Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz foxi69 #145194 üzenetére
Az MI 9 T pro valamivel rosszabb képeket készít mint a MI9. Azon agyalok most, hogy P20 Pro mint fényképezés szempontból viszont ebben csak Kirin 970 van nem mintha ez nem lenne elég manapság. A Mate 20 Kirin 980 viszont az rosszabb fényképezés szempontból.
Az MI 9-ben is sznapi 855 van de az akkumulátor kapacitása csak 3300 mAh
Most én is úgy vagyok, hogy nem tudom[ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
-
BenHans
addikt
válasz foxi69 #82942 üzenetére
Én még nem rendeltem tőlük, de ezt találtam: [link] Ha ez igaz akkor elég jók az árak. arukereso.hu-n is válaszoltak egy ügyfélnek(5. oldal): "A készülékén gyártói garancia van. A készülékét kizárólag a gyártó márkaszervize javíthatja, mi nem vagyunk jogosultak hozzányúlni (ha ezt tennénk, akkor el is veszítené a gyártói garanciáját). Cserekészüléket mind a mai napig tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban nem lett volna más dolga csak jelezni azt az ügyfélszolgálaton. (Mivel nem jelezte a cserekészülékre való igényét, nem is tudtunk Önnek küldeni). 10 napos javításra törekszünk, de garantálni nem tudjuk (ezt az oldalunkon is feltüntetjük). A készülékéért díjmentesen! küldtünk futárt és a futár megérkezésének napján beküldtük a gyártóhoz a telefont, amint visszakapjuk ugyanúgy díjmentesen küldjük is vissza. Cserekészüléket a mai napig tudunk biztosítani, kérem jelezze, ha még igényt tart rá."
Elég korrektnek tűnnek, bár a szolgáltatónál lenne ilyen az általános hozzáállás....Ha megvetted, és tényleg minden rendben akkor dobj már pls egy visszajelzést hogy tudjuk mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest