Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Elso sorban babára gondoltam, es nem a fáról leesni készülő gyerekre.
Egy jo gepet akarok, ami szep kepeket csinal, lehetoleg eleinte max 2db obival megoldva, anyagi es tudasbeli okok miatt is. Nyilvan gyakorlas utan jobban tudja az ember, h mit s hogy.
Hobbi ez csupan, de el kell dontsem, h egy univerzalis "jo gepnek" mit vegyek? Csucskompakt (Sony RX100), DSLR egy modern belepo obival (Canon EOS 100D), vagy hagyjam a full automatat es a "bonyolultabb" rendszert es egy eleg jo MILC, pl E-M10?
Ex-DSLR-esek zavartak ide, h a tukros nagy is, az obi meg a cucc draga, ne cipeljem, ne azt lessem, h ha leejtem, akkor 200k-s obi szettorik, plusz a fokusz se olyan, a video meg plane nem, kevesebb extra a belepo DSLR-eknel, es mindezeket a dolgokat jobban, kisebb meretben, okosabban tudja egy MILC.
Egyelore a szinvonal nalunk a telefon, amit überelni es kivaltani kell, meg a rokon Nikon D7000-ese, ami nekunk arban, tudasban eleg messze van a lehetosegktol, igenyektol. (ezert sem nezek ebben a kategoriaban, arsavban tukrost). Mivel kezdo vagyok, nem merek szamomra full ismeretlen teruleten hasznalt gepet bevallalni...
Ennyi a tortenet. Hogyha ilyen necces egy kitobval meg egy fenyerossel jo kepeket loni MILC-el, akkor hagyom. -
80hun
addikt
Az e-m10-nek egész jó a mozgáskövetése.
A felém futó kutyát , futkosó gyereket le tudom vele fotózni.
Hacsak a gyerek nem sprinter és 50km/h-val futkosPersze néha egy kicsit hiányzik az A6000 után a hybrid af de ha nem száguldozó autókat, bicikliversenyt v egyéb gyors sportokat akarsz fotózni akkor szerintem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro 4/3 Olympus M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm f/3.5-5.6 Hibás ! !
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest