Új hozzászólás Aktív témák

• totálkezdő

tag

válasz Peat;) #87714 üzenetére

Azt hiszem, részben van igazad.

A kilencvenes évek elején voltam egy szigetszentmiklósi építkezésen (lakást szerettünk volna venni). Egészen letaglózó élmény volt: két háztömb között összesen annyi hely volt, hogy át lehetett köpni az egyik ablakból a másikba. Ha itt vettem volna lakást, nyilván eszembe sem jutott volna a másik házat fotózni. Az már más kérdés, hogy szerintem ott aztán szó szerint be lehetett volna bámulni a szemben lévő lakó szájába, és nem hiszem, hogy emiatt mindenki mint a bolond, befüggönyözött (beton) lakásokban élne.

Ez esetben a következő a helyzet: mindkét ház előtt van kb. 3-4 méter füves rész. A füves rész után mindkét oldalon van egy-egy elég kényelmesen széles betonozott sáv az autók számára. A két sáv között mindkét oldalon egy-egy (ferde beépítésű) garázssor húzódik.

Azt képzelem, hogy ez azt jelenti, hogy a két ház egymástól kb. 30-40 méter távolságra van.

Te szerinted milyen távolságra kellene lennie a két háznak egymástól, ahhoz, hogy ne merülhessen föl a "kukkolás" gyanúja. Pl. az Andrássy út egyik oldaláról átfotózhatnék-e gyanú nélkül a másikra? Ha nem, akkor vajon az Oktogon két egymástól legtávolabbi épülete elegendő távolságot jelent-e?

És akkor még nem is beszéltünk arról,hogy vajon egy Pana 14-140-es objektívről van-e szó, vagy egy Pana FZ3000-ről.

Új hozzászólás Aktív témák