Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz #40993792 #2497 üzenetére
De azért nem kell temetni a rendszert. Jó wp8 asok magyar ára még nem ismert, és könnyen lehet hogy a beharangozott 80 ezres telefon nálunk lesz 100k is.
Nem úgy tűnik a kérdező kommentjéből hogy neki annyira számítana a techsége a cuccnak, hanem meg bízható stabil hosszú távon használni akarja a telefonját. a wp7 et meg nem kell temetni mert bár nincs annyi app a piactéren, de azért ami kell alklamazás általában meg lehet találni.
Ezen az áron ez a legjobb hardveres telefon(a wp híresen smooth gyors) kamera is tudja a 720at elég jó képeket lő stb.
Én azt mondom hogy ha nem akar játszani és nem zavarja a kevesebb alkalmazás, és egy stabil rendszerű telefont akar akkor ezt válassza. -
Geri985
tag
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy lecseréljem az eléggé használt ZTE Blade -emet.
Az volna a kérdésem, hogy milyen mobilt tudnátok ajánlani az alábbi paraméterek szerint?- nagy, min. 3,5 kijelző és hozzá szép felbontás is!
- viszonylag gyors
- tűrhető kamera
- android vagy wp7
- Piros vagy a Pink színű szolgáltatóknál vagy függetlenül, mindenféleképpen gyári garancia
- főleg zenehallgatásra, naptárra és netezésre használnám
- na és az ár...na az max 60-65.000 ftRemélem ennyiből már tudtok majd ajánlani! És van még egy kérdésem: barátom nemrég vettem iPhone 3GS -t és az volna a kérdésem, hogy megérné szerintetek a ~60.000 ft -ot? Mármint hogy pl. nem lassú e a mai 60ezres mobilokhoz képest, ilyesmi...
Előre köszi a válaszokat!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
tybsen
addikt
válasz Cyberpunk #2443 üzenetére
Ugyanezt gondoltam a Nexus hasznalata kozben, amit Te, most pedig utolag LG4X utan nagyon jo otletnek gondolom, hogy a gombokat oda es ugy helyeztek, ahogy: nem a keszulek legaljara egymastol viszonylag nagyobb tavolsagra (mint az LG-nel), hanem kicsit feljebb, kozelebb egymashoz (Nexus). Persze ez kezmeret fuggo biztosan, de nekem az LG4X-nel nem alltak kezre annyira a gombok, raadasul mivel annyira a keszulek aljan voltak, igy szamomra nem volt tul kenyelmes, plusz sokszor a home gombra nyomtam az app drawer helyett, mert annyira kozel volt a gomb a kijelzohoz. Cserebe a Nexusnal elvettek egy sort a kijelzobol, ez valahol tovabbra is zavar, mert bar jol kezelheto, de megiscsak ott vannak a gombok.. Jo lenne egy opcio, hogy meddig legyenek ott, ott legyenek-e egyaltalan, vagy alternativ modon lehessen (pl. gesztusok vagy mittomen) elerni ezeket a gombokat.
(#2487) DS39 Komolyan ebreszt kikapcsolva a Huawei? Az ember mindig tanul valamit, komoly.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
A Live With Walkman topicba, mivel nekem ugyebár Live With Walkmanem van, és egy kisebb baleset miatt váltanék Walkmanről Rayre, szóval ezt írták az LWW topicba a Rayről :
(#13679) anaqer válasza Dyrtyho (#13678)
Rayt szerintem először mindenképpen próbálj ki személyesen. A kijelző ugye fél centivel keskenyebb, mint a az lww-é, amiből lehet tippelni, hogy álló qwerty-t használni mekkora egy élmény lehet...Mellesleg mindig is érdekelt a Ray, bár valahol azt mondják, hogy női teló, de valahol meg azt hogy unisex, de ettől függetlenül még Ray-re szeretnék váltani
best regards, egy fórumozó blogger
-
-
Balage21
tag
válasz Ati 666 #2477 üzenetére
Igen megnéztem, valóban az Xperia S-nek 72dB a hangereje míg a One V-nek 66,9.
Az a szomorú tény, ahogy a listát nézegettem, hogy a komolyabb/drágább telefonok mind gyenge eredményt értek el telefonálás tekintetében. Az Iphone 4S, Lumia 800 stb. mind gyengébbek (<66dB) még a One V-től is. A legszebb az egészben hogy a legjobb hang teljesítményt egy tucatmobil LG Optimus One P500 érte el 77,1 dB-es értékkel.Vicc...[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
Ati 666
tag
válasz Balage21 #2466 üzenetére
Üdv.
-Nekem Xperia S-em van ,nekem semmi bajom a beszédhangerővel elég hangos és tiszta(kivéve a vodkafonos hívásoknál mert ott pocsék),de az is lehet,hogy túl jó a hallásom..
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
reelc
veterán
Nincs Androidos készülékem, és ez ezt most olvastam, nekem új infó... szóval ha ki van kapcsolva a telefon, akkor nem is ébreszt? Készenléti állapotba kell tenni, úgy ébreszt. Ez így mennyire megbízható dolog?
Akkor az Xperia Mini Pro ajánlott első okostelefonnak? Az Euronicsban 37e-ért van a honlapjuk szerint. A Mini Pro-t javasoljátok, mint az Activet vagy a Walkman with-t, vagy a Tipot?
Tudom már kérdeztem, de utoljára körbejárom a témát. Sajnos sehol nincs a közelemben mini Pro, hogy lássam mennyire kicsi, hogy megfoghassam.Most látom, hogy éppen téma az ébresztés.
[ Szerkesztve ]
-
Balage21
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám volna hogy a mostanában kapható telefonok nagyon halkak. Nem a csörgésre gondolok hanem a beszédre. Ezen kívül ráadásul elég gyenge minőséget produkálnak, holott egy telefonnak az elsődleges funkciója ez lenne. Jelen pillanatban egy HTC One V telefonom van, ami szép és jó csak egyszerűen kicsit zajosabb környezetben használhatatlan. A kérdésem az lenne hogy ki milyen telefont ajánlana aminek a hangereje és minősége is eléri mondjuk a Nokia 6120C szintjét (számomra etalon). Nokia 700, vagy esetleg SE Xperia Ray amiket néztem de kicsit félek hogy ezek is halkak.
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek, úgy látom az xperia u lesz a nyerő
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült dönteni, persze első sorban nem erre a telefonra gondoltam, de helyben megkaptam a telenortól. Ráadásul 3hónap ingyen net jár hozzá Na meg 2év garancia.
A választott gépezet egy Sony Xperia Tipo.
Köszönöm szépen a segítségeteket. -
zzolika
aktív tag
Sziasztok! A kérdés a szokásos, milyen telefont ajánlotok?
Egy új érintõképernyõs telefon kellene, voda flottás előfizetésre, 10-30 ezer forintos árban. Hosszú távra kell, nem cserélgetem gyakran a telefonokat. Vigyázok rá, évekig használom.
Leginkább az alapfunkciókat használom, nincs játék, film, net (arra ott a PC).
Legyen jó a hangminőség, térerõ, sokáig bírja az akksi. Hangos (a csörgés is), mert zajos helyen is használom.
Mi kell bele? Szép, jól olvasható kijelző, naptár, jegyzetek, számológép. Több időpontos ébresztés, kikapcsolva is. Hangerőszabályozó gombok.
Legyen jó a fényképezője, nem lenne rossz a vaku sem (zseblámpának is jó).
Ritkán gpst is használok. Legyen benne microSD (tehát WP7 kilőve).
Nem kell csicsás kezelőfelület, legyen átlátható, gyorsan kezelhető. Nem szoktam frissítgetni a telefont (a gyári soft van rajta most is), de lehessen rakni rá olyan programot is, ami gyárilag nincs rajta (office, pdf olvasó, stopper, hangfelvevő).
Méretre kicsi legyen, ne olyan tepsi (mint pl Galaxy S3) ami zsebben nem fér el.Most Nokia 5230-asom van, meg vagyok vele elégedve. Kb. ilyesmit keresek.
Amiben lehetne jobb: gyorsabb menü, jobb kamera (főleg kevés fénynél), töltsön USB-n, napon is jól látható legyen a kijelző.
A Nokia 500-ast néztem, mit szóltok hozzá? A 700-as mivel jobb? -
blt.62
őstag
A Sony xperia T-ről mi a véleményetek?
MegtorloXp
-
törölt tag
Sziasztok,
Ismerősöm telefont venne, az alábbiak a lehetőségek:
Samsung Galaxy mini 2
Samsung Galaxy y
Samsung Galaxy Ace plus
Sony xperia USemmi extra elvárás nincs, ha tegyük fel, hogy mind ugyanannyiba kerül (gyakorlatilag céges előfizetés mellé ezek közül választhat), akkor melyiket érdemes megvenni? Köszönöm
Üdv, N.
-
HuMarc
veterán
Egyetértek @batai15-tel és @lebestyen-el: Ha akarsz játszani, akkor Play, egyébként felesleges, és elég a Ray.
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyik legyen a 3 teló közül ? Ami nekem fontos lenne, az a minimum 5mp camera, jó hangzás, lehetőleg elég strapabíró legyen, és ne kopjon le róla a lakk egy bizonyos idő után
Sony Ericsson Xperia Ray
Sony Ericsson Xperia Play
Sony Ericsson Xperia Activebest regards, egy fórumozó blogger
-
Cyberpunk
félisten
válasz batai15 #2442 üzenetére
Ettől függetlenül gáz. S szerencsére a többi gyártó is így gondolja. De mindegy nekem rossz ez, ne is próbáljatok meggyőzni az ellenkezőjéről, mert reménytelen vállalkozás. Ja s volt már a kezemben nem egy-két G. Nexus.
Persze másnak bejöhet, de nálam ez negatív lépés.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz #40993792 #2435 üzenetére
Hát pedig eléggé alapfunkció már vagy 10 éve. Értem én, hogy felhő, de adjanak mellé tisztes mobilnetett is akkor. Nem kell mindenben az almát másolni. A kijelzőből veszem le gombokat, meg nem igazán tartom jó dolognak. Még a mai nagy méretű készülékek idejében sem. De a fizikai híváskezelő sem ártana. No de mindegy, legalább a Samsungokon van egy fizikai home is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
batai15
félisten
válasz Cyberpunk #2434 üzenetére
Szvsz de aza 16 giga elég sok mindenre elég. Az érintő gombok is jelen vannak a kijelző részeként. A külön álló erintő gombokkal is ugyan aza gond fent álhat -> lásd moto milestone egy digiter, de minden érintő gomb az előlapi digitizer része.szal ha meg hal tök mind1.
-
reelc
veterán
válasz batai15 #2431 üzenetére
Nem játékra kell. Az ICS-t gondolom elbírja, a többi meg majd kiderül. Nagy váltás lesz hagyományos telefon után. Ha nem vacakolna a régi 4 év után, le se cserélném. Nézegettem mik vannak, és az árakat - az Android amúgy is érdekelne - és úgy gondoltam veszek egy okos telefont. Tabletet nem akarok. Ha már cserélnem kell a készülékem, akkor kihasználom a lehetőségeket.
Még keresnem kell wi-fi-s routert, itthon arról használnám az internetet. Tudom, ez nem az a topic, de van ötletetek? Digis netet akarok szétosztani.
-
batai15
félisten
Én azért elég sok rosszat hallottam az ot-kről. Most ha valami hibás darabot fog ki ő is , akkor egy életre elmegy a kedve. Válasszon akkor inkább egy jó kezdő okos telefont amivel nem lesz gondja valószínüleg egy darabig. Majd ha lesz rá igénye lecseréli egy jobbra.
Bár én se alcatelt se sonyt nem vennék igazából semmilyen adnroidos telefont nem vennék kivéve csak nexust.Most gyűjtök rá azzal nem lesz gondom sem hardverrel egy jó darabig, sem frissítésekkel -
-
reelc
veterán
#2423 batai15:
A Mini Pro tényleg jónak tűnik. Tetszik, hogy billentyűzetes.
Az általad linkelt boltok megbízhatóak?#2424 HuMarc: írtam, Telenor.
Igen, csak a 3 általam megnevezettből a Tipo van a Telenornál kártyásan. A másik kettő nincsen.A SIM-et azért írtam, mert még nem mindegyik Sonyról találtam infót (többnél a tesztben sem láttam), milyen kártya kell bele. Nyilván az lenne a legegyszerűbb, ha simán bele tudnám tenni.
Köszönöm a válaszokat.
-
HuMarc
veterán
-
batai15
félisten
Szerintem már akkor inkább a sony xperia mini prot vedd ha még lehet kapni.
Elve hogy a liwe with walkmannnak ugyan akkora a kijelzője, de ekkora méreten lehetlen kényelmesen gépelni.
Másik dolog hogy kegyetlen lassú legalábbis eléggé gáz dolog szerintem amit multkor tapasztaltam.
Havernak ilyen telója van mondom meg lesem már meg nyomkodom: indítom a kamerát hát maga ahogy csak forgattam eszméletlenül szaggatott. ennyit erről.
[link]
[link]
itt nem rosz árba vannak. független 24 hónap garancia.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Sziasztok!
Elnézést kérek, kicsit hosszú lesz.
Most egy 4 éves Sony Ericsson W200-am van, megérett a cserére. Elsősorban Sony/Sony Ericssonban gondolkodom.
A keret kb. 45000Ft - ez a maximum. Szolgáltató független érdekelne, de lehet Telenoros is, de előfizetés nélküli, kártyás.
Első sorban a Tipo tetszik. Illetve az Active is, bár azt olvastam nagyon gyenge az akkumulátor teljesítménye... ez még fennáll ICS-vel is? A másik ami tetszik a Sony Ericsson Live with Walkman. Ez utóbbi kettő hardveresen erősebb is a Tiponál, és megérné a különbözetet... A Mobilarénán elolvastam a teszteket, és néhány hozzászólást is a fórumban.Honnan szabad vásárolni? Több bolt ajánlatában is láttam az Active és Walkman mobilokat. Tudom, hogy van olyan, hogy bolt vállal még rá garanciát, de van olyan bolt, ahol gyártóinak van feltüntetve mind a 24 hónap. Felárral. Gyanús. Gondolom ezzel nem mondtam Nektek újdonságot.
Ajánlott boltok?: mobilbirodalom.hu, mobilexpressz.com, http://vip-phone.hu, http://diszkontgsm.hu - pl. itt van Active vagy with Walkman. Tudnátok ajánlani boltokat?Amúgy a szolgáltatók 1 vagy 2 év garanciával adják a telefonokat? Pl. a Sonykat?
Tudom, hogy most nagyon jó ár/teljesítmény arányú az OT-995 más néven Telenor One Touch, de valahogy nem bízom az Alcatelben.
Hagyományos SIM foglalatos telefon kellene. A mostani számomat/kártyámat szeretném beletenni az új készülékbe.Ha esetleg tudtok jó vételt más gyártótól, érdekelne.
Előre is köszönöm!
-
HuMarc
veterán
válasz sarkanyolo2 #2418 üzenetére
Nem csak ott túlárazott...
-
Veron
addikt
válasz Cyberpunk #2408 üzenetére
Mennyire életszerű ez a letiltás dolog? Szolgáltatós ismerősöktől én úgy tudom, hogy nem igazán szokták a magyar szolgáltatók feketelistára tenni az EIR-ben a készülékeket. Nem biztos, hogy megéri nekik korlátozni.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
csiby222
aktív tag
Még egy aprócska kérdésem lenne hozzátok. Jó pár cikket átolvastam a Lumia 800-ról és mindben arról panaszkodtak, hogy kevés alkalmazás van még hozzá de mivel ezek a cikkek kb a telefon kiadása után szinte rögtön megíródtak így az a kérdésem, hogy a mai napra ez mennyire változott meg?
Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
ronda
aktív tag
Igen írtad.
Én meg írtam, hogy az egy gigás csomagra, majd az arról visszaváltás óta nem volt alkalmam a szifonon kívül másik telefonban kipróbálni és ha hazaérek, akkor visszateszem a ray-be a kártyát, megpróbálom és majd írom, hogy mi történt.
Hát ez történt..."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
csiby222
aktív tag
Viszont felmerül a nagy kérdés, hogy ha megveszem a telefont és teszem azt ismerősöm akár mennyire is ismerem jól megszorul anyagilag és nem fizeti az előfizetéses telefon számláit illetve részleteit és letiltják(IMEI alapján) a telefont akkor Én mit tehetek mondjuk ha az adásvételről írtunk egy szerződést(adásvételit ) ?
-
csiby222
aktív tag
Másfél év garancia van még rá, személyes jó ismerősöm. Viszont két dolog tart vissza feltétel nélküli vásárlástól, hogy egy most szervizbe van mert leejtette és elsötétült a kijelző (de mivel márkaszervizben van talán rendesen helyre pofozzák a kicsikét) kettő az hogy előfizetéses a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest