Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pinnacle #13201 üzenetére
Nos a dpreview értékelése koránsem szentírás, naggggyon szubjektív értékelés, képesek egy gépre több pontot adni csak azért mert van benne HD videó, holott szar a képminősége, másrészt meg nem fogsz olyan kompaktot találni aminek ne lenne valami gyíkja. Ne az értékelés alapján dönts ( ebbe a hibába én is majdnem beleestem, éppcsak hogy nem a Pana TZ5-öt vettem meg, nagy hiba lett volna ), hanem nézd meg a képeket és az alapján válaszd ki a neked megfelelőt. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robot fűnyírók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest