Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz Smith Ügynök #86494 üzenetére
Mennyit fotózol?
Még a régi gépek is min 50e et bírtak manapság a 100e- a minimum.
Belépő szinten.
Szerintem még egy darabig biztos jó lesz.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
MrChris
nagyúr
válasz Smith Ügynök #86471 üzenetére
Valószínűleg ez is pont olyan jó mint a Pana. Már hogyha neked ez egyáltalán megfelel, mert azért ez se lesz még uw obi, csak kicsivel nagyobbat lát, tapasztalatom szerint picit lágyít a képen és a széleken sarkokon tájfotónál kicsit ken. Bár van olyan másik rendszer amiben alapban rosszabb a kitobi.
jaanoo89: pedig ez nem olyan rossz hírű cég. Mást nem nagyon tehetsz mint holnap visszaviszed és megpróbálsz hatni rájuk, elsősorban magával a hibával.
-
asdf_
veterán
válasz Smith Ügynök #86475 üzenetére
Nem lenne baj, ha a gyárinál nagyobb kapacitású lenne...
Nincs olyan. Tetszik tudni, fizika. (Rairni barmiit lehet persze...)
-
totálkezdő
tag
válasz Smith Ügynök #86471 üzenetére
Itt van hozzá egy teszt.
-
MrChris
nagyúr
válasz Smith Ügynök #86462 üzenetére
Az ultra nagylátószög drága mulatság, amit találtál az egyik legolcsóbb, de nem túl acélos és halszem. Másik olcsó megoldás egy konverter előtét lencse ebből csak a jó fajták amik elfogadható képminőségűek. Nekem 0.8-as szorzójú Panasonic gwc1 van, 14mm-ből 11 lesz. Könyvespolcteszt,
ilyen nélküle és ilyen vele, így megmarad az AF. Régi manuálokból nincs érdemleges nagylátó.
Mzuiko 9-18 a legolcsóbb natív AF-es nagylátó használtan. -
Studi
veterán
válasz Smith Ügynök #86450 üzenetére
Jó. Nyáron, sok napfénynél kicsit szenvedős számomra komponálni, én emiatt kizárom a kereső nélküli gépeket. De ettől eltekintve jó.
-
Studi
veterán
válasz Smith Ügynök #86447 üzenetére
Reális. 75-ért láttam dupla kitet valahol, az jó vétel.