Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz zsolt19900 #60985 üzenetére
Igen, kijött. A 630 gyorsabb valamivel, és kontrasztosabb a kijelzője.
-
Brekkk
senior tag
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget.
Ha szűkítettem a kört a felajánlottak közül. jövök ismét kérdezni.[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz batai15 #60994 üzenetére
hmm, oksika akkor marad vagy a lumia vagy az f6 lg
köszönöm szépen a segítséget
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
batai15
félisten
válasz zsolt19900 #60993 üzenetére
Ja
-
zsolt19900
őstag
válasz pengwin #60992 üzenetére
azt mondja, hogy csak edge van... akkor gondolom sose lesz 3g benne, mert nem tudja fizikálisan fogni?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-
batai15
félisten
válasz zsolt19900 #60990 üzenetére
Neked wcdma kell.
-
zsolt19900
őstag
és cs.zs.
egyik barátom árulja, Ő mondta, hogy nem megy rajta a 3g -ezt kifejeltettem a kérdésből bocsi- szóval ezért is kérdezem, hogy lehet-e rá tenni olyan romot, mert ez kellemes árban lenne számomra
-
s4tch
veterán
válasz zsolt19900 #60986 üzenetére
Ha eredeti, akkor ez egy jó telefon. Viszont a Hongmit is hamisítják. Többféle módszer is létezik arra, hogy egy Xiaomiról megállapítsd, eredeti-e. Ha nem a gyári recoveryt használja, ha a play store-ból telepítesz egy antutut és nem a legfrissebb verziószámot mutatja a program, ha fizikai eltérések vannak (pl. a Hongminak gyárilag narancssárga az akksija), ha csinálsz egy screenshotot és a felbontás eltér a gyáritól (stb), akkor jó eséllyel kamut fogtál ki. Ezen kívül - ahogy a kolléga is írta - ez lehet egy kínai piacos cucc, ami itthon korlátozottan működik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolt19900 #60986 üzenetére
A leírásból pont nem derül ki, hogy ez egy kínai 3G (TD-SCDMA), vagy EU 3G (WCDMA) ?
Mert vagy ez, vagy az , a kettő együtt nem hiszemDe ha hibátlan , 25-öt megér
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #60985 üzenetére
bocsesz, csak lejárt a szerkesztési időm
működhet ez itt? mert a gazdája szerint nem ismermi a 3g-t? lehet rá tenni romot stb?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
és pl lumia 625re kijött a legújabb wp? mert azon van led villanó is vagy nem olyan smoot mint a 630? ha nem akkor marad a moto g, de inkább az lg f6
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Okostelefon vásárláshoz szeretném a segítségetek kérni. Átböngésztem a topicot, használtam a keresőt, megnéztem az ajánlott készülékeket.A kérdésem az lenne, hogy 40k körüli összegért van-e a Moto G-nél jobb vétel?*
Android OS-ben gondolkozom; nincsenek különleges vágyaim a telefonnal kapcsolatban, szeretném, ha gördülékenyen kiszolgálna és 2-3 évig ellennék vele, nem esne szét alólam. Egy Galaxy Minit fog váltani, tulajdonképp az is majdnem teljes mértékben kiszolgálja az igényeimet.
Nem ragaszkodom ahhoz, hogy új legyen, de előny ha az. Szolgáltatót még nem néztem ki 100%-osan, de a Telekom a legvalószínűbb, tehát vagy T-s, vagy független készülék kellene (a független előny, mert ha nem akarok 2 évre aláírni, akkor nincs akciós készülék, csak az alapáron tudok választani).*Kint van unokatestvérem USA-ban, őt kérném meg, hogy hozzon egyet (16GB-os verziót néztem 200USD-ért - megéri a kétszer annyi ROM a +20USD-t? Nem pakolom tele a telefonomat általában, egy iGO mellett 1-1 játékot telepítek maximum.), de eléggé hirtelen jött az elhatározás és már csak 1 napot van kint, szóval hamar el kéne döntenem. Hogyha más telefon még játszana USA-ból ilyen összegben, az is érdekelne - viszont rendelgetés a rövid idő miatt nem lehetséges, Bestbuyba sétálna be valószínűleg.
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Nő kezébe kellene androidos teló. T-mobilos vagy független. Árban kb. 40k lenne rászánva. Főleg hívásra, viberre és facebookra használná. Galaxy trendet váltana, mivel ezzel a telefonnal sokszor volt problémás ezeknek a használata. Én első körben Lg F6, és Alcatel idol 2 mini s-re gondoltam. Más ötlet esetleg ellenérv?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Dave™
nagyúr
válasz cs.zs. #60975 üzenetére
A kínai gyártás és a kínai tervezés között azért nagyon nagy különbség van, remélem ezt belátod. Vagy neked mindened kínai tervezésű otthon? Az nem újdonság, hogy mindent ott gyártanak, ez van már vagy 20 éve...
quailstorm: és eq is van a 620-ban, de mint mondtam kár belemenni, teljesen zsigeri gyűlölettel nyilatkozik róla, így nyilván nem lehet érdemi párbeszédet folytatni.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz norbert1998 #60961 üzenetére
Youtube az van, legalábbis ha fiókmanagelés nem kell.
IE játssza weboldalon is a youtube-ot. De van nem google kliens is.
Böngésző szerintem jó. Storet megértem viszont.Én már 8.1ről beszéltem most.
[ Szerkesztve ]
-
ElGatto
aktív tag
s4tch, Dave™, cs.zs., köszi a válaszokat.
-
carrrick
újonc
Helló! Én újan szeretnék venni egy telefont ami ne legyen lassú néha játékra is használnám, fényképezője is jó legyen. kb. 200-250 eurót szánnák rá, és lehetőleg ne kínai telefon legyen . Van valami ajánlat?
-
Joao
tag
Emag-nál kapható újra Moto G. 8 GB-os példánynál mennyi szabad hely marad az alkalmazásoknak? Illetve emag-nál hogy van a garancia?
-
s4tch
veterán
válasz Brekkk #60959 üzenetére
Van ilyen, pl. az Asus Zenfone 5 mindent tud, amit írtál. Ha nem tetszik, néhány kínait szintén érdemes lehet megnézni: Coolpad F1, ZTE V5 Red Bull, Huawei Honor 3C sem elvetendő. Mondjuk nekem ennyi pénzért az 5" méretben a Zenfone lenne a választásom.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz norbert1998 #60961 üzenetére
Ez tele van tévedéssel/ferdítéssel, de inkább nem reagálok tételesen, mert nem ez a helye. Csak megkérlek, hogy ne terjessz valótlanságokat, ez szerintem mindenkinek az érdeke. Inkább írd azt, hogy szerinted nincs ez és az, mert a valóság más.
Ha kíváncsi vagy a tényleges tételes cáfolatra, írd be ezt a kommentet a WP topikba és kibeszéljük miért írtam fent azt, amit.
Köszi!
-
aktív tag
-
veterán
Az kevés. 4.4 esetén kevés.
Olyan is lehet, hogy ebben a telefonban (gyártói kérésre, gyártói megoldás, van ilyen) a 4.4 ellenére mégiscsak átpakolhatók az appok SD-re. Ha ennél is így van, nincs gond. Ellenőrizd! Ha viszont szigorú 4.4, és nem pakolhatók át, akkor én nem javaslom - de ez csak magánvélemény.
-
zsolt19900
őstag
nézegettem azt is, amikor lett volna pénz -de sajnos beütött a abaj- akkor nexus volt kinézőben, akkor pont hirdettek itt helyben egy g-t de sajnos elvitték már
de az f6 az tetszetős, egyedül a fizikai gombját nem szeretem elsőre de amúgy jó
-
w333
félisten
-
norbert1998
nagyúr
válasz #40993792 #60938 üzenetére
igaz, csak felhúztam magamat, hogy tényleg, abszulút nem elégíti ki az igényeimet, viszont ez az OS vs OS téma lezárás tényleg kiment a fejemből elnézést
quailstorm: nagyon hiányos a store, nincs yutub, még értelmes sem, a böngésző kuka, a store-osak szintén nem túl jók, á, ez nem nekem való.
viszont akkor javítom, szubjektív vélemény, persze
na szóval a 620 specifikus hátrányairól röviden:
lassú
melegszik
olyan használattal, amivel az sp-t vittem 2-3 napig(2 óra kijelző, 2 óra zene), ezt 8 órán át nem tudom életben tartani
a térerő számára ismeretlen fogalom
nincs EQ(úgy tudom, némely wp 8.1-en van)
a vaku rém gyenge, szóval az sp-é sem egy kimondott reflektor, de az ezt messze túlkörözina de hogy érdemben is szóljak:
Brekk: ennyiért nem nagyon van újan 2 giga ram, csak kínaiba, de akkor az meg a processzor rovására megy. én a xiaomi redmi 1s-et ajánlom. szerintem a legjobb android mod a miui, és a redmi 1s minden további kérésednek megfelel. csak ugye az nem olyan nagy.
nagy van az xperia m2, már elég nagy igaz, a felbontás az nem túl szép
talk 5h dettó nagy
redmi note meg hatalmas
más nem ugrik most eszembe[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolt19900 #60957 üzenetére
F6 nem rossz telefon, nyár elején amikor az Idol 2 S-t vettük, az is képben volt, de élőben nem tetszett sem nekem, sem a gyereknek. Ez ízlés dolga, ha tetszik, vedd meg.
Gari esetén én valóban hátrányban vagyok, mert gond esetén nekem Szlovákiába kell visszajuttatnom a telefont, viszont lévén hogy az ország észak-keleti csücskében, az Isten háta mögött lakunk, nekem ez semmiben sem különbözik egy magyarországi telefon budapesti visszaküldésétől. Így is, úgy is messzire megy...
Idol 2 S fórumon szoktam szörnyülködni, a hibás (magyarországi) készülékek 1 hónapig vannak szervizben. Egyszerűen nem hiszem hogy ettől még van rosszabb
-
Brekkk
senior tag
Sziasztok,
Telefont szeretnék venni 50-60 K körül.
- Gyors GPS
- 2 GB RAM + 8 GB ROM minimum.
- 4 magos proci.
- 5"-os kijelző.(Olvasni is szeretnék rajta)
- multimédia (Film)
- Ha van HDMI kimenete csak előny lenne
- lehet Kínai is.
- 32 - 64 GB micro SD támogatás.
- Normálisabb kamera
- multimédia tartalmak lejátszása WIFI-n keresztül
- Kártyafüggetlen legyen.
- Ott venném ahol olcsóbb. (Csak lehessen gariztatni, ha gond van.)Van ilyen?
Üdv
Brekkk[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz cs.zs. #60940 üzenetére
okés megnéztem átnéztem
lgf6 al mi a helyzet?
a lumián mennyire tudom elrendezni a kockákat? az valahogy annyira idegen tőlem, hogy nem widgeteim vannak.... szóval ilyen szempontból a te ajánlásod frankó, csak a gariztatás? mert most veszek egy f6 ot a t-től azt fogom beviszem csinálják, de a tiédet?
-
Dave™
nagyúr
válasz ElGatto #60954 üzenetére
Nagyon jó kamera, valóban stabil rendszer, 2GB RAM: Lumia 1020. Vagy drágábban az aktuális 930. Már ha a WP-t nem zárod ki első körben.
zsolt19900: a csempéket jelenleg 3 méretben tudod elrendezni, kicsi, közepes, dupla széles. Ezek nem statikusak többségében, hanem tartalmat/értesítéseket jelenítenek meg, tehát ne (csak) ikonként gondolj rájuk. Egyébként nem csak programokat, hanem bármit ki lehet tűzni, pl. előadót, jegyzetet, weboldalt stb. Azt teszel ki amit akarsz, olyan elrendezéssel ahogyan akarod.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
Szevasztok!
Munkatársam Telenornál vásárolt Samsung S Advance készüléke kicsit összeszarta magát úgyhogy visszavitte szervizelésre, mivel a garancia még él rá. Mire lehet számítani?
1. Visszaállítják a szoftvert teljesen alapra még a jó öreg Jelly Bean elődjére (ha egyáltalán lehetséges)?
2. Nyomnak egy Hard Reset-et és marad a Bug-os rendszerverzió?
3. Kap egy másik S Advance-t (még látni a kínálatukban mint kifutó készülék) még a jó öreg bevállt régi rendszerrel?
4. Kérhet másik készüléket esetleg ugyanebben az értékben? Kérdés: akkor mit lehetne érdemes választani?Az LG F6-os és az Alcatel Idol 2 s van hasonló árban én mindkettővel szimpatizálnék. Bár az Alcatel-nek nem tudom milyen nyűgje lehet még a gyengébb üzemidőn kívül.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
veterán
Snapdr 400 , Adreno 305-tel, az 1GB lesz. Én még nem hallottam olyat hogy ez a hw 512-vel. Inkább csak arra figyelj, hogy a 8GB belső tárhelyes legyen, ne a 4-es, mert ezek bruttó számok, a 8-ból kb 6 lesz szabadon, a 4-ből kb 2. A 2GB nettó tárhelyet én keveslem a 4.4 rendszerhez, ahol az appok nem pakolhatók SD-re.
-
FR33
aktív tag
Furi dolog ez...Lg F70-ben 512ramot ír sok teszt de gyártó oldalán 1gb ram van...
Most akkor tudja vki mi a valós ? -
veterán
válasz kisgabor87 #60948 üzenetére
Xiaomi Redmi Note ! pl edigital.hu
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
80.000 ft-ig milyen okostelefont tudnátok ajánlani? Android, WP egyaránt érdekel. Főleg netezésre, játékra használnám, kamera másodlagos szempont.
-
veterán
válasz FrozenThrone #60942 üzenetére
Ha már LG, akkor nézd meg az L90-et is!
-
hanno22
csendes tag
Sziasztok,
Hallott valaki már erről az oldalról: www.payzastore.com ?
Gyanúsan alacsonyak az árak, de hátha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, nem igazán találtam róluk semmit. -
veterán
Szia,
mint ahogy azt a 60891-ben is írtam, az F70-et nem ismerem, de hátha lesz itt valaki, aki igen.
A Snapi400 már egy elég jó cucc, nekünk van a családban Idol 2 S, abban is az van, kitűnő, szeretjük, csak az üzemideje lehetne jobb.
Azt nem tudhatom hogy egy F70-ben mennyire éhes, vagy hogy mennyire bírja az akku, így azt sem mondhatom hogy egy Jiayu jobb tőle - nem is mondom. MÁS.
A 27000 az jó ár.Üdv
Cs Zs -
Outlander
addikt
Üdv.
Várható valami új teló , telenor kínálatban mostanában?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
aktív tag
60k körül van jobb választás egy LG G2 Mini -nél? Egy ZTE Skate telefont váltana.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
Mr.Rain
senior tag
(#60745)
Erre valaki?
"Nincs megállás"
-
veterán
-
Dave™
nagyúr
válasz zsolt19900 #60933 üzenetére
A Lumia 630 kellően gyors telefon (és hiába van csak 512MB RAM, a WP8.1 erősen optimalizált erre a hardverre), LED nincs rajta, de ha szeretnél egy folyamatos rendszert ebben az árkategóriában, akkor ez egy remek alternatíva szerintem. Csak a gyári billentyűzet van, az viszont egy igen kellemes darab, olvass utána. Swype egyelőre csak angolul van, ez remélhetőleg változni fog, de a prediktív szótár nagyon jól működik, a legtöbb dolgot kitalálja/korrigálja.
-
Dave™
nagyúr
válasz norbert1998 #60923 üzenetére
Ez a te véleményed, több millióan viszont tök elégedetten használják, és a felhasználók egy jó része androidról vagy iOS-ről váltott, nem csak friss okostelefon tulajok vannak. Ennek a fényében ez a kijelentés teljesen elfogult, a valóságtól elrugaszkodott ("kínszenvedés"), félrevezető. Nem tudom mi volt a bajod vele - igazából nem is érdekel - de attól hogy neked valami nem jött be/nem elégítette ki az igényeidet, attól még másnak bőven lehet egy remek alternatíva.
-
batai15
félisten
Nem nem igaz.
Sért azért ilyen sületlenséget ne állítsunk már[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
30-40k ig bezárólag, melyek a mostani bestbjuuu telefonok, amiket érdemes nézegetni? új is, használt is jöhet....
amire kell: fb cset, sudoku és, hogy smoot legyen mivel eléggé idegesítő, amikor arra is várnom kell már, hogy elforgassa a kijelzőt, vagy felhozza a billentyűzetet a képernyőre
igazából android játszana -nem tudom, hogy wp-n mennyire vannak letölthető billentyűzetek (a swiftkeyt megszerettem már nagyon)- de persze Nokia is jöhet
esetleg ha van még rajta "zseblámpa" az még egy nagyon jó dolog, de ha nincs max veszek valami kis kulcstartóra helyezhetőt szóval ez ne legyen kizáró tényező, ha pl. azt mondjátok, hogy xy nokia telefon jó, de annak a hátlapján nincs vaku
köszönöm szépen
jaj igen: telekomos, vagy független játszik.... de persze, ha nem horror összeg egy szolgáltatós kifüggetlenítés, akkor játszhat a telenor is.... mert úgy rémlik, hogy pár hete olvastam tesztet, és telenoros telefont teszteltek benne és elég jónak bizonyult
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz pengwin #60929 üzenetére
Köszi az újabb megerősítést. Akkor eldőlt.
Viszont ha már huginak veszünk én is cserélném a 6 évet megélt i900 Omniámat. 70k-t tervezek rászánni a telefonra. Android, kártyás, T, 5-6-7 col. Elsőre a Galaxy Megát néztem ki. Van-e ennél jobb tepsi a T-nél? Esetleg más szolgáltatóknál? A lényeg, hogy tepsi legyen.Hálásan köszönöm!
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
válasz Bikkrom #60920 üzenetére
Ha nem az M?
Akkor is az M.
Az M minden hibájával együtt bestbuy, most átvette a Lumia 520 helyét.
Ebben az árkategóriában T-nél csak sokkal gyengébb telefonok vannak: vagy a kamera fiksz fókuszos és nincs villanója, vagy a RAM fél giga, vagy a processzor harmat gyenge, vagy mindezek együtt.Üdv, pengwin
-
ElGatto
aktív tag
Hi
Kollégám szeretne okostelefont telenortól részletre. Mely teló kel versenyre ár/érték arányban a Nexus5 - el manapság? 5" körül, 2gb ram, jó kamera, stabil rendszer? -
nederlanden
senior tag
melyik kb. 4.7 átmérőjű crome keretes okostelefonnak világíthat hátúl beszéd közben egy logó szerű led fehéren?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
quailstorm
nagyúr
No, érdekelne úgy részletesen a probléma.
Persze én is imádom a Bellét, csak ARMv6, meg megölték, semmi modern cucc nincs rá, és a skype támogatásból is ki akarják szedni (közben a legfrissebb modell 2 éves csak).
-
norbert1998
nagyúr
-
Bikkrom
senior tag
válasz mike1334 #60911 üzenetére
Sziasztok!
Szerk.: Bocsi, a válasz gombra nyomtam.
Hatalmas segítségre lenne szükségem. Holnap reggel mennénk húgomnak telefont venni a T-től. Androidos és érintős legyen 30 ezer a plafon. Mi ezért a legjobb készülék?
Nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
w333
félisten
válasz -PLevi- #60903 üzenetére
Igen kell ... mivel ez a teljesítmény jelenleg nagyon jó az már 1 év múlva lehet csak elfogatható lesz, 2 év múlva meg már lassú, ha valamit hosszútávra tervezel azt mindenképp kicsit túl kell tervezni, olyan ez mint a PC -k esetében ... nem 1-2 évre terveznek a felhasználók hanem legalább 4-5 évre, ezért vásárolják meg mindég az aktuális csúcsot !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Troll56
tag
Sziasztok!
Samsung galaxy mega 6.3 vélemény?
Akinek van írna róla tapasztalatokat?
Előre is köszönöm a válaszokat.Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-PLevi-
senior tag
Igen, ezzel tisztában vagyok.
Viszont a telefon nem lenne játékra használva, csak az említett "alap" funkciókra (telefon, sms, jegyzet, naptár, időjárás, plusz néha fotózni ha nincs kéznél a bridge gép), szóval kérdéses hogy kell-e ekkora teljesítmény. Főleg annak tudatában hogy csak néhány app van telepítve a mostani W-re. Semmi baja, lassan 3 éve megy "out of the box", mostanában kezd belassulni és nem egy üzemidőbajnok. Egy újratelepítés valószínűleg meg is oldaná a lassulásokat.Arra gondoltam, hogy egy olcsóbb Lumia talán jobb megoldás lehetne. Szoftveres támogatás elég jó, gördülékeny gyengébb hardveren is.
Mindegy, a végső döntés nem az enyém, csak próbáltam több lehetőséget összeszedni. -
mike1334
veterán
Kicsit off:
Ma haverokkal azon vitatkoztunk, hogy a fehér telefonok nem lányosak-e? Igaz, ami igaz nem sok férfinél láttam eddig fehér telefont, de akkor is..sztem elegáns..meg mondaná bárki is mondjuk egy birodalmi rohamosztagosra, hogy lányos?
Egy szó, mint száz...van férfi fórumtárs, akinek fehér telója van? Illetve, ha van mobil boltos..férfiak viszik a fehéreket (nem ajándékba asszonynak)?
Bocs, ha kicsit témaidegen, de a melyikben benne van a szín is
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest