Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
válasz
roti86 #60028 üzenetére
Találok elvétve google-ben kérdéseket, TULAJDONOSOKTÓL, amiből arra következtetek, hogy talán nem minden országban jelent meg?
Egyébként az l90 pl megkapja az android L-t? Sajnos nem találtam infót erről. Nem igazán tudom, hogy várjak-e karácsonyig, hátha jelenik meg valami új telefon.
Döntő nálam, hogy android L-t megkapja/jöjjön ki, sőt, talán még a következőt is kapja meg, de ne legyen drágább mint most az l90. Ja és ne legyen kínai. Egyszerűen nem tudják a szoftvert jóra megcsinálni...tudom, mert kipróbáltam üzletben az összes ilyen hunwai meg stb féléket, aztán akadtak egy lg-hez meg samsunghoz!!! képest is. És első kézből is tudom, mert zte bladem van most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Stabil pályára állt az Android 16
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest