Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
iscsu
tag
Urak, következő a gondom:
E-M1 mkI másodjára játszotta azt, hogy fent-/megakadt a zár. A teljes tünet először (november, 7-8 fok, kint) úgy nézett ki, hogy 20-25 perc használat után, exponál kimerevedett fehér EVF, kb. fél mp után lefutó zár, és képet nem rögzített a gép. Ki-bekapcsra elmúlt, aztán egy-két expo múlva újra előjött, ezért inkább elraktam. Otthon némi akklimatizálódás után elővéve semmi gond nem volt, azóta is vígan használtam - igaz, csak beltérben.
Ma viszont kinti, 2-3 fokos környezetben kb. öt perc után megint kezdte. Hasonló tünetekkel, mint tavaly, de most egyszer még az is előfordult, hogy kattogni kezdett, amit csak a kikapcs oldott meg. Most viszont 3-4-szer is rápróbáltam, a végén már bekapcs után egyből kezdte. Visszakerült a táskába, fél óra után elővéve megint jó volt, aztán pár perc után megint kampó.A millió dolláros kérdés: létezhet, hogy régi, 3rd party akksi miatt történt ilyesmi? A markolatban DSTE volt, a vázban Oly. A fenti hiba után ma kínomban kikaptam a markolatban lévőt, és utána folyamatosan használtam a gépet. Fél órán keresztül semmi baja nem volt, akármit csináltam vele (különböző záridők, ki-bekapcsok, stb.). Értelemszerűen ki fogok menni tovább tesztelni, de hátha futott már bele valaki ilyenbe.
Pláne kerülget az ideg, mert külföldi gép, és bár EU-n belül, hivatalos forgalmazótól származik de nem tudom mennyire lesz egyszerű kör a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k