Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acqua8
csendes újonc
Sziasztok!
2023.12.27-én nyitottam számlát és TBSZ2023 alszámlát az IBIE-nél. A főszámlára 12.29-én érkezett meg a beutalt összeg, a TBSZ-re történő átvezetést azonban 12.30-án (szombat) kezdeményeztem. Az átvezetett összeget január 2.-a (kedd) óta látom a TBSZ számlán. Az ügyfélszolgálat kérésemre arról tájékoztatott, hogy "Rendszerünk alapján az átvezetés 12.30-án jóváhagyásra került." Az Activity Statement lekérdezésénél azonban csak január 2.-át tudok megadni kezdő dátumnak. Az "évkezdettől" szűrés alkalmazásával készített dokumentumon van egy deposit rész ahol szintén január 2. szerepel (Internal Transfer In From Account). Az "egyéni intervallum" szűrés alapján azonban január elsején már szerepel a befizetett összeg. Én úgy gondolom, hogy 2024-ben már nem tudtam volna befizetni a TBSZ2023 számlára, tehát valid lehet a 12.30.-i befizetés, ugyanakkor vannak bennem kételyek. A NAV részére nem igazán merem így csatolni az Activity Statementet.Ma egyébként érkezett egy üzenet, amelyben a sikeres TBSZ számlára történő befizetésről tájékoztattak. Mit gondoltok szerintetek "érvényes" lehet a TBSZ számlám? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Ukrajnai háború
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest