Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nem, mert míg a Media Marktban vásárolt készüléket (pl. Samsung) viheted a gyártói márkaszervizbe, az eMAG-nál vásárolt készülékekre tudtommal bolti garancia van.
(Nem mondom, hogy egyenlő a pikk-pakk felszívódós boltok garanciájával, de azért a gyári gar. mégis csak gyári gar. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nobiand
aktív tag
válasz Viktor0610 #60795 üzenetére
Na ezt pont nem láttam, vagy csak átsiklottam felette
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy az emag-nál gyártó garancia van telefonokra vagy ez is bolti? Konkrétan ezt a telefont néztem ki [link]
Vagy érdemesebb máshonnan megvenni?
-
MODERÁTOR
-
nobiand
aktív tag
válasz norbert1998 #60792 üzenetére
Miben tér el a két készülék? Összehasonlítottam őket, de nagyon nem találtam difit. Csak a kameránál írják az L70-nél, hogy autofocus.
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Maximum 40.000 Ft-ért melyik telefont érdemes megvenni? Androidos legyen, ezt szeretnék. Ennyi a kerete a vásárlónak. Nézegette az Lg L65, ez jó? Vagy van ennél jobb is ebben az ársávban? Köszönöm -
-
trialboj
őstag
válasz Hunt3r22 #60757 üzenetére
kösz, de ez elég tömör volt. Nem lehetne pár szóban mégis indokolni? Az s3-at nem fogják támogatni a következő szoftverfrissítések, vagy nem gyártanak hozzá több kiegészítőt? Számomra ezek a lényeges dolgok, és nem az hogy 30k-t érjen el a benchmarkokban, és 6 játékot tudjon futtatni szimultán miközben még skypeolok a szomszéddal is.
Szóval valami olyasmi érdekelne ami nem a specifikációkra vonatkozik, és az összehasonlítási videókban nem térnek ki rá. pl meddig lesz támogatott stb.
Köszönet előre is
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
HRicky
tag
S3 LTE megkapja a Kitkat-et?
-
MODERÁTOR
-
HRicky
tag
Melyik a jobb?
S3 LTE vagy LG G2 mini vagy S4 mini?
Indoklást is kérnék ha lehet.
-
w333
félisten
-
batai15
félisten
válasz hajnerk1337 #60777 üzenetére
Ha az ár mindegy, akkor m8. Brutális telefon,személyes tapasztalat.
Ha lenne pénzem én is ezt venném.[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
A wp-s részre: Lumia 925, vagy várd meg a hamarosan érkező 730/830-at. A 925 és a 730 hasonló tudást ad, a 830-ban komolyabb kamera lesz és valószínűleg erősebb hardver. Sebességre és folyamatosságra a 925-tel sincs semmi gond, hiába régebbi modell, az újabbak viszont takarékosabban bánnak az akkuval. Viszont még 1-2 hónap meglesz, mire ideérnek.
-
hajnerk1337
csendes tag
Üdv!
Új telefont szeretnék vásárolni és ehhez kérnék egy kis segítséget. Egy Samsung galaxy S3-at tervezek lecserélni. Telenoros előfizetés keretében kedvezményesen vásárolok így high-end készüléket keresek. Az általam kiszemelt telefon az egy HTC One M8. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen árban, mint az M8 van, tudtok-e ajánlani jobbat, vagy esetleg fognak-e mostanság piacra dobni olyan telefont amit érdemes lehet megvárnom?!
Előre is köszönöm.
-
ZÁEL
tag
Fin gom sincs, hogy mit beszélsz ezzel a miáuval.
Még sosem hallottam róla, szóval nem kell félned tőle, hogy bármit is terjesztenék.
Én csak tanácsért jöttem ide.
Arra lennék kíváncsi, hogy 100 ezerért milyen kártyafüggelten telefont tudtok javasolni.
WP8.1 és Androidban gondolkodom.
Nos? -
válasz zeusz55 #60761 üzenetére
20k-ért nem igazán kaphatsz használható Androidos készüléket, az a bolt pedig... miért pont onnan vennéd?
Echtes Ungarisches Schufni-GSM, az se biztos, hogy független készüléket kapsz, a garancia meg valószínűleg csak WC-papírnak lesz jó, de ahhoz meg túl kemény...Üdv, pengwin
-
Dave™
nagyúr
válasz HRicky #60770 üzenetére
Szerintem per pillanat nincs nagy választék WP-ből a T-nél, a Lumia 930 ami high-end, de ennek megfelelően drága is és ebben technikai okok miatt nincs glance, de hamarosan jön (remélhetőleg a T-hez is) a Lumia 730, ami egy kellemes középkategóriás telefon lesz. Vagy hasonló tudást kapsz kicsit jobb körítéssel a Lumia 925 személyében, amit a T szerintem már nem forgalmaz kb. egy hónapja, de cserében elég jó áron hozzá lehet jutni függetlenül.
-
"Mitol lenne ios koppintas?"
Ikonok, menürendszer szerkezete, a menük betűstílusa, grafikája... emellett pl. a MiPad gsmarena-s tesztjében joggal panaszkodtak arra, hogy egy egyébként kiváló termék túlságosan is iPad-nek akar látszani.
Oké, hogy a MIUI témázható, és bizonyos funkciók gyorsabban belekerültek, mint az iOS-be, de ez nem nagy meglepetés, tekintve, hogy az utóbbi csak évente kap nagyobb frissítést. Viszont megkérdezném, hogy melyik is volt előbb?
Off vége
P.S.: Sosem vennék iPhone-t, viszont tetszik a MIUI, jó is, de attól még másolat.Üdv, pengwin
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
25K-ig bezárólag mik azok a telók, amik otg képesek (esetleg T-nél is kapható)?#?*@&!
-
Dave™
nagyúr
válasz HRicky #60767 üzenetére
A LED-es értesítőnél ki is esett a Windows Phone, pedig gördülékenynek igazán gördülékeny.
Viszont a Lumiák többsége tudja a glance screent (információk/értesítések megjelenítése készenléti lezárt állapotban a kijelzőn), ez sokkal informatívabb mint a LED, ha ez is belefér.
[ Szerkesztve ]
-
HRicky
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni, kizárólag új ésTmobile-os érdekel.
Like S előfizetéssel szeretném venni eddig LG G2-őt szerettem volna vásárolni de rájöttem hogy nem használnám ki a tudását.
Amire használnám:-facebook,böngészés,telefonálás,youtube
Ugyanakkor elvárom hogy minden azonnal történjen, ne kelljen várnom főleg ilyen alap dolgoknál ezért fontos a gördülékeny működés!!!
fontos a LED-es értesítőCsak LG és Samsung jöhet szóba android terén, esetleg a Windows Phone-t is kipróbálnám. Iphone kizárva.
Max méret 5.2" de ez már a nagyon maximális
Kérdésem: Melyik telefont ajánlanátok számom?
-
whYz
őstag
válasz batai15 #60760 üzenetére
Mitol lenne ios koppintas? Translucent blur effect es a translucent folder is az iosba volt elobb vagy a miui v5-ben es meg sorolhatnam? Igaz, hogy a ketto ui hasonloan nez ki, egy iranyba haladnak de nem mindegy, hogy ki koppint kitol.
En nem vagyok egyaltalan miui vagy ios fan, igy eleg objektiven latom a dolgokat es szerintem csak arrol van szo, hogy mig a ket ceg teljesen mas business modelt valasztott addig a technologia jovojet hasonloan latjak.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Külföldre utazás miatt szeretnék kártyafüggetlen SAMSUNG márkájú telefont venni, ami fontos hogy skype, wifi, gps legyen benne ezek jól használhatóak legyenek, és a telefon megbízható legyen, nem a legnagyobb de nem is a legkisebb kijelzővel. A mobilbirodalom.hu oldalról lenne rendelve, és ha lehet olyan 20körül álljon meg. Köszönöm szépen a segítséget! (oprendszer gondolom android mindnél)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
whYz
őstag
Ez vicces.
Az ilyen emberek szoktak terjeszteni, hogy a miui csak egy ios koppintas es meg az eletukben nem lattak xiaomi meg egyeb kinai telefont.
Az az igazsag, hogy barmelyik(99%) kinai telefon sokkal jobb a hasonlo aru koreai, japan vagy amerikai telefonnal.Bemesz a boltba es a telefonok legalabb 90%-a kinai, vagy ha nem akkor kinaban gyartottak. Ugyanazt rakjak bele, ugyanabban a gyarban, sot talan ugyanazok a munkasok, es az egyikert tobbet kernek a marketing miatt es te rohansz is megvenni, mert azt hypeoljak
Minek akarsz androidot, jobban jarsz inkabb egy apple-el, csak gyujts meg egy kicsit.
-
trialboj
őstag
Üdv,
Hasznátam szeretnék telefont vásárolni. Csak Samsung S modell érdekel, szóval a kérdésem az lenne hogy így 2014 vége felé megéri-e még S3-at vásárolni, vagy minden szempontból ajánlott az S4-es modellben gondolkodni? (átlagfelhasználásra)
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
ZÁEL
tag
válasz honda 1993 #60752 üzenetére
És mit csináljak egy gagyi kínai telefonnal?
Miért nem tudod elfogadni a véleményemet, hogy nekm NEM kell kínai telefon? -
-
Sonja
nagyúr
Anyumnak szeretnék egy érintős telefont venni olyan 30eHUF körül (Vodafonnál). Régebben volt neki egy Samsung S5230 telefonja, de akkor azt mondta, hogy bonyolult a kezelése. Akkor kapott inkább egy kagylós Samsungot, azzal nem volt gondja. Kezd bedögleni, így azt mondta, megpróbálna megint egy érintőst. Na, ezek után mi lenne a megfelelő számára? Én első körben egy Nokia Lumia 520-ra gondoltam. talán kicsit feljebb menve árilag, esetleg egy Lumia 630-ra.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Esetleg Lumia 1320? Bár az egy hatalmas tepsi, de akksival sokkal jobban bírja, mint a 925, és bővíthető microSD-vel. A hardvere van olyan erős, a GPU-ja meg még korszerűbb is.
Kártyafüggetlenül, Android vonalon kicsit többért mennek a csúcsmodellek (a tavalyiak is), ha rendes garanciát akarsz.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
ZÁEL
tag
-
ZÁEL
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Van 100 ezer forintom egy új kártyafüggetlen telefon vásárlására, de nem tudom eldönteni, hogy Lumia 925 telefont vagy inkább valami androidos telefont vegyek?
Mit javasoltok?
Hosszabb távra venném a telefont, 2 évre gondoltam.
Köszönöm szépen a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
A 11 éves hugomnak szeretnék telefont vásárolni, vodafone-osat, vagy függetlent.
Nem az első okostelefonja lesz, és androidot szeretne.
Olyan telefont kellene max. 30 ezer forintból, amin el tud játszogatni, meg nem hagyja cserben, ha Anyánkat fel szeretné hívni vészhelyzetben. Szóval a lehető legjobbat lenne jó kihozni ebből a szűk keretből.
Képernyő méretileg ne legyen tepsi, mert picik a kezei.Köszönöm a segítséget!
üdv.
"Nincs megállás"
-
Dhampir
félisten
Pedig szokták a Z10-et ajánlani, de sokan inkább Androidos és WP-s mobilt keresnek.
-
legenda
válasz -Faceless- #60741 üzenetére
árnyalnám kicsit a képet;
g2 esetén elég sok panasz van/volt a beszélgetés hangminőségével kapcsolatban - itt a fórumon is -, többen is azt jelölték meg az egyik indoknak, akik másmilyenre cserélték adott típusú készüléket, az iphone 5 kapcsán meg a kopó keret lehet problémás, ha feketét szeretne az illető, illetve a liluló fotók, ha bizonyos fényviszonyok mellett készülnek a fényképek. (az 5s jobb lenne, annál már orvosolták a hibákat, de az most nem jöhet szóba)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-Faceless-
őstag
válasz ferrari1 #60740 üzenetére
Os függő ha apple környezetben vagy, akkor az i5 a logikus, ha nem akkor meg mi tetszik jobban az amoled, vagy az Ips, kell-e hogy vízálló legyen meg ilyenek.
Én Z1-et nem vennék nekem azok a vastag kávák nem tetszenek a Z2 már inkább. Hardver miatt inkább az S4-et választanám, de mivel azt a fránya Touchizét nyomják, így én, és sokan mások is falra másznak tőle. Ha nincs más lehetőség én az i5, és az Lg G2 között választanék a környezettől függően.(kamerában ezen a szinten nem igen van érdemi különbség mind nagyon jó mobil szenzorhoz képest, a beszéd hangminőség szintén már évek óta alap ezen az árszinten)
-
ferrari1
őstag
Rövid, tömör kérdés:
Galaxy S4 i9506 Snapdragon 800! Vagy Lg G2 vagy Sony Z1? Csak ez a három ami szóbajöhet, vagy esetleg a sima iPhone 5.
Aki kérdezte tőlem, látni szeretne több véleményt is. Fontos a kamera és a jó beszéd hangminőség. Köszönöm!
-
atomchicken
tag
Értem.
Az Optimus G XDA illetve CM tamogatottsaga nagyon lemarad a Nexus 4-től?
A szoftveres bugokat egy főzött ROMmal sem lehet kikuszobolni?Valamiert nekem sokkal szimpatikusabbak a kijelzo alatt elhelyezkedo gombok, emiatt hajlok ebben a csataban a G felé. De ha Nexus mindenben jobb akkor az lesz a befutó
-
veterán
válasz hejjhó #60736 üzenetére
Ebay-ről , és max keret 65 ?
vagy eBay-ről 65 + itthon még ÁFA ?
Utóbbi esetben mindegy ha itthon veszel egy Redmi Note-ot 75-ért, de kb 500 féle telefon lesz ezen az áronmég mielőtt az eBay-en valaki jól átver -ha nincs bejáratott, megbízható kapcsolatod- , nézz szét a buyincoins.com -on is. Az árak is jók, és a cég is az (ők az eBay-en is árulnak ugyanezen a néven)
-
hejjhó
csendes tag
Sziasztok! Kb 65k-t szánnék egy új telefonra, főleg ebayen nézelődök. mit ajánlotok?
-
w333
félisten
válasz Oldman2 #60715 üzenetére
Szerintem nincs ...
(#60728) Driim
Nincs mit !
(#60734) atomchicken
Egyértelmű hogy a Nexus 4 ... az Optimus G -sek kaptak még egy jó bugos 4.4.2 utolsó frissítést és ennyi, hosszútávra a felhasználói XDA támogatás miatt és a nyítható BL miatt is a legjobb vétel
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
atomchicken
tag
Rendben, köszönöm.
Már csak azt kéne eldöntenem, hogy Nexus 4 vagy Optimus G
Szubjektív, de nekem esztétikailag az Optimus G jobban bejön, de a Nexus mégis csak google referencia telefon, ami mögött ott áll a hatalmas támogatottság és a userek.
Lg G2 Minin tényleg nincs notification led?
-
-
Oldman2
veterán
-
pr1mzejEE
addikt
-
Donnos
tag
Sziasztok.
Új telefont szeretnék venni kártyafüggetlenül extremedigital vagy mediamarktnál.
100-140 e körül
általános használat,net néha játék.
A HTC Desire 816ot néztem elég baráti áron van(110e) és specifikációk alapján is elég korrekt.
mást esetleg tudtok ajánlani? vagy maradjak ennél?
előre is köszönömCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Hunt3r22
őstag
válasz pr1mzejEE #60721 üzenetére
Samut 50e körül ne vegyél, mert csak a gond van vele, modolással bírható csak normális működésre. Egyébként Sgs S advance, Galaxy ace 3 lte.
Sony Sp már ha van 50e körül és M2
60e ft körül pl kapható Moto G, remek kis telefon, egy hibája van, hogy nincs benne magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm a válaszokat!
És esetleg tudtok nekem ajánlani Sony, Samsung és ilyesmi gyártmányokat is? Ezzel egy szintű ár / érték arányban. Nem vetettem el a redmi-t egyébként, nem tudtam, hogy azóta már biztonságosabb megvenni, köszönöm a linket is! Viszont szeretnék kicsit tájékozódni, teszteket keresgélni, mielőtt döntök.
Természetesen csak telefon neveket kérekFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
veterán
válasz pr1mzejEE #60717 üzenetére
Amikor a Redmi 1S teszt íródott, még nem forgalmazták itthon, de azóta igen, így az a pár sor okafogyottá vált.
1 hónappal ezelőtt én sem tudtam hogy mi az a Jiayu, eszik vagy isszák, aztán pár hete rábukkantam, pont akkor íródott itt egy teszt is, és most 8 napja van egy itthon, és a párom megelégedéssel használja...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz debrecenikri #60714 üzenetére
50 körüli összegre gondoltam, 630-as lumia, hogy android vagy wp tök mindegy, első okostelefonom lesz.
Elolvastam ezt a két tesztet (1, 2) és nem igazán tudok dönteni. Tetszik a xiaomi, de a mai napig még a nevét sem hallottam ennek a cégnek, eléggé ismeretlen, és tetszik a lumia is.
Nincsenek nagy igényeim, a lumia videó minősége nekem elég, a hangminőségéről nem tudok nyilatkozni, a cikkben csak 6 pontot kapott. Fényképezni nem szoktam igazából.
Az a baj főbb szempontokat sem tudok felsorolni, mert teljesen analfabéta vagyok ezen a területen.A redmi-t nem merem megvenni
Nálunk az a szokás, hogy egy hazai garancia nélküli készülékre nemigen adunk a tetszett plecsninél jobb minősítést, ehhez most is tartjuk magunkat, de aki mer kockáztatni kicsit a külföldi rendeléssel, nem fél attól, hogy egy esetleg garanciális ügymenet azzal is végződhet, hogy vissza kell küldeni Kínába a telefont… nos, számukra a Redmi 1s mindenképpen az ajánlott kategóriába sorolható. Persze lehet itthon is számlával, hivatalos módon szert tenni a készülékre, de úgy már magasabb az árfekvés. Egyébként még így is megéri, emelem kalapom, a Xiaomi Redmi 1s olyan, amilyennek egy középkategóriás okostelefonnak lennie kell.
Esetleg Sony-ból egy potenciális vetélytárs? Vagy Samsung (vagy tökömtudja mik vannak még - már bocsánat)
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
veterán
válasz pr1mzejEE #60713 üzenetére
A Redmi 1S egy teljesen egyedi erőgép, sok konkurensét hazavágja, de az hogy "LUMIA" az egy elég tág fogalom. 55 ezres Xiaomi-hoz 50-60 ezres Lumiákat hasonlíts, ez így lesz korrekt.
Ettől függetlenül ebben az árkategóriában a Xiaomitól vannak jobb fényképezők - pl a Lumiák vagy Samsungok, de ettől még összességében >>állítólag<< nem jobbak.
Nehéz az összevetés, mert aki droidot használ, az (még) nem szereti a WP-t, és fordítva. -
Oldman2
veterán
Köszi!
A Redmi Note -nak esetleg van-e versenytársa a hazai piacon?
:-)Ha a mostani telómat sikerül eladnom, akkor "ingyen" válthatok készüléket...
-
pr1mzejEE
addikt
xiaomi redmi 1s VS nokia lumia ?
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
válasz vitemerius #60711 üzenetére
Igen, megéri. Több a RAM-ja, jobb és frissebb a gyári rendszere, nagyobb az akksija, jobb SoC van benne.
Vagyis az a 15k HUF a különbség a nyögvenyelős és a normális használhatóság között.(#60708) artiny
+1 az LG L70-nek... erősebb, korszerűbb, frissebb a rendszere...[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
törölt tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
-
artiny
őstag
helotok
Lecserelnem HTC DESIRE 300 mat ... a ketto kozul melyiket valasztjam?
LG L70 vs Huawei Ascend Y530
-
törölt tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlását tervezem, és mivel hosszú távon gondolkodom, a tanácsotokat kérném.
- ÁrkategóriaBónusz programban veszem, nincs felső határ
- Használt vagy újÚj
- Hol vennéd meg? Telenor
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszútávra keresek egy megbízható, gyors telefont.
- Mire használnád? napi 2 - 4 óra beszélgetés, folyamatos net ( mobil / wifi ), e-mailezés nagyon sűrűn, játék nem igazán
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Milyen kialakítású telefont keresel? Az e-mail és net miatt leglább 4,7-es kijelzője legyen. A fő hangsúly a megbízhatóságon, és a gördülékenységen van. E-mailben gyakran küldök csatolmányokat, van egy-két program, amit használok. Játékra nem igazán használnám, "üzleti, munka" telefon lenne.A válaszokat előre is köszönöm!
-
veterán
válasz pr1mzejEE #60703 üzenetére
De igen, számít a külső is, mert a szépség abszolút szubjektív. Ami egyikünknek tetszik, az a másiknak nem, és ez így is van rendjén.
Van akinek a szögletesebbek jönnek be (pl Wayteq Talk 5H), van akinek a szappantartó alakú Samsungok. Van akinek számít hogy ne legyen fényes, ujjlenyomat-gyűjtő hátlapja, van akinek ez nem szempont, mert úgyis tokba teszi. Elfogadható-e neked, hogy az érintő "gombok" a kijelzőből vegyenek el helyet ?(nekem nem, csakis alatta!)
Mind különbözően látjuk, ezért kell előtte megnézned!
-
veterán
válasz pr1mzejEE #60701 üzenetére
Hát ez úgy a jó , hogy
Irány egy Mediamarkt, vagy hasonlók, kézbeveszed, nyomkodod, kijelző-fényerő, betekintési szögek, fotó-menü, stb, és amikor nagyjából megvan hogy melyik tetszik, akkor elkezdesz itt kérdezgetni... szerintem...
(mert így elveszíted majd a fonalat, vagy veszel majd egy k.rva jót aminek meg mondjuk a külseje nem fog tetszeni)[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm, köszönöm és várom a további ajánlatokat is!
Az a helyzet, hogy ez lenne az első normális telefonom, mindig ilyen 2-3 ezres telefonjaim voltak, most viszont vennék egy olyat, amit jó érzés lenne használni.
Ami fontos lenne, hogy legyen megbízható a telefon és ár/érték arányban jó.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest