Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz #35692544 #63291 üzenetére
Ahány ember, annyi ajánlat. Alapvetően Snapdragon 400-ról beszélünk Adreno305-tel és 1GB RAM-mal, és innentől a "kinek melyik tetszik jobban" kérdés a helytálló. Nekünk van itthon Idol 2 S , a fiam semmi pénzért nem válna meg tőle (na jó, osztálytársának van LG G3, arra elcserélné... ), de én szívesen megnéznék egy LG G2 minit...
-
törölt tag
Sziasztok!
Prestigio Multiphone 5453 készülékről van valakinek tapasztalata,véleménye?
-
nodar86
csendes tag
Sziasztok!
Húgomnak kell egy okostelefon, nincsenek nagy igényei (igazából kb. annyi, hogy okostelefon legyen): facebook, snapchat max. (esetleg pár játék de ez kevésbé jellemző legfeljebb candy crush ).
Jó ár/érték arányt keresek és lehetőleg 30k alatt legyen az ár, fontos, hogy androidos legyen. Használtam venném.
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steel Lord #63293 üzenetére
Előfizetés hosszabbításával venném, úgyhogy a Z1c nem játszik
amire kell bőven elég a középkategória is, most egy alca995-t használ a gyerek és jól elvan azzal is csak kicsit összetörte[ Szerkesztve ]
-
Steel Lord
csendes tag
válasz #35692544 #63291 üzenetére
M2-vel jársz a legjobban szerintem, bár én akkor már a helyedben várnék a hónap végéig, és megvenném a Z1 compactot, ami október 24-25-26.-án kerek 100k lesz. Ez egy felső kategóriás készülék, míg a másik négy, amiket felsoroltál középkat. [20 éves a Sony akció]
Sony m2 80, az a + 20k-t bőven megéri a Z1 compact.
-
törölt tag
Hi
Az alábbi 4 teló közül melyiket javasolnátok?Alcatel idol S2 mini
LG G2 mini
Sony M2
Samsung S4 mini[ Szerkesztve ]
-
-
AssAssynn
őstag
ERRE valaki???
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Sage83
aktív tag
Helló!
Senkinek nincs GOCLEVER QUANTUM 600 telcsije? vagy Akai R1 valakinek?
-
-
Abahazi
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Kérném a segítségeteket ebben a fórum témában.Most jár le a hűségem,és új telefont vennék.
Ami fontos nekem,az a fényképező minősége,az akku tartóssága.A telefonon az email,és egyéb közösségi csatornákon kívül,nem szoktam nagyon netezni.
Az ár,amit rászánok:a legkevesebb ,ami a fenti kritériumokat eléri(40.000 körülig),és kb 1-2 évig tartja magátLétezik megoldás?
Köszönöm előre is a hozzászólásokat
Tisztelettel
-
Arween
senior tag
nem tudom jó árnak számít-e (szerintem igen )de ha valaki LG G3-t venne 1 év garanciával 9-től a bestbyte-nál 110e pénzért meg lehet venni
-
zeon.hu
nagyúr
-
válasz Vicus1234 #63273 üzenetére
Szerintem a 730-cal jobban jársz. Energiatakarékosabb hardvere van, nagyobb akksija, bővíthető microSD-vel.
Egyetlen érv, ami a 925 mellett szól, az a kamera, ami nagy valószínűséggel jobb a 730-énál.
Esetleg ha belefér, akkor a 830-at is lesd meg, az minden téren veri a 925-öst, szerintem az lesz a x20-as, x30-as Lumiákból az egyik legjobban sikerült darab.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Vicus1234
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek Nokia Lumia 730at vagy 925öt érdemesebb venni? Árban nem lesz nagy különbség feltehetőleg. Pro/kontra? Köszi előre is
-
pista1235
tag
HTC One E8-ról mi a véleményetek? használ valaki ilyet? tudásra ugyanaz elvileg mint az M8 csak a kamerája 13MP. A műanyag mennyivel marad el minőségben szerintetek a fémtől?
-
hitchins
őstag
válasz norbert1998 #63265 üzenetére
Annyiert valoban jo
Hat ezt a kamera dolgot szomoruan hallom, bar igy konnyebb dontenem. -
endeneu82
csendes tag
válasz norbert1998 #63265 üzenetére
A z nagyon jó 45-ért, de annyiért honnan szerzed be?
-
norbert1998
nagyúr
válasz hitchins #63260 üzenetére
Értem. Van egy z-m is, jelenleg még törött. Javítással mindennel 45 ezerbe került, csak meg nem jött meg. A kamera nem jobb. Ugyanolyan ramaty mint sp. A sebességre viszont odavész rendesen. Nem azt mondon, hogy mindenki tüstént vegyen egyet, de szerintem 44-ert ajándék.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Van valaki esetleg aki jártas ebben a LG optimus G pro koreai verzióban? Elég jó ára van, az eredeti modellhez képest, szoftverilag és hardverilag elvileg ugyan az, viszont jóval olcsóbb. F240, meg több E980,988 jelzésekkel vannak ellátva (ezekből van használt, és új is elméletileg, viszont erre még nem kérdeztem rá minden helyen). És még sok kétség faktor van ezzel kapcsolatban, aki esetleg jártas már ebben, vagy jutott valamire az utánanézésben, azt megköszönném.
-
endeneu82
csendes tag
Ugyan az LG 40e de akkor valószínüleg kiüti az s4 minit amúgy se szeretem a samsungot, de azért majd még megtapizom mindkettőt
-
veterán
válasz endeneu82 #63261 üzenetére
Én mindenképpen az újabb modellt venném (G2 Mini) , már csak az IPS kijelző miatt is, mert az SP-nek gyengébb fényerejű TFT-je van. A formavilág szubjektív, kinek ez-kinek az, nekem ezügyben is az LG szebb, és mindkettőben (számomra) negatív hogy a kijelzőben vannak az érintőgombok. Az Idol 2 S-ben a nettó 5 inch-en kívűl helyezkednek el, mégis az egyik legkisebb 5 inch-es telefon lett...
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz norbert1998 #63258 üzenetére
Nem baj az, én is elfogult vagyok. Én alapból próbáltam nyitottan nekiállni a dolognak, hogy keresek egy jó telefont, mindegy melyik gyártó csinálja, mégis mindig oda kanyarodok vissza, hogy Sony.
Lehet, hogy van jobb, vagy jobb ár/érték arányú, de már tudom, hogy csak akkor lesz nyugodt a lelkem ha sony-t veszek.Valójában az SP és M2 elég lenne számomra, de egy kicsit azért elgondolkodtam Zr, Z-n modellen is a jobb kamera és vízállóság miatt. Még nem döntöttem el, megér-e ennyit többletet nekem.
Max 80-at szánok rá, de nem akarom feltétlenül kimeríteni a keretet.Régen egyből Z2 Z3-ra lőttem volna, de már nem akarok feleslegesen költeni olyanra amit nem használnok ki.
-
veterán
válasz endeneu82 #63240 üzenetére
(a 63246-os memóriás-kérdésedre is van benne egy kis válasz)
Ha az Idol 2 S , és a Galaxy S4 Mini egymás mellé van téve , akkor legfőképpen a használat módja a kérdés. Ha gyereknek kell, a játék és a kijelző a lényeg, akkor egyértelműen Idol 2 S. Személyes tapasztalatainkat már leírtam korábban a 61690-es hozzászólásban. [link]
Természetesen mint mindennek, az Idol 2 S-nek is vannak hátrányai:
-az ultravékony, gyönyörű design csak az akku kárára valósítható meg : fingatva (folyamatos játék) 1,5-3 óra alatt lemeríthető. Ez elég nagy cumi tud lenni akkor, amikor pl buszkirándulásra megy az iskolai osztály, és a kakaó már az odaúton elfogy... (van 5600mAh powerbankunk - kell is)
-az 5" körüli méret már csak a farmer far- vagy oldalzsebében hordható, és igencsak vigyázni kell rá
-Samsungokban mindig átlagostól jobb fényképező volt , ez és a kisebb méret is pl az S4 Mini oldalára billentheti a mérleget. Az amoled kijelző szebb , de nem jobb. -
hitchins
őstag
válasz norbert1998 #63256 üzenetére
ok értem....
Oh látom már , nem lehet hogy kicsit elfogult vagy? -
Csabii37
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mivel sikeresen összetörtem a telefonom és már amúgy is érett egy új vásárlása
Az árkategória 80-100.000ft között lenne(talán 110.000oké még)
Amira használnám, főleg netezés, videó/film nézés, zenehallgatás.
Mindenképpen új telefont szeretnék, nem használtat.
Egyéb dolgot nem nagyon tudnék mondani, sajnos teljesen laikus vagyok a témában, nem szeretném ha egy gsmbe rábeszélnének a legdrágábbra.
Köszönöm!
Üdv. -
nyinya
tag
Öreg gamer
-
legenda
válasz j.bravo #63237 üzenetére
s4 óta van igazán ugrás a kijelzési minőség javulásában, nézz rá egy s4, pláne s5 kijelzőjére, az s3-hoz képest is sokkal jobbak, a fehér az fehérebb, illetve vannak már állítható színprofilok, így nem szükségszerű a túlszaturáltság.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz hitchins #63247 üzenetére
SP kijelzője szép rajzolatú, de mint minden régebbi Sony kijelzőnek, ennek is nagyon gyenge a képminősége egy másik (AMOLED, IPS, vagy csak újabb) kijelző mellett.
Nekem Xperia S-em volt (4,3", 720p), eszembe nem jutott volna panaszkodni rá, de mikor mellétettünk egy 4,3", 480p AMOLED-et, akkor azért nagyon látszott a különbség minőségben az AMOLED javára.
Videó rész alatt gondolom azt érti, hogy az Adreno 320 jóval erősebb az Adreno 305-nél.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
hitchins
őstag
válasz norbert1998 #63249 üzenetére
mint írtam cm és hasonlók engem nem dobnak fel. Nekem egyébként is tetszik a sony felülete.
A video rész alatt mit értesz?
Fotó ill videó minőségben melyik jobb?Neked is sp-d van?
-
norbert1998
nagyúr
válasz hitchins #63247 üzenetére
Hi!
Erősebb a proci, erősebb a videórész, jobb felbontás, obb pixelsűrűség, fémből van, egyedi, népszerű->durva támogatottság-> három kattintás és fent a cm11, slimkat, amit akarsz, szolgáltatófüggőn is (még egy ilyen telefon biztos nincs), mást nem nagyon tudok felhozni mellette
m2 mellett: van gyári kitkat (amin nincs app2sd funkció, le van tiltva az sd kártyára írás, és hasonló nyalánkságok)
m2 ellen, de nem feltétlen az sp mellett: a közösségi támogatás gyakorlatilag nulla. egy-két monyák cm11 port lehet és készeisento: +1 a minire
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
sziasztok!
mivel sajnalok kiadni annyi penzt a nexus 5-re
igy maradna 2 keszulek esetleg 3.
sony xperia m2
lg g2 mini
galaxy s3 neogalaxy s2-ot valtana.
fontos az akkuido bazigyors legyen a keszulek es minel frissebb (es bugmentes) droid legyen rajta (kitkat minimum persze gyari) mokolni nem akarok romot tehat a gyari rom legyen minel jobb
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
hitchins
őstag
válasz norbert1998 #63228 üzenetére
Hi,
ez elég általános, hogy mindenben jobb? Konkrétan miben tud többet, mert a leírások szerint én (laikusként) nem látok semmi ilyesmit.
Az egyetlen különbséget a felbontásban látom, viszont M2-ben a gyengébb felbontás mellett élénkebbnek tűntek a színek.Én csak venni akarok egy telefont aztán használni. Őszintén se kedvem sem energiám mindenféle custom romokkal tökölni. Kis utánaolvasás után biztos menne, de ennyire tényleg nem érdekel már a dolog.
Régebben csináltam egyszer-egyszer de már nyugdíjas vagyok ehhez -
válasz artiny #63241 üzenetére
4 magos, 1,2GHz, LTE támogatás = Snapdragon 400.
vagyis a CPU-ja papíron majdnem kétszer erősebb az L70-énél, és a GPU is erősebb valamivel.(#63240) endeneu82
Szerintem G2 mini, jó a gyári rendszere, nagy az akksija, szép a kijelzője.(#63243) Faterkam
norbert1998-nál és az SP topicjában kérdezz rá, milyen az SP utolsó gyári rendszere. Ha vállalható, akkor akár veheted is, bár a 3 év garanciát kezeld fenntartásokkal, Sony-kra tudtommal a gyártó csak 2 év garanciát ad.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Faterkam
addikt
válasz pengwin #63239 üzenetére
Romolás hozzá nem értés, garanciavesztés miatt nem lenne. Akkor szerinted vállalható az Ace 4, 44eFt.-ért, és az S 4 mini nem éri meg a +25eFt felárat?
(#63242) dafuq123: néztem Őket is. Most nem vagyok okosabb sajnos. Tudom nem könnyű a mai mobilpiacon megvenni a Best Buy készüléket :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
artiny
őstag
Helotok
erdemes varni az LG F60-ra? 4 magos lessz bar nem tudom hogy milyen konkret cpu val
LG F60 jobb mint a LG L70?[ Szerkesztve ]
-
endeneu82
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek új mobilt vásárolni.
A következők az esélyesek:
LG G2 mini (talán a legesélyesebb)
Samu ace 4
Samu galaxy s4 mini
(Lenovo A536 - ez csak azért zárójeles mert félek a független boltoknál a garitól)
Alcatel Idol 2 S
Azt láttam, hogy az ace antutuja 21e a lg meg csak 18e körül, pedig elméletileg ugyan az a kettő meghajtója akkor miért?Köszi a válaszokat előre is!
-
-
j.bravo
addikt
válasz 313313 #63226 üzenetére
fejlődött az amoled mostanara? csak mert az oskovulet tft-s nexus s-em kijelzojet szeretem, betekintesi szog fasza, szinek faszak; sgs2, sgs3 kijelzoje szerintem broaf (sarga a feher, a tobbi meg irto tulszaturalt). Ha azota fejlodott, akkor zsir, ha nem, akkor tft-t preferalom...
a tarhelynek utananezek.
nexus s, xperia arc s tarhelye eddig eleg volt (igaz előbbin par dolog sd-n).
Megnezem azert.soc nyers erejeben mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Faterkam
addikt
válasz dafuq123 #63235 üzenetére
Pont ezt bogarászom, de nem vagyok profi :/ Van ahol csak a készüléket adják, semmi tartozék, esetleg nem magyar menü :/ Nem tudom melyik bolt a megbízható Ezt a boltot nézegetem, 1 év garival. Azt írják raktáron, full dobozos Szerinted?)
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz norbert1998 #63232 üzenetére
Hmm, megnéztem, a Telenornál, ha még van, akkor 76eFt az Sp. Ez már nem fér bele, nagyon sok :/
-
norbert1998
nagyúr
válasz Faterkam #63231 üzenetére
xperia sp, ha játszani is akar akkor csakis az ennyi pénzért, (vagyis, messze ez a legjobb, de persze nem kizárólagos) filmben is jó a hd képernyő és a sűrű pixelezés, ahogy nézem, a listádon lévők egyike sem közelítimeg a kép élességében ezt a szintet, ha kicsit jó infóból, még többet ki lehet belőle hozni
bár lehet, radikális tanácsot adok: várjatok karácsonyig az első android l-es modellekre, vagy vegyetek motorola moto g-t
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A gyerek cserélné az Xperia U.-ját, Természetesen netezni, játszani, filmet nézni szeretne, mint eddig. Kártyás vonalon vagyunk, telenor vagy független, új Magyar garanciás.Amit eddig néztünk:
Galaxy Ace 4 - Telenor, 44eFt
Samsung G355 Galaxy Core 2 - független, 40eFt
Xperia M2 - Telenor, 65eFt
Galaxy S 4 mini - Telenor 69eFt. (ez már a plafonon túl, de ha ezt megéri 2-3 évre, akkor még beleférne)Köszönjük előre is!
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Okostelefon vásárlásra szántam el magamat. Jelenleg a 4 éves S60-as Nokiámat nyúzom még.
Árban kb. 20e Ft-t szánnék rá, ha muszáj, akkor 30-at. Használt is teljesen jó, a lényeg, hogy azért ne csak 1-2 évig éljen a telefon, hanem vagy 3-4 évig működjön még.
Amire leginkább használnám a telefonáláson kívül, az a netezés. Facebook, PH!, e-mail, és az se gond, hogy a youtube-t betölti, bár nem létszükséglet. Azt azért szeretném, hogy ez utóbbi dolgokat gyorsan elfuttassa, nem akarom, hogy pl. FB-on írás közben laggoljon, vagy hasonló.Előre is köszönöm a fáradozást. Több véleményre is kíváncsi vagyok!
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
válasz canniball #63224 üzenetére
Ha már Krüger&Matz, akkor Drive 2: jóval erősebb, korszerűbb, energiatakarékosabb a hardvere, és mivel nagy gyártók készülékeiben is alkalmazzák, ezért valószínűleg a roottal sem lesz probléma. Ja és két akksit és hátlapot adnak hozzá (2000 és 4000 mAh-at).
S4 mini helyett egyértelműen a G2 minit ajánlom, frissebb, jobb az akksiideje.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
norbert1998
nagyúr
válasz hitchins #63217 üzenetére
az sp mindenben jobb, leszámítva, hogy nincs gyári kitkat, csak 4.3. viszont ahogy az aláírásomban is látható, erre olyan megoldás van, ami az m2-re soha nem lesz, zárt bl-en hetente több cm11 build, egy nagyon hozzáértő srác (majd várjuk tőüle a cm12-t ). az m2-re kétlem, hogy nyitott bl.-en is lenne értelmes támogatottság
-
-
313313
addikt
válasz j.bravo #63225 üzenetére
KitKat alatt nem bírsz írni SD kártyára. Szóval nem árt az, ha van 4gb szabadon felhasználható tárhelyed...
Kijelzőknél meg nagyon nem mind1, hogy amoled vagy TFT se betekintési szögbe, se fényerőbe, se fogyasztásban.
Én azt mondom a 3 készülék közül F6 vagy Idol 2S, azokban szebb/jobb kijelző van...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
j.bravo
addikt
válasz pengwin #63221 üzenetére
Ha hajlandó SD kártyát fogadni illetve arra lehet telepíteni, akkor ez nem izgat. Sok appot nem használna a barátnőm (az övé lenne), különösen nagyokat nem. Illetve, lehet hogy a Viber annak számít; passz.
Szóval kb. F6 szint, de az Idol 2s mindenképp felette van?
313313: végülis neki/nekem mindegy hogy TFT vagy sAmoled (hacsak nincs erős hatással az üzemidőre. Ha csak kicsit számít, akkor mindegy), ha a betekintési szöge nem nagyon kicsi.
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
canniball
nagyúr
válasz Sage83 #63215 üzenetére
Hell!
A postot elküldve látom hogy elég hosszúnak tűnik de minden fontos, aki akar/tud segíteni kérem olvassa végig, nem olyan sok az.
Döntésképtelen helyzetem okán kérnék egy kis segítséget.
Jelenleg egy Motorola Defyt használok (CM7-tel és root-tal) közel 4 éve nagy megelégedéssel, de sajnos a szokásos Ril bug egy ideje felütötte a fejét s mivel kezdem unni egyre erősebb a gondolat hogy cseréljek. A Defy lenne kiindulás alap, vagy inkább az ETALON az alábbiak miatt:
+ egykezes használathoz és zsebben hordáshoz pont ideálisak a fizikai méretei (frász kitör a tepsifonoktól)
+ vékony káva (ha ekkorába is belefér minden minek kéne megtűrni 1-1,5cm-s keretet)
+ kapacitív megvilágított gombok (szvsz sokkal szebb és praktikusabb mint a fizikai vagy a képernyőre helyezett gombok)
+ számomra kielégítő akksi
+ a hangerőgomb a jobboldalon a rá "programozott" feloldás funkcióval pont kézre esik
+ a vaku baromi hasznos mivel gyakran használom zseblámpaként
+ a jóhoz (265ppi-s képernyő) könnyű hozzászokni alapon a 215ppi körüli értéket már eléggé észreveszi a szemem
+ az IP67 mentett már meg cserétől
+ gördülékeny működésAzzal kezdtem el körülnézni hogy lehet az IP-ről le kell mondanom, de a vázolt paraméterek mellett (melyek egyformán fontosak lennének) nyilván így pár év után már alap/alsó-közép szinten kapok több magos procit, 1GB RAM-ot és frankó IPS képernyőt, talán 4"-on is. Bár alapvetően csak telefonként használom, de néha ha nem vagyok itthon internetes eszköz is (ilyenkor fut levelezőkliens, böngésző RSS olvasó, néha FB kliens) és úgy gondolom manapság már kell ennyi a gördülékeny működéshez. Viszont filmet nem nézek rajta, nem játszok (max. Angry Birds szintű játékokkal), szóval semmi extra nem kell.
Aztán mikor megláttam a kínálatot leesett az állam...no persze nem jó értelemben, hanem mert szomorúan konstatáltam hogy visszafelé fejlődik a technológia.Jelenleg ott tartok hogy talán az alábbi három készülék jár a legkevesebb kompromisszummal:
Krüger&Matz Mist
+ ez lenne a legolcsóbb versenyző
+ a lehetőségekhez képest kis méret
+ a külleme, gombjai a képek alapján pont jónak tűnnek
+ négy magos proci
- régebbi rendszer, bár szerintem ettől nem lennének álmatlan éjszakáim
- nem tudom az alacsony ár vajon nem jár-e "kockázatokkal", azaz olyan tulajdonságokkal melyek csak később derülnek ki és amiktől a hajamat tépném
- leggyengébb akksi
- a root (esetlem custom rendszer) lehetősége eléggé kérdésesLG G2 mini
+ négy magos proci
+ KitKat
+ legerősebb akksi
+ legnagyobb kijelző
- de a virtuális gombsor miatt azt hiszem ez mindjárt az enyészeté is lesz
- leggyengébb kijelzőfelbontás
- a legnagyobb fizikai méret
- nem tudom a hátán lévő gombbal meg bírnék-e barátkozni
- a K&M-hez képest cca. dupla árSamsung Galaxy S4 Mini
+ a lehetőségekhez képest kis méret
+ legtöbb RAM
+ a külleme a képek alapján jónak tűnik
- annak ellenére hogy kb. a szokásos Samsung design (szappan fizikai gombbal az alján) ami alapvetően eléggé irritál
- az LG-nél kisebb akksi, de még így is kb. kétszerese a K&M-nak
- "csak" két magos proci, de gondolom ha nem cseszték el a rendszer optimalizálását akkor ez nekem bőven elég
- ez a legdrágábbAzt hiszem a Samsung van középúton így afelé hajlok, de nem tudom jól gondolom-e? Esetleg kihagytam-e valamit a számításból? Netán van(nak)-e további készülék(ek) ami(k) megfelel(nek) a felsorolt elvárásoknak?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
313313
addikt
válasz j.bravo #63219 üzenetére
Gsmarena ace4 és ace4 lte-re is TFT-t ír... Nem lepődnék meg, ha az amoled elírás lenne a Telenor honlapján.
Kali.: Azzal én tisztában vagyok, írtam is neki... de ha ő kimondottan Like 300-ba akar telefont venni, akkor abba nem biztos, hogy fog kapni karácsonyi akcióban...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
-
j.bravo
addikt
Szép vasárnapot!
Nem is oly rég kérdezősködtem, akkor Alcatel Idol 2s , LG F6, eeesetleg LG F70 maradt a leszűkített lista. Azóta a Telenor üzleti árlistájában megjelent a Samsung Galaxy Ace 4 (azt írják, 4.3" 800x480 sAmoled, 1GB RAM, 4x1.2GHz procc). Jó áron is van. Hova helyeznétek el a fentiek listájában? F6 alá vagy fölé?Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
313313
addikt
Igen, de ő Like300-al akar akciót, nem rémlik, hogy azzal a díjcsomaggal lett volna bármi kalendáriumba. Arra írtam a feltöltős csomag és magasabb előfizetéseket.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
hitchins
őstag
Az alábbiak közül melyik jobb választás?
Sony SP vagy M2
Elvileg minden m2 felé mutatna, de az a kijelzőfelbontás... hát nem tudom. -
Sage83
aktív tag
Helló!
Kinéztem magamnak egy GOCLEVER QUANTUM 600-as telcsit,de sehol nem találtam egy olyan helyet ahol meg tudtam volna tapizni...Így sajna semmi rálátásom sincs ,h milyen lehet kézben tartva!
Ha valakinek van ilyet írhatna pár mondatot ,hogy ,ilyen valójában a telefon! pl: Kijelző,aksi,kamera...stb?
Vagy ha annyira nem ajánlott termékek közé tartozik ,akkor jöhet valami más alternatíva ! Kb max 50000Ft-ig!
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Sage83 -
scope2007
addikt
válasz norbert1998 #63213 üzenetére
no igen..azaz oneplus one cynanogenmod miatt eléggé támogatott lesz
és az 5.5" kijelző is eléggé vonz... végén tényleg ez leszCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
sziasztok!
van három kiszemeltem:
Xiaomi MI4 64GB [ebből csak fehér elérhető, ez baj )
OnePlus One 64GB
OPPO Find7aesetleg valaki kezében járt ebből a háromból, akár kettő is?
valami okosat tudna mondani?CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
demerion
tag
Sziasztok!
1 héten belül cserélném mostani telefonomat. 50.000 forintig keresek a következő felhasználásra: zenehallgatás, internet, közösségi oldalak használata, néha 1-1 fénykép. Fontos lenne bekapcsolt mobilnettel 2-5 óra kijelzőidővel 1 nap feletti üzemidő. Új telefont keresek, edigitaltól 0% thm miatt.Amiket eddig kinéztem:
Lumia 630
LG L70
Huawei Ascend G630
Lenovo A536
Alcatel Idol S
Alcatel Idol 2 Mini
Esetleg ha annyival jobb egy Redmi 1s beleférne.Ezek közül melyikeket javasoljátok? Esetleg valami más hasonló áron?
Köszi -
313313
addikt
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm telócserén gondolkodik, eddig egy régebbi kisebb Samsung volt neki de szeretné lecserélni mert lassú és sokszor fagy. (típust nem tudok sajnos mondani)
Ami fontos lenne hogy stabil és viszonylag gyors legyen a készülék.Olyan max 35e szánna rá, méretben kb az LG L7 ami megfelelő lenne (nekem ez van de eléggé be tud lassulni ezért nem is ajánlottam) , használttól sem zárkózik el persze de ha van jó választáj gyári újban akkor azt preferálnánk, csak annyiféle típus van már a piacon hogy nehéz keresgélni.
Használati szokások, viber, fb,alkalomadtán 1-2 fényképet lőni vele,zenehallgatás, no meg persze a normál telefon funkciók,Előre is köszönöm.
-
veterán
válasz zeon.hu #63201 üzenetére
115USD (245-255 árfolyamon, mert valahol itt mozog) 28-29 e Ft. Garantáltan nem jön rá VÁM+ÁFA ? Persze azokkal együtt is teljesen megéri, egy percig sem szabad ezen a részén gondolkodni, de itt : [link] csak 73 Euro, ami pl 330-cal szorozva csak 24 e Ft. Persze itt is vannak + költségek , de ez is egy tipp/út-mutató.
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Akit érdekel tudok még küldeni pár napig Telekomos kupont 10.000 ft-ost, ONLINE készülék vásárlásához.
Csak előfizetéseshez használható fel. Irj. privátot. -
veterán
válasz garcia66 #63200 üzenetére
2 hónappal ezelőtt én is gondolkodtam rajta, és majdnem meg is vettem. Én is úgy gondoltam hogy nem találok jobbat 40 e környékén, de szerencsére rátaláltam a Jiayu G2F-re és azt vettem meg (feleségemnek kellett egy dual-sim teló) , és nem bántam meg, szeretem, szeretjük.
Jiayu G2F !!
4 mag x 1,3 GHz , 1 GB RAM , 4,3" IPS , dual-sim , 64 GB-os microSD-t is fogad, OTG-képes , stb stbanulu tuslu 63203
40-ért újat is vehetsz, ráadásul olyat ami kitűnő[ Szerkesztve ]
-
anulu tuslu
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Használtan 40-ig keresnék független androidos telefont.
Az igények:
- legyen smooth, 1 GB RAM jó lenne
- egy normálisabb optika
- nagyobb kapacitású aksi
- ne legyen túl vénMit tudnátok ajánlani az alábbi feltételek alapján?
Köszönöm előre is.
Sziasztok! -
Devas
őstag
válasz garcia66 #63183 üzenetére
Hali!
Erről a telefonról beszélsz?
Ha igen, akkor engem a 768 RAM kicsit aggaszt, meg a TFT kijelző sem a legjobb általában, a legnagyobb problémája pedig, hogy csak 256 ezer színt tud.Hasonló árban (40-50k) van az LG L70: IPS kijelző, 16 millió szín, 1 GB RAM. Azzal már teljesebb életet lehet élni.
Ha sokallod az árát, vagy nem tudod beszerezni, esetleg érdemes körülnézni a Windows Phone vonalon is. Az alsó kategóriában akadnak azért használhatóbb vasak. Például 30-40k között van a Lumia 520-as. Viszont neten ezek nem remekelnek annyira, meg kevesebb a játék is rá. A fiad felhasználási szokásaihoz mindenképpen egy L70-est javaslok.
Ami talán még szóba jöhet és az alsó árszegmensben helyezkedik el, az a Samsung Ace 3 (LTE változat!).
Olcsón szórják kifelé mostanában a Sony Xperia M-eket is. Esetleg valamilyen használhatóbb Alcatel-t is lehet már találni elfogadható áron.Hirtelen ennyi.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest