Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
Bocs, ha megint provokatív módon válaszolok, de nem emlékszem, hogy a Sony-t pozitív példának hoztam volna fel.
Globálisan meg valami teljesen másról szerettem volna írni (Sony totál mellékszál) valami olyasmiről, hogy a nagyobb váz-nagyobb obi MILC kombinációnak is van/lehet értelme (nem feltétlen számunkra, nekünk inkább a kis váz/kis obi/hordozhatóság, másoknak meg esetleg a brutál gyors sorozat/komolyabb tele/szuper felbontás) és mintha a top NX váz abba a másik, most még új MILC irányba indult volna. A Sony inkább úgy jött ide, hogy náluk nem látom az irányt.
Viszont érzésre annyira egymás mellett beszélünk meg off is a dolog, hogy inkább hagynám, bánom is, hogy előhoztam. Az LX100 számomra elég nyitott kérdés még (nem vitatva az érdemeit, számomra potenciális zavaró dolgokat is látok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest