Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #91424 üzenetére
Köszi a választ!
A 45-150 így tényleg elég szimpatikus, utánaolvastam tesztben, és jót írtak róla. Egyáltalán nem bánom, ha kisebb, könnyebb, és olcsóbb mint a másik kettő, sőt.
A 100-300-at is beleírtam az eredeti hozzászólásomba, de utána kitöröltem. Az valóban sokkal jobb lenne a madarakhoz, ahogy te is írtad.
Amiért kitöröltem, az az ár és a súly/méret. Most tényleg egy kicsi könnyű, olcsó obit kerestem, ezért maradtam azoknál amiket írtam. Végül is a tesztek alapján úgy látom, hogy a 45-150 nemcsak a legkisebb és legkönnyebb ezek közül, de árban is a legjobb, és képminőségre határozottan jókat írnak róla.Annak idején egyébként baromi hosszú tépelődés után azért maradtam a m4/3-nál, mert méretben és súlyban nem akartam akkora gépeket magammal vinni, mint régen amikor fotóztam. Ebbe a koncepcióba ezek a kis telék nálam teljesen beleférnek.
Ha maradok ennél a rendszernél (egyelőre semmi más reális elképzelésem nincs), akkor majd egyszer venni szeretnék egy tényleg nagyobb telét a madarak miatt, és lehet, hogy rászánom a 100-400 leica zoom árát (valamivel több mint 2x drágább a 100-300-nál, de ami nekem megütötte a fülem a tesztekben, hogy bátran használható teljesen nyitott rekesszel is, ez nagyon tetszene). Ezt persze majd még magammal is el kell fogadtatni, ami nem egyszerű.
De egyelőre a nyomi kis képeimet teljesen meg tudom csinálni a kittel és egy kisebb zoom telével, annál nagyratörőbb elképzeléseim most, mint egy nyaraláson lefényképezni/videózni a családot, helyeket stb. nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest