Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
válasz adamssss #985 üzenetére
Ha valaki megadja magát és nem leütöd, hanem megölöd, akkor pillanatra mintha elsötétülne a kép és bizarr hang van. Én is mindenkit öltem az elején, aztán a fentiből gondoltam, nem kéne. Végén nem haltam meg.
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
nagyúr
válasz adamssss #985 üzenetére
Banditákat lehet.
Amúgy onnan tudod, hogy valami nem ok amikor rossz embert ölsz, hogy egy pillanatra ilyen szürkés effekt tűnik fel a képernyőn.
De ezt nézd meg ebben benne van minden mi kell a good endinghez.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
juliensorel
senior tag
válasz adamssss #932 üzenetére
A darus fickó egyszer eltűnt amikor felmentem hozzá, de a monológot még mondta tovább a hangja - egy korábbi mentés megoldotta. Textúra hibák voltak néhol persze, de kb ennyi.
Kicsit droppolt a sivatagban nekem is igen, de nem volt zavaró, 90 helyett kb 40-60 fps-ek voltak és kész.
Minden kérdőjeles helyre elmentem, és lopakodni szoktam a metrokban, tehát nem rohantam végig. Nekem ez kevés volt, de nem akarok spoiler-ezni... -
k-adi
nagyúr
válasz adamssss #932 üzenetére
nekem is cpy volt megjelenés napján (epic store buli miatt), semmi patch mellé.. teljesítmény sem volt rossz, sima gtx980 bírta simán maxon full hd-ban (persze ha 4k zni akarsz akkor kell a kakaó)
1 animációs bug volt a sivatagban a barlangnál, a társam nem tartott bakot és emiatt nem haladt a küldetés tovább... egy sima checkpoint újratöltés megoldotta azt is (túlságosan előreszaladtam és a az ugró script nem indult el valamiért )
Én elszöszöltem a helyeken és a vonaton is, de 3-4 nap alatt lenyomtam még így is, szóval szerintem vidd végig így, aztán ha még mindig úgy gondolod akkor később akcióban vedd meg hogy támogasd őket
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz adamssss #928 üzenetére
Én is a cpy-t játszottam végig, aznap leszedtem, ahogy megjelent. Semmi bugom nem volt, egy rosszul betöltött script jeleneten kívűl, továbbá teljesen játszhatóan futott gtx1070+1600X. Visszavettem szépen a grafot, a sivatagban se voltak gondok. A játék iszonyat rövid szerintem és kevés a tartalom az előző részekhez képest, ráadásul a végét leszámítva nem is horror, ne vedd még meg, majd csak ha valami mega akció lesz és dlc-k is.
-
k-adi
nagyúr
válasz adamssss #925 üzenetére
Ha már eldöntötted, hogy megveszed akkor végülis totál mindegy már, meglátod úgyis.
(( Viszont nem értem miért raktál bele sok időt ha rosszul fut és ez zavar is ))
Valamint, honnan veszed, hogy a patchektől sokkal jobb lesz a teljesítmény ha nincs összehasonlítási alapod?sok itt a kérdés.. áh mindegy.
Amúgy a játék nem hosszú, így ha újra is kell kezdened, "nem akkora gond"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Escape from Tarkov
- Debian GNU/Linux
- Assetto Corsa Competizione
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest