-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Sajnos az az általános tapasztalatom, hogy az emberek nem gondolják/látják át a pénzügyi helyzetüket. Sokan elég felelőtlenül hoznak döntéseket, melyek alég komolyan érintik tárcájukat. Spórolás, nyugdíj előtakarékosság....bahh..ilyenre szinte nem is gondolnak a fiatalok, akik moist kezdenek dolgozni/már pár éve dolgoznak.
Sztem egy ilyesmi megtakarítási forma, mint amik itt emlitődtek meg, aranyút meg hasonlók, nagyon hasznosak lehetnek ezeknek a fiataloknak. Ők ált. ha jobb állásuk van, egy havi 10-15e azért nem vágja földhöz őket, még nincs annyi kiadásuk, viszont amikor elérik azt a kort, amikor már kifizetés kerül szóba, persze tudom, h egy 15-20 éve elég rémisztően hagzik, de meglepődnek, és örülnek annak a közel 10millás összegnek amit akkor kapnak.
Vhogy kicsit úgy látom, hogy ez úgy jó, h ha rendszeres befizetés az ügyfél részéről ''elfelejtődik'', majd aztán mikor megkapja, eszébe jut, h neki ilyen is van, micsoda kellemes csalódás... Persze ez csak az én meglátásom.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mindent a StreamSharkról!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM