Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz debrecenikri #60714 üzenetére
50 körüli összegre gondoltam, 630-as lumia, hogy android vagy wp tök mindegy, első okostelefonom lesz.
Elolvastam ezt a két tesztet (1, 2) és nem igazán tudok dönteni. Tetszik a xiaomi, de a mai napig még a nevét sem hallottam ennek a cégnek, eléggé ismeretlen, és tetszik a lumia is.
Nincsenek nagy igényeim, a lumia videó minősége nekem elég, a hangminőségéről nem tudok nyilatkozni, a cikkben csak 6 pontot kapott. Fényképezni nem szoktam igazából.
Az a baj főbb szempontokat sem tudok felsorolni, mert teljesen analfabéta vagyok ezen a területen.A redmi-t nem merem megvenni
Nálunk az a szokás, hogy egy hazai garancia nélküli készülékre nemigen adunk a tetszett plecsninél jobb minősítést, ehhez most is tartjuk magunkat, de aki mer kockáztatni kicsit a külföldi rendeléssel, nem fél attól, hogy egy esetleg garanciális ügymenet azzal is végződhet, hogy vissza kell küldeni Kínába a telefont… nos, számukra a Redmi 1s mindenképpen az ajánlott kategóriába sorolható. Persze lehet itthon is számlával, hivatalos módon szert tenni a készülékre, de úgy már magasabb az árfekvés. Egyébként még így is megéri, emelem kalapom, a Xiaomi Redmi 1s olyan, amilyennek egy középkategóriás okostelefonnak lennie kell.
Esetleg Sony-ból egy potenciális vetélytárs? Vagy Samsung (vagy tökömtudja mik vannak még - már bocsánat)
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest