a Vas Népe szerint 3 ezrelékre / a megengedett alkoholszintet . Ismét ihatnak a papok is , meg lehet kilószámra enni a konyakosmeggyet .
-
Eagl3
veterán
válasz
Rommel6600 #6164 üzenetére
Biztos azon az egy-két misén tanultad ezt a hangnemet...
Miért is ócsároltam az egyházat? Akár ócsárolhanám is, de nem tettem. Vélemény nyilvánításhozpeig ugyanannyi jogom van mint neked. Attól még, hogy a saját igazadat a hajtogatod, nem jelenti azt, h. más hülyeségeket beszél. A cikket pedig értelmezd úy, ahogy akarod, de feketén fehéren le van írva benne az igazság. Igenis piásan vezetnek a papok, ők megtehetik, mi nem.
-
dokar
addikt
válasz
T. Almeida #6220 üzenetére
ombre, nem szoktam ittasan vezetni, ha kocsival megyek, akkor alkoholmentes sört iszok
ne gyere már ilyen morbid dolgokkal, mert én is megkérdezhetném tőled, hogy mit csinálnál, ha a te nagynénédet ütné el vki olyan, aki ugyan nem ivott alkoholt, de előtte összeveszett a nőjével és nagyon rossz volt a közérzete. -
Mulderpapa
aktív tag
-
dokar
addikt
válasz
T. Almeida #6216 üzenetére
akkor ne szondáztassák az embert, hanem a reakció idejét mérjék meg
-
Khelben
nagyúr
Megint ez a másikra mutogatás... le se tagadhatnád, hogy tipikus magyar vagy...
Akkor tessék, ez pont a te hozzászólásodra egy válasz. Csak ő nem gondolja komolyan, te meg igen, ennyi a különbség.
-
dokar
addikt
válasz
Khelben #6209 üzenetére
normális embernek 1 dl bor elfogyasztása nem rontja a koncentrációs készséget.
sztem sokkal nagyobb kockázatot jelentek a fejfájós menstruáló nők, a stresszes vagy rossz közérzetű emberek... stb. volt, hogy szájsebészeti műtétem után alig tudtam vezetni, mert annyira szarul voltam, de a rendőr nem büntetett volna meg, ha igazoltat! a másik eset pedig az volt, hogy vezettem városban 4 korsó sör és 2 feles pálesz után és szinte semmi kockázat nem volt. ha vki ezt kifogásolná, menstégemre szolgál, hogy ültek rendőrök akkor a kocsimban. arra próbálok rávilágítani, hogy sokkal több veszélyesebb tényező van az alkoholon kívül, ami negatívan befolyásolhatja a vezetői képességünket, de egyedül az alkoholért és a mobilért tudnak büntetni.és aki bagózik vezetés közben?
-
Khelben
nagyúr
csak úgy megkérdezném a tisztelt papvédőket, amikor majd a gyereküket elgázolja a betintázott plébános, akkor is majd ennyire kiállnak-e mellettük?
meg amikor majd nem ittas vezetés alól kérnek felmentést, hanem havonta egy hatéves kisfiút, alanyi jogon...gondolja végig a kedves közönség, hogy mit jelent ez az engedmény. ha elszíneződik a szonda, kilógatja a papigazolványt és mehet tovább. senki nem ellenőrzi, hogy valójában mennyit ivott. azt sem, hogy mennyire képes vezetni. én pl tudom magamról, hogy 1 sör után is vezetésre alkalmatlan állapotban vagyok, és biztosan van ilyen a papok között is.
holnaptól majd az idült alkoholisták kérnek ilyen engedményt, hiszen ital nélkül sokkal frusztráltabbak és kevésbé képesek a vezetésre, mint pár feles után.
-
biker
nagyúr
no, ebből jól kimaradtam, mert vidéken voltam.
csak azért nem írom ide a véleményem, mert nem akarom újrakezdeni -
bolondember
MODERÁTOR
"Csak kár hogy így elkurvult a nemzet hogy már az egyháznak sincs tekintélye." - ez ide nagyon OFF, de megjegyzem, h a legtöbb antiszemita megnyilvánulással a vérkeresztények és több pap szájából jutott el hozzám.
innentől MILYEN tiszteletet kérsz, adsz?
Pap, misén: "mocskos zsidók"; papa egymás közt: "zsidó? az nem ember!" és még sorolhatnám.
Pedig ugye, Jézus, Szűz Mária, stb MIND zsidó...tekintély, piha...
-
amol
addikt
Zárjuk le ezzel, aztán kiderül.
Talán annyit fűznék még hozzá, hogy amíg volt hittanóra, valahogy több tisztelet volt az emberekben egymással szemben. Ebben a fene nagy demokráciában ez sajnos nagyon kihalófélben van. Nem csak emiatt, de közrejátszik ez is.And now for something completely different: Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest