-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmz
aktív tag
válasz
ngaba #130231 üzenetére
Hát gondolom ismered a legfontosabb szabályt
Rule No:1Ez nem ilyen játék sajnos.. mikor felfedeztem magamnak a teslát nézegettem sokáig, alig vártam hogy elinduljon felfelé .. Eltartott egy ideig..
Mikor felment, óó f@szom, ez túlvett, mossá nem szállok be..
Ugyanezt eljátszottam 100 dodonál is.
1000 dodonál már kib@szott mérges voltam, és idegből belevettem egy nagyrakat pénzel.. Utána jöttek a splitek
Hozzáteszem ritkán gurul el ennyire a gyógyszer nálam, és szarvas hibának tartom utólag, még akkor is ha egy nagyhalom pénzt hozott.
Idegből-érzelemből sose adunk-veszünk
Ez nem a kaszinóterem, ott lehet kispénzel érzelmeket vinni bele, meg szurkolni meg ilyenek, néha szoktam ott gőzkiengedni, főleg régebben.Jéghideg számító dögnek kell lenned ha a számokra bizod a pénzed..
Évek óta próbálom kizárni az érzelmeket a kereskedésből, már egész jól megy, mondhatom hogy átlag felett, de nem vagyok gép, pedig a kamat % ugyanaz, akár 10 usd-vel nyomod, akár 1M usd-vel,
az 5% nyerő az 5% nyerő..
Dehát az emberi pszichét nem egyszerű legyűrni..Most évvégén eldobtam, már hype-ot is kinőtte, mint utólag kiderült igazából ATH-n.. az mán csak plusz szerencse..
Mottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest