Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz hitchins #162292 üzenetére
Én is ilyen feltételekkel kerestem a feleségemnek telefont, aztán nem találtam. Hónapokig győzködtem, hogy válasszon valami nagyobbat. Végül Realme 7 5G lett, jó áron volt. De azóta sem őszinte a mosolya. Pedig a telefon tényleg jó, semmi gondja vele, csak nagy. Ez van.
[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
csabulaxi
senior tag
-
Duwad
tag
válasz hitchins #157356 üzenetére
Köszi a választ, az ár/érték sajnos tisztába vagyok, anno az XZ is nagyon drága volt maga 250e Ft-os cédulájával, de sajnos belementem a buliba és azóta sem bántam meg. 4 éves volt idén és továbbra sincs semmi baja a napi töltést és pár apróságot leszámítva, de amint megláttam rögtön beleszerettem az 5 II-be.
Abban tudnál esetleg segíteni, hogy hol lenne érdemes venni ? Ahogy látom a T-nél már Sony telefon sincs, nem hogy az 5 II...
-
juuzer
addikt
válasz hitchins #156168 üzenetére
Egy használt iPhone.
Ennyiért nem nagyon tudok olyan telefont mondani, ami ekkora méretben jó lenne. A Redmi 8/9 hatalmas telefonok, van még esetleg a Galaxy A20E, de az tényleg kb teljesen minimális felhasználásra elég, plusz kell hozzá némi türelem. (Az a céges telefonom.) Én egy Galaxy A40-et mondanék, de az többe kerül, mint a megadott keret.Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
-
-
MODERÁTOR
-
Soybex
őstag
válasz hitchins #118868 üzenetére
Lg-nek elég jó a szervizelése ahogy olvastam topicokban. Nexus 5x-et se javitják hanem új telefont adnak helyette. Tmx meg 50-50%. Note 4-em konkrétan mindent cseréltek más meg panaszkodik hogy rossz
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Scrydhan
senior tag
válasz hitchins #99850 üzenetére
huh,akkor nézzük:
Oneplus 3(legjobb all around ár-érték arány)
Galaxy S7edge (legjobb fókusz telefonos téren)
HTC 10
LG G5
LG G4 (legolcsóbb ezek közül nagyon nagyon jó kamerával)Én legjobban az S7E-et ajánlom kamerázáshoz ezek közül,jó a képstabilizátora videózáshoz, elképesztően gyors a fókusz és éjszaka is kb a legjobb (a sima S7 csak 5,1")
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
313313
addikt
válasz hitchins #94566 üzenetére
Ezzel kötözködnék.
Mivel az appok frissülnek, nagyobb erőforrás igényük van, vagy csak újabb szoftver, amit a telefon nem kap meg, így előfordulhat, amire egy telefon most képes, 1-1,5 év múlva nem lesz..
Mellesleg magam is tapasztaltam, hogy amire egy készülék képes vásárláskor, az 1,5 év múlva már döcög és kínszenvedés vele ugyan az...
Azt meg halkan jegyzem meg, hogy szerintem direkt írják a programokat úgy, ahogy, hogy vedd mindig az újabb és jobb készüléket, ne bírj használni valamit 3-4-5 évig, hiába jó.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
lezuvius
őstag
válasz hitchins #91458 üzenetére
Kamera miatt azt mondom,hogy nem feltètlenül de nyáron nagyon oda kell figyelni a Z3-ra mert könnyen cserben hagyhat a kamerája a nagy melegben.
Ellenben ha figyelembe vesszük azt,hogy hosszútávon meddig lesznek támogatva szoftveresen ès,hogy hardveresen az 1gb RAM-ot leszámítva mennyivel több tartalèk van az iPhoneban azt kell,hogy mondjam igen megèrheti azt a felárat.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
lezuvius
őstag
válasz hitchins #91320 üzenetére
iPhone 6 szerintem a maig nagyon jo kamera,gyorsasag,es a jol optimalizalt rendszer miatt.
Z3+ egy felesleges kiadas a Sonytol foleg ugy, hogy a Snapi 810-t nem tudtak megszeliditeni es nagyon tulmelegszik aminek hala a nyari melegben szinte hasznalhatatlan inkabb sima Z3 vagy Z5[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
MODERÁTOR
válasz hitchins #91320 üzenetére
Nehéz kérdés. (Mivel nem írsz semmit, mi lenne a fontos. )
A Z3+ kamerában jobb (bár nem feltétlen egyértelmű ez az összehasonlítás alapján), az i6 használata gördülékenyebb lesz.
lezuvius: Tényleg, a melegedés!Én inkább az i6-ot venném.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
legenda
válasz hitchins #87434 üzenetére
szia,
kimondottan csak a kamera tekintetében nem váltanék az említett típusokra, adott vonalon maradva, látványos javulás note4/s6 és felette, illetve a z5 esetén következne be.
tysonn198810; még semmit, illetve csak elméleti síkon, de note 3-ról így is simán váltanék rá.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zoleee89
aktív tag
válasz hitchins #85146 üzenetére
Akkor inkább S5 használtan? Vagy nem annyira beváltak?
Nézegettem telefonokat én is, de nem nagyon értek hozzájuk.
Amiket néztem :
- Samsung S5
- Samsung note3
- Xiaomi redmi 2 (2gb ram)
- Xiaomi Mi3
- Xiaomi Mi4
- Xiaomi Note 2 (Prime)
ezzel egy fórumtárs kereset meg, nem tudom mennyire lehet jó hardveresen az MTK processzor
- OnePlus one 64gbEzeken közül melyiket lenne érdemes választani vagy ezeken kívül valami más ami még jó lehet?
[ Szerkesztve ]
-
silboy
aktív tag
válasz hitchins #84449 üzenetére
Utóbbi két készülékem nekem is Sony volt és van,4 év alatt semmi hiba.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Ájvé
veterán
válasz hitchins #80379 üzenetére
Érhető, fenntartásaim nekem is vannak azért, mert hát nem minden arany ami fénylik, ez itt különösen igaz (hiába vannak nagyon jó hardveres specifikációi egy telefonnak, attól még nem biztos hogy jó), igazából egy szűkebb brand ami megbízható kínai telefonok esetében, azok viszont simán felveszik a versenyt.
-
Ájvé
veterán
válasz hitchins #80376 üzenetére
170 órát ment legutóbb a telefonom, már azért csak újraindítottam ennyi idő irán.
Semmivel nincsenek már lemaradva a kínaiak, ott se mind jó persze, de sok már bőven az élvonalba van. Egyik gyártó soron csinálják a szifont, samut stb. másikon meg saját telefonjaikat.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz hitchins #77485 üzenetére
itunes valos dolog - nézőpont kérdése, 1,5 éve nem voltam itunes közelébe, pedig mac-em van, simán megoldható JB nélkül is, nem kell itunes szinte semmihez, max. ha gépen keresztül szeretnénk frissíteni.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
norbert1998
nagyúr
válasz hitchins #63260 üzenetére
Értem. Van egy z-m is, jelenleg még törött. Javítással mindennel 45 ezerbe került, csak meg nem jött meg. A kamera nem jobb. Ugyanolyan ramaty mint sp. A sebességre viszont odavész rendesen. Nem azt mondon, hogy mindenki tüstént vegyen egyet, de szerintem 44-ert ajándék.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hitchins #63247 üzenetére
SP kijelzője szép rajzolatú, de mint minden régebbi Sony kijelzőnek, ennek is nagyon gyenge a képminősége egy másik (AMOLED, IPS, vagy csak újabb) kijelző mellett.
Nekem Xperia S-em volt (4,3", 720p), eszembe nem jutott volna panaszkodni rá, de mikor mellétettünk egy 4,3", 480p AMOLED-et, akkor azért nagyon látszott a különbség minőségben az AMOLED javára.
Videó rész alatt gondolom azt érti, hogy az Adreno 320 jóval erősebb az Adreno 305-nél.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
norbert1998
nagyúr
válasz hitchins #63247 üzenetére
Hi!
Erősebb a proci, erősebb a videórész, jobb felbontás, obb pixelsűrűség, fémből van, egyedi, népszerű->durva támogatottság-> három kattintás és fent a cm11, slimkat, amit akarsz, szolgáltatófüggőn is (még egy ilyen telefon biztos nincs), mást nem nagyon tudok felhozni mellette
m2 mellett: van gyári kitkat (amin nincs app2sd funkció, le van tiltva az sd kártyára írás, és hasonló nyalánkságok)
m2 ellen, de nem feltétlen az sp mellett: a közösségi támogatás gyakorlatilag nulla. egy-két monyák cm11 port lehet és készeisento: +1 a minire
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hitchins #63217 üzenetére
az sp mindenben jobb, leszámítva, hogy nincs gyári kitkat, csak 4.3. viszont ahogy az aláírásomban is látható, erre olyan megoldás van, ami az m2-re soha nem lesz, zárt bl-en hetente több cm11 build, egy nagyon hozzáértő srác (majd várjuk tőüle a cm12-t ). az m2-re kétlem, hogy nyitott bl.-en is lenne értelmes támogatottság
-
kivlov
aktív tag
válasz hitchins #59564 üzenetére
Apple garantált, és minap beszéltem egy samsung fannal ő azt mondta házhoz jönnek és ott megjavítják ha nem nagy a baj de ha nagy akkor pár nap és viszik hozzák de gondolom ez csak a drágább készülékekhez jár...
Nekem a nokiával mióta wp-s telókat gyárt és a sony-val nincs jó tapasztalatom...kötekednek folyton...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest