-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Drughi
addikt
Én már nem vennék LG G6-ot, bár a telekomnál ~ 60e Ft-ért volt pár hete még, annyiért elég jó vétel.
A huawei/Honorok nem fogják megütni a G6 szintjét,talán ezek közül az A8 a legjobb választás, de az is lassan 1,5 éves, még 2017 év végén jelent meg.
Xiaomik közül a MI8 lite ami ajánlható, vagy ha van még akkor Nokia 7 plus.
Utóbbi kettő volt nekem is rövid távon, nem rosszak, de nem is győztek meg.
Xiaomi 14T
-
maggi1886076
addikt
LG F6, Motorola Moto 8Gb, Xperia Sp(bár ezzel több probléma is van.) 50-60 közöttöl már találsz újan elfogadható telefont az igényeidnek.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
silvergod
őstag
milyen boltból érdemes vásárolni?
mert van olyan aminek ha jól nézem nincs is saját boltja??
csak online webáruház? mi van ha hibás a cucc?
oda a futárnak aztán vagy visszajön vagy nem?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
agabe
addikt
nexus 4...a hangjaval kapcsolatban tuti, hogy az egyik legzajtalanabb a telok kozott, de a hangminoseget (zeneiseget) nem tudom konkretan megitelni, mert nem szoktam (es nexus4-el sem volt par rovid alkalomnal tobbszor) zenet hallgatni telorol.
Minden mas szempontbol amit leirtal megfelelo...jobb nem nagyon akad, esetleg az uj motorolak kozott lehet kisebb meretben is majd hasonlo, (vagy akar jobb ha betartjak az igeretuket), de arra meg nem tudni pontosan mennyit kell varni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Bundle topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- További aktív témák...