Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
akkor már az avatarokat is értem
-
theporcupine
tag
Köszi. Én sem igen találtam ilyen panaszt neten. Ezzel együtt nem hiszem, hogy meg tudom győzni a szervizeseket, hogy ezt cserélni kellene. Saját költségre meg félek, túl drága lenne most nekem.
Annyira nem durva az eltérés, mintha egy teljes színcsatorna kiesne, de azért feltűnő bizonyos színeken. Pl. LEGOnak van világoszöld, vagy inkább sárgászöld kockája. Na az ott citromsárga közelében van.A világosabb zöld kb. olyannak látszik, mint a felette lévő ságra, egy kicsit fakóbb. Egy kicsit ez zavaró.
Vakupapucs csavarra vigyázz!
https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/
-
Freddy76
addikt
válasz .: JuSzT :. #50653 üzenetére
Na ja, a sört is szereti, nagyon. Amikor belenyal a sörömbe, az anyukák egy része elszörnyed, és gyerekgyilkosnak tart, szerintem többen már elindultak a gyámhatósághoz... Mi már több gyerekorvossal konzultáltunk (sőt, múltkor egy toxikológust is megkérdeztem), hogy mi az a mennyiség, amit megihat, mert teljesen odavan a sörért (amúgy semmi üdítőt nem szeret). Teljesen seggreültem, a legmértéktartóbb is azt mondta, hogy egy 2-3 éves gyereknek egy deci sörtől semmi baja nincs, de volt, amelyik szerint 2 decit is megihat símán, csak ne minden nap, hanem mondjuk 2-3 naponta... Még jó, hogy Julcsi nem hallotta, mert követelné, így csak egy-egy nyalást kap...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
arn
félisten
nalunk zsiraf powa az uj slager plane, hogy negy "fule" van.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
madgie
titán
Innen már kár kapálózni
-
HÁZIGAZDA
válasz theporcupine #50643 üzenetére
ez azért ultragáz, ha így van..
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
MrChris
nagyúr
válasz theporcupine #50643 üzenetére
Teljesen igazad van, elég drága gép. Az meg hogy oled még nem indok erre, az ócsó oledes okostelókon se láttam még megdögleni a színeket, általában kiegyensúlyozottan olyanok amilyenek, szarok.
Még soha sem néztem gh3 evfbe, csak gh2-m volt, annál is erős vörös túltengés volt, most g6 van... elmegy... De 3-400ezres gépnél (mint a gh2-3volt újkorában) elég bosszantó. -
theporcupine
tag
GH4 EVF-je nekem elég jónak tűnik, kis túlzással, mintha nem is E lenne , többivel sem volt bajom. Nem állítanék színeket amúgysem ez alapján, de ne lássak teljesen mást. Fotózásban csak úgy zavart eddig, hogy elvettem a szemem elől a gépet és bámultam a tárgyat, hogy most mi is van..., de én is azt mondanám, hogy azért ebben az árkategóriában nem kellene ilyeneket elkövetni. Mindig az az érzésem, hogy a GH3 egy beta GH4 volt.
https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/
-
HÁZIGAZDA
válasz theporcupine #50664 üzenetére
lehet, hogy sokkal jobb. vagy nem láttál még sokkal jobbat
a nex-7 keresőjére is mindenki elcsöppent a nex topikban, hogy hát a sony, hát az aztán a világ legjobbabbját megcsinálta, mert oled, mert a felbontás, mert a méret stb. már az x-e1 keresője is annyival szebb képet adott a mediamarktban, hogy a nex-6/7 és a nikon 1 v2 azonnal ment a lecsóba mellettük. de igazából az olympus e-m5 is.
-
theporcupine
tag
Természetesen lehet jobb másik ennél, de ez tényleg jónak tűnik, ha a viszonyitási alap a másik szemem, amivel szintén a témát nézem. GH2-t megnéztem most és tényleg erős a piros. Ráadásul azon csak szaturációt lehet állítani és fényerőt. GH3-on már színeket is két tengelyen.
Az a GH3 hiba tényleg durva, szorítok, hogy cseréljék, de kb. annyi az esélye, mint a betéti kamat.https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/
-
.: JuSzT :.
addikt
how to clean the sensor kva jó
-
jjeahh
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #50667 üzenetére
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
HÁZIGAZDA
válasz .: JuSzT :. #50667 üzenetére
barbárok... egy nex-szel viszont vicces lenne
-
eeXaa
addikt
...GX7 in the house!
...továbbra sem tettszik ez a semmilyen tégla forma, pedig az evf még egy kicsit fel is dobja az uncsi dizájnt..
de ezen kivűl, és a mikrofon aljzat hiányán kivűl, ami egy erős kompromisszum volt számomra, mivel zenei videóknál egyből mehetett volna a mix szinkronba, gyakorlatilag brutális előrelépés a G3-hoz képest...[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
No, a dilemmázásomnak én is véget vetettem. Szembe jött velem egy XE-2 kit, gyors számolás után arra jutottam, hogy ha nem jön be, érdemi bukta nélkül adhatom el. Szóval én is Fujista lettem.
Így hát hamarosan lesz egy eladó xe2, vagy venni fogok egy fuji 35/1.4-et.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
.mf
veterán
Mostanában lesz a Perszeidák maximuma (aug. 12-13), péntek-szombat és szombat-vasárnapra tiszta eget jósolnak. (De sajnos épp telihold is lesz).
Valami jó megfigyelőhelyet kéne találni.
Dobogókő, fő kilátó
+ valósznűleg jó rálátás
- sokan lesznek
- fényszennyezés
Dobogókő, Rezső-kilátó
+ talán jó rálátás
+ kevesebben mennek el addig
- fényszennyezés
Börzsöny, Závoz-nyereg
+ kevésbé ismert
- hegyek között egy völgy-fennsík, attól félek nem lesz rálátásValakinek van esetleg Bp közelében jól bevált, jó ki- és rálátású, kevéssé ismert helye?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
gorgo
őstag
Ez az egész LCD/OLED fura ügy. Nálam nem követelmény, hogy színhű legyen, de persze nem ártana. Legyen kontrasztos, elegendően fényes egy nyári napon és ennyi. Ekkor tudsz komponálni és visszanézni élességet ellenőrizni. Mi kell még???
A Pana G3 LCD-je egy fostalicska. Az EM5-é 2 nagyságrenddel jobb, de ott átesünk a ló túloldalára, "túl szépre" van véve, hars, túlszaturált, de egyik sem lényeg.
De nem ég be, és ahogy MrChris is mondja a mobilok esetében ahol a kijelző 100x annyit megy és itt/ott fix helyen fix ikon/stb. van sem ég be. Szal ez valami egyedi betegség."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Szuper = legközelebb van a földhöz?
A csóvákat sztem így is le lehet kapni, egy városi fényszennyezés rosszabb. Illetve előnyt kell kovácsolni belőle: több expóból kompozit képet összerakni, ahol ott vannak a csíkok és ott figyel egy nagy kövér hold. Ez kihívás."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mercutio_
félisten
válasz .: JuSzT :. #50682 üzenetére
Sajnos a font/eur/usd szépen száll elfele
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jmakk
őstag
válasz .: JuSzT :. #50682 üzenetére
Jelenleg 110 alatt nem látok és csak szürkét. Plusz még a szállítás. 100-ért rámennék.
[ Szerkesztve ]
-
jmakk
őstag
válasz .: JuSzT :. #50684 üzenetére
Ja, 35-38e-ért forintért szívesen vennék most otthonról.
[ Szerkesztve ]
-
jmakk
őstag
válasz .: JuSzT :. #50687 üzenetére
Tavaly ilyenkor 355-365 körül volt csak. Laza 10% gyengülés.
-
MrChris
nagyúr
LR-nak van olyan funkciója, hogy ha végzett egy kép jpg-be exporttal akkor az után automatikusan megnyíljon egy képnézővel?
-
theporcupine
tag
válasz theporcupine #50666 üzenetére
Tévedtem, GH2-ön és GH1-en is lehet színeket állítani az EVF-en és egész közel lehet hozni a valósághoz.
Oly objektívek is úgy működnek, mint a Panák fókuszgyűrű szempontból, hogy sebességérzékenyen reagálnak? Jó lenne videóhoz valami cucc (olcsón), amit lehet fix A->B pontok között mozgatni.
Gondolom, ez amúgy szoftveres, lehetne menüből állítani. Pana, ha már a GH sorozatban „videós” vázakat gyárt, támogathatná a dolgot kicsit obi oldalról is.https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/
-
addikt
Akinek kell egy
Fekete 45 1.8, dobozos, 200 expós obi, keressen meg. Csak ma eladó. Természetesen olcsó
Éljen a csőtörés.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz .: JuSzT :. #50694 üzenetére
Elkelt
-
HÁZIGAZDA
-
HÁZIGAZDA
válasz .: JuSzT :. #50697 üzenetére
ne sírj, kimosdatlak a banokból, ha kell
-
HÁZIGAZDA
válasz .: JuSzT :. #50699 üzenetére
gondolom a prohardver interaktív fórumban, ha egyáltalán. de általában egyre nagyobbak a szankciók, ha korábban vétettél, legközelebb eggyel nagyobb büntit kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest