Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
iscsu
tag
Urak, következő a gondom:
E-M1 mkI másodjára játszotta azt, hogy fent-/megakadt a zár. A teljes tünet először (november, 7-8 fok, kint) úgy nézett ki, hogy 20-25 perc használat után, exponál kimerevedett fehér EVF, kb. fél mp után lefutó zár, és képet nem rögzített a gép. Ki-bekapcsra elmúlt, aztán egy-két expo múlva újra előjött, ezért inkább elraktam. Otthon némi akklimatizálódás után elővéve semmi gond nem volt, azóta is vígan használtam - igaz, csak beltérben.
Ma viszont kinti, 2-3 fokos környezetben kb. öt perc után megint kezdte. Hasonló tünetekkel, mint tavaly, de most egyszer még az is előfordult, hogy kattogni kezdett, amit csak a kikapcs oldott meg. Most viszont 3-4-szer is rápróbáltam, a végén már bekapcs után egyből kezdte. Visszakerült a táskába, fél óra után elővéve megint jó volt, aztán pár perc után megint kampó.A millió dolláros kérdés: létezhet, hogy régi, 3rd party akksi miatt történt ilyesmi? A markolatban DSTE volt, a vázban Oly. A fenti hiba után ma kínomban kikaptam a markolatban lévőt, és utána folyamatosan használtam a gépet. Fél órán keresztül semmi baja nem volt, akármit csináltam vele (különböző záridők, ki-bekapcsok, stb.). Értelemszerűen ki fogok menni tovább tesztelni, de hátha futott már bele valaki ilyenbe.
Pláne kerülget az ideg, mert külföldi gép, és bár EU-n belül, hivatalos forgalmazótól származik de nem tudom mennyire lesz egyszerű kör a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Canon EF 17-40mm f/4L USM
- Canon 600D váz + 18-55mm kit objektív + töltő + akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest