Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pr1mzejEE

addikt

válasz debrecenikri #60714 üzenetére

50 körüli összegre gondoltam, 630-as lumia, hogy android vagy wp tök mindegy, első okostelefonom lesz.

Elolvastam ezt a két tesztet (1, 2) és nem igazán tudok dönteni. Tetszik a xiaomi, de a mai napig még a nevét sem hallottam ennek a cégnek, eléggé ismeretlen, és tetszik a lumia is.

Nincsenek nagy igényeim, a lumia videó minősége nekem elég, a hangminőségéről nem tudok nyilatkozni, a cikkben csak 6 pontot kapott. Fényképezni nem szoktam igazából.
    Az a baj főbb szempontokat sem tudok felsorolni, mert teljesen analfabéta vagyok ezen a területen.

A redmi-t nem merem megvenni :DD

Nálunk az a szokás, hogy egy hazai garancia nélküli készülékre nemigen adunk a tetszett plecsninél jobb minősítést, ehhez most is tartjuk magunkat, de aki mer kockáztatni kicsit a külföldi rendeléssel, nem fél attól, hogy egy esetleg garanciális ügymenet azzal is végződhet, hogy vissza kell küldeni Kínába a telefont… nos, számukra a Redmi 1s mindenképpen az ajánlott kategóriába sorolható. Persze lehet itthon is számlával, hivatalos módon szert tenni a készülékre, de úgy már magasabb az árfekvés. Egyébként még így is megéri, emelem kalapom, a Xiaomi Redmi 1s olyan, amilyennek egy középkategóriás okostelefonnak lennie kell.

Esetleg Sony-ból egy potenciális vetélytárs? Vagy Samsung (vagy tökömtudja mik vannak még - már bocsánat:DDD)

[ Szerkesztve ]

Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés