Új hozzászólás Aktív témák

  • TexT-BoY

    addikt

    válasz sulep #6022 üzenetére

    Ne haragudj sulep, de kicsit önfejű vagy. Van értelme annak amit csinálsz , ez egy topic, topic azoknak a tanácstalan amatőröknek (elnézést ha valakit ledegradáltam volna ezzel, magamat is amatörnek titulálom, de nem vagyok tanácstalan). Régen én is sokat látogattam ezt a topicot, most talán kezdek olyan szintre érni hogy már azért járhatok ide hogy ajánljak, de nagyon sokáig nekem ajánlottak. Mellesleg itt több ember is átlépett a "fórum adta anonim" léten, sokan élőben fotózások során megismerhették egymást. Többen köztünk professzionális felhasználói a társadalomnak, nem egy H9-esel hanem igen komoly technikával támogatva. Te személyeskedésnek vetted amit Orbano mondott? hogy 2 nap alatt NEM LEHET még egy fényképezőgépről olyan objektív véleményed amire építeni lehet? Valóban kialakult egy subjektiv abszolút SAJÁT véleményed, ami pozitív a gépeddel szemben. De ez nem azt kell jelentse hogy ez a netovábbja a fotózásnak.
    Ha abból indulok ki amit te mondasz, akkor most mindenkit lebeszélek a Canon EOS 300D-s vázakról , mert bár jó volt szép meg minden de a kurvája elromlott(nevezetesen megpihent az ). Holott ez csak egy utolsó 2napos élmény, amúgy csodálatos cucc, és minőségre alázza a bridge és kompakt gépeket ( nem kell 1-2 nevezetes bridge odakeni pl Sony Alpha 100 de kivétel a szabályt).
    NA vissza kanyarodva a lényeghez, térj be a Digitális fényképeim topicban, ott is szívesen látunk, és kezd meg ott is a munkásságod, mutasd mit löttél 2 nap alatt ami lenyűgözött, mi is szeretnénk a te örömödben úszkálni:).
    Addigis szép fényeket neked:) Dani

    [ Szerkesztve ]

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Új hozzászólás Aktív témák