Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
válasz Helltak #127498 üzenetére
Kérdeztem a topikjában, de még nem válaszoltak. Memória gazdálkodása milyen? Triviális kérdés, de még nem volt Honorom. Az Axonom szinte azonnal leöli az alkalmazásokat, Messenger üzeneteket sokszor meg se kapom, csak ha megnyitom az alkalmazást, azért ez elég szívás tud lenni. Remélem itt nem így van.
-
Helltak
őstag
válasz Herczi #127493 üzenetére
Honor view 10 szerintem jobb, mint az A8. Hardveresen is erősebb jóval, szóval hosszú távon jobban ki tud majd szolgálni.
Nekem volt View 10-em, nagyon jó telefon, jack minősége átlagos, de a hangszórója elég jól szól. Üzemidő remek, kijelző szép IPS-hez képest.Vivo X100 Pro
-
saxonb76
csendes tag
Sziasztok,
Asszonynak szeretnék mobilt venni.
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. - ebayről azt hiszem
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? dual simes kell - a lányomnak is xiaomija van: redmi 4x -es. Most ezt nézegetem: XIAOMI REDMI 5 16GB DUAL SIM GLOBAL
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) - tulajdonképpen csak alapfunkciók, telefon , sms, email, internet
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? tökmindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra????Szóval Xiaomiban gondolkodunk. Dual simes kellene. És nagyjából 40-50000 Ft körül ha lehet.
Előre is köszönöm ha tudtok tanácsot adni.
Üdv,
SaxonB -
pit stop
addikt
válasz mantequilla #127490 üzenetére
Sonykat nézd meg, pl.: XZ1.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Én nem találok ilyen telefont, de hátha létezik:
-min 5,5"-os kijelző (AMOLED előny, de nem hátrány, ha nem az)
-3,5 jack kimenet (ne adj isten jó DAC-al)
-sztereó hangszóró
-min 4 giga ram
-120-130k max
-B20LG V30-ért nem akarok annyit adni, most ZTE Axon 7-et használok, pár dologtól eltekintve szeretem, de családban elkopott 1-2 telefon, így tovább adnám. Vegyek még egy Axont? Az olyan unalmas lenne.
Most olasz amazonon 412 EUR a Honor View 10, külsőre tetszik, kijelző ok, hangszóró gyér, de legalább van jack. Nem tom, mit lenne még érdemes néznem.
Másik jelöltem, amíg még volt, az az ASUS Zenfone 5 (ZE620KL), csak sose volt még ASUS-om, aztán kicsit tartok tőle. Hardver nekem elég lenne, 117-ért ment a Mediamarktban, ha jól emlékszem.
Örök kedvenceim a Motorolák, de nem vagyok hajlandó jack nélküli telefont venni. (ki lehet bírni nélküle, csak nem akarom támogatni ezt az "új" módit)
(sufni gsm boltok kilőve)
-
Helltak
őstag
válasz AsakuraDave #127491 üzenetére
Ha nem csak új játszik, egy S8-al jobban járnál. Amoled, 64gb belső tárhely és bővíthető.
Vivo X100 Pro
-
AsakuraDave
őstag
Hali! Honor10-ről vélemény? Ha ilyen árban veszek telót milyen más alternativák jöhetnek szóba? Nagyon tetszik dizájnra a teló <3 Jelenleg egy A3 2016om van így mondjuk az amoled meg a bővithető tárhely hiányozna
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
mantequilla
aktív tag
Szerintetek melyik az elerheto legjobb telefon az alabbi feltetelekkel:
-Legyen normalis kijelzoje. Nekem nem jott be ez a szeltol szelig ero kijelzo trend. Azt gondolom ez mar nagyon eroltetett es nem igazi innovacio mert mar nem nagyon van hova fejlodni.
-Hosszúság maximum 15 cm.
-Porgos rendszer, jo kamera, kepernyo, uzemido.
En ezekkel a parameterekkel nagyon keves keszuleket talaltam de talan ti tudtok olyat ajanlani amire nem gondoltam.
-
borat26
aktív tag
válasz Pityu. #127486 üzenetére
Mivel szolgáltatónál vásárolom meg, így korlátozott a kínálat. Kiegészítettem még pár infóval a kérdésemet.
[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
borat26
aktív tag
Sziasztok! Feleségemnek szeretnék új telefont vásárolni. Két készülék között választanék: Galaxy A5 2017 és Huawei P Smart Ds. T-Home a szolgáltató, ott az előbb 42240 Ft, míg a második 33000 Ft.
Igazából átlagos felhasználás, leginkább telefon, face és játék. Jelenleg Huawei P8 Lite tulajdonos, mivel ez a készülék elfáradt, így szeretne egy szintén probléma mentes telefont. Fontos lenne az üzemidő és egyszerű kezelhetőség, testreszabhatóság. Melyik lenne a kettő közül a jobb vétel? Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
diegho
nagyúr
válasz bikkamokka #127483 üzenetére
Várd meg a pixelt.
-
bikkamokka
tag
Sziasztok!
Árkategória 200-300e Ft
- Használt vagy új, inkább új. Lehetőleg magyar garival.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciáva, esetleg használtan az aprón (alig használtan)
- Hosszú távra tervezek, inkább éppen a mostani best-buy telefont keresem ebben a kategóriában.
- Mire használnád? telefonálás, sms, email, fényképezés, zenehallgatás (spotify autóban bluethootról), navigálás (Waze) Naponta legalább 60-80 percet telefonálok. Munkaeszköz
- Ragaszkodsz valamelyik op renszerhez? Androidra vagyok berendezkedve (volt ipadem, de nem váltanék)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Most Nexus 6p-m van, ennél nagyobb úgy sincs.Ami eddig volt: Motorola Defy, Nexus 4, Nexus 6p (ez van most is, egy 15 hónapja cserélték garanciába, alaplaphiba miatt.)
Amiben gondolkozom: Huawei p20 pro, Oneplus 6, Pixel 2 XL ...vagy megvárom a Pixel 3 XL-t (vagy ami lesz helyette).
Megszoktam: a havi biztonsági frissítéseket, a friss androidot (most is 8.1 van), és a jól használható kamerát.Ti mit javasoltok? Köszi előre is.
-
adp
őstag
válasz Orionhilles #127480 üzenetére
sztem ebben az árban egyértelműen mi a1 vagy note 5, én nekem az utóbbi van, nekem a stock droid nem tetszik, menjetek be egy médiába, ott van mi a1 és redmi 5 plus (note 5öt tudtommal még nem igazán lehet sehol próbálgatni), de amúgy kézbefogvan nagyon hasonlít a note 5-re, méretek kb ugyanazok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Orionhilles #127480 üzenetére
Kamerában a Mi A1 és a Redmi Note 5 nagyon jó, én ezek közül választanám az egyiket.
Az NFC-s fizetés nagyon fontos, vagy nem életbevágó? -
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek kellene egy új telefon a régi Galaxy Grand Prime helyett, ami felett eléggé eljárt az idő.
- Árkategória: max. 60-70.000 között
- Használt vagy új? Újonnan.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszabb távra, ezért is lenne fontos, hogy időtálló legyen.
- Mire használnád? (B)FB, Messenger, Instagram, stb., valamint szeret fotózni is, Így a jó kam(/B)era szintén fontos!
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Maximum A1/N5Pro méretűEddigi kiszemeltek:
Xiaomi Mi A1 Android One miatt hosszabb támogatás
Xiaomi Redmi Note 5 4/64 MIUI miatt hosszú ideig friss MIUI verzió lesz, de az Android verzió marad(hat)
Motorola Moto G5 Plus NFC-s ami mobilfizetéshez jól jönne, de csak 3/32-es
Xiaomi Redmi 5 3GB/32GB Elég csábító áron van...Melyiket javasoljátok? Esetleg egyéb versenyzők?
Válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
juuzer
addikt
válasz Potyka03 #127468 üzenetére
Nem beszólni szeretnék de egy középkatególóriás telefont ne hasonlítsunk egy felsőshöz.
Sokan ebbe a hibába esnek. Aztán egy Galaxy J3 után vesznek egy iPhone 8 Pluszt és szarozzák az Androidot
De ofkorsz nem megtéríteni akarok senkit csak ez kicsit meredek volt nekem
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
kmarci25
veterán
-
-
oxox
addikt
válasz Potyka03 #127468 üzenetére
Én is vaciláltam...cimbi akit felhivtam (és tudom, hogy azt használ), azt mondta imádja és a következő is az lesz (neki is valószinüleg p20 pro), másik cimbi akinek a cége minden évben megveszi az aktuális választását (bármit választhat) is azt mondta, hogy gondolkozik rajta, és a családban a jobbik felének, és a fiának is huawei van.
nem árt leszögezni...minden maid in china, és ha a leica összeállt velük sz.rt nem fognak árulni, még nincs egy hete nálam, de engem elkaptak (gondolkoztam samu 9-es, alma 8-ason, valamint htc-n (első okos telefonom htc volt))
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Hölgy részére keresek telefont. Sok és nagy igénye nincs, ennek megfelelően 30 ezer lenne a keret. Lehet új vagy, használt is. Amire főleg használja/kéne: zene hallgatás, messenger, akku nem baj, ha nem fél nap alatt merül le és minél jobb kamera (tudjuk, h 30k-ért helyén kell kezelnünk a jó fogalmát). Minél kisebb annál jobb, tehát 5", nagyon max 5.5". Sok évre vennénk a telefont, most is egy mt6580-al szerelt kínai csodát hajt, amiről igazából a már láthatatlanul rommá tört kijelző és a kicsi tárhely miatt "muszáj" váltani. Márkában semmilyen megkötésünk nincs, kínai is jöhet. Első sorban eu stocknál ezt a Vernee-t néztem ki, tesztekben dícsérik. Esetleg mit/hol érdemes még nézni? Külföldi rendelés is játszik (csak ugye áfa és vám miatt ekkora értéknél sajnos nem éri meg). Nagyon nem vagyok képben mostanában telefonok terén, így minden tanácsot megköszönök
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsef
aktív tag
sziasztok,
Samsung A5 2017 vagy HTC U11 life a jobb készülék átlag felhasználásra? -
törölt tag
válasz Potyka03 #127466 üzenetére
"...nem bízok még a a kínai csodákban."
Ők már a kínai csoda típusú megnevezést régen levetkőzték magukról.
Plusz lehetnek hibás darabok is, pl. a P8-as szériánál wifi gondok voltak, P9-es széria esetében a fókusz nem volt rendben; de az újabb modellek esetében ez már nem áll fenn, mint hiba. -
Potyka03
senior tag
válasz juuzer #127464 üzenetére
Húúúha,a G6 nagyon tetszik,de akksiilag nem a legjobb. Volt egy G4-sem,s imádtam... de az alaplap cserés dolog nem jött be,ezért váltottam s lejjebb adtam
Huawei meg Honor nem vonz,nem bízok még a a kínai csodákban. Kollegámnak volt P9 lite-ja.. s néha úgy beszagattot neki hogy pfff... Azért az alap lenne hogy ha a rendszer simán futna,szerintem.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
atillaahun
veterán
Sziasztok, ki milyen Android One-s telót javasolna?
- Xposed framework-öt szeretnék rápattintani, hogy max. moddolható legyen,
- Használtan venném garival kb. 100 ezerig,
- Mi A1-nél valami kisebbet szeretnék, kb. 5 inch-ig, esetleg vékony kávával, -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Jelenleg egy Samsung Galaxy J7 2016-ost nyúzok
De szeretném leváltani.
Ami nekem fontos lenne:
- Minimum 1.8-as rekesz értékes kamera,tehát csak az alatti érdekel,pl. 1.7,1.6
-Nagy,tartós akkumulátor ami elmegy nyúzással minimum 1,5 - 2 napig (messengerezés,Bluetooth használat(hangszóró))
- Minimum 32 GB-os belső tárhely
- B20 LTE sáv a minimum
- Fényérzekelő legyen benne,mert szeretem ha ő állítja be automatikusan a fényt(sajnos a J7 2016-ba nincs)
Árban pedig max 120 000 Ft-ig.Milyen készüléket ajánlotok?
Én most a 2017-es J7-sel szemeztem,s abból is a 32 GB-os belső tárhelyessel. Leírások szerint van benne B20 LTE sáv... De ha ti tudtok jobbat szívesen hallgatom[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
oxox
addikt
válasz Mans20 #127456 üzenetére
Nappali képeknél nem érzek nagy különbséget asszon alma7-esével szemben (igaz még nem is voltunk kirándulni, s még gépen (tv-n) sem hasonlitottam össze egymással őket. Amiket családról, cimbikről löttem a hétvégén azok kifogástalanok (mondjuk sony Z1 compakt után nincs nehéz dolga)
Nekem a lényeg, hogy a Z1 compakt után legyen egy normális telefonom, aminek jó fényképező része van. Gyarapodott a család, és nem mindegy, hogy a Kismanóról miket lövök magunknak...gondoltam egyszer élünk a p20 pro mindenhol a toppon van jelenleg, el leszek vele néhány évig talán.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Bruttó 120 000 Ft-ig melyik telefon javasolt ha a fényképezés a szempont? (Android, minél újabb rendszerrel, minél több memóriával nyilván... ) Az nem baj ha nem péklapát, leányzónak lesz...
-
oxox
addikt
-
seadrone
őstag
sziasztok!
egy csereérett samsung galaxy core 2 néztem ezt a két telót:
jól gondolom, hogy a xiaomi jobb választás?
telefonálni kéne, 1-2 app, semmi extrami lehet még alternatíva, amiben van arany színű, és olyan 145 mmben megáll és 40e ft körül?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz enginev3.0 #127448 üzenetére
Én nem tudok róla, gearbestet és hasonló oldalakat kell nézni, ott is június 13-26-ot írnak.
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Honor 10 ajánlható 120 ezer FT-os ársávig? (smartshop-onnan van a nexus is) Milyen alternatíva lehet még ilyen árban? (nexus 5x-ről lenne a váltás) Az előző telefonomnál azért jobb üzemidőt szeretnék
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz enginev3.0 #127442 üzenetére
Nincs benne B20 szóval szerintem így felejtős.
-
Zin
őstag
Samsung S8+ vagy S9 ?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Xiaomi Note 3-ról kéne nekem valami értelmes infó
Sajnos MA teszt nem készült róla
Most egy S8-am van, de az akksija nagyon gyenge, egy S7 Edge után isMi note 3-mal semmi bajom nem lenne, viszont a kamerától félek, én szeretek telefonnal fotózni, ezért is van most samsungom, és korábbi Xiaomi telefonjaim főleg beltérben rettentő gyengén produkáltak
Mi note 3-ról van valakinek infója? Saját tapasztalat bármi? Youtube videósoknak nem nagyon hiszek
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz madrac #127424 üzenetére
+ Ájvé
Nagyon jól érveltek, és sok igazság volt a hozzászólásaitokban.
Egyébként a felsorolt dolgokon nincs nagy bajom a Xiaomival, a szerviz elfogadható, egyébként a Sony szervizéről (Cordon) elég sok rosszat hallottam, ilyen téren még hamarabb vennék Xiaomit, mint Sonyt.
Amúgy a Telenornál szolgáltatómnál elkezdték bevezetni a Xiaomikat, pl. Mi Mix 2s hamarosan lesz náluk. Szóval lassacskán ezeket a hibákat javítják..
-
psg5
veterán
Sziasztok!
A kamera a legfontosabb és gyorasasága 2 év múlva se hagyjon kívánnivalit maga utan.
Redmi-k tetszenek, de annyi típus van, hogy elveszrem teljesen. 60k-ig melyik a fenti két feltétel figyelembevetelevel a legjobb valasztas most?
Note 5 képei tetszenek.
Lg v10 est valtana.F.K.T.
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt lennék és ebben kérnék segítséget.
Amire inkább használnám fotózás, videózás, zenehallgatás, internetezés (mobilnet 4g).
5"-6" között legyen a kijelző mérete. Jelenleg egy galaxy s6-om van, kép készítés téren hasonlót vagy jobb kamerájút szeretnék. Ujjlenyomat scan jó lenne ha lenne, gyorstöltést tudja és az se hátrány ha jó aksi van benne.
Márkában nem nagyon nézegettem milyen kéne, bár a OnePlus telókat kipróbálnám. Lényegében hasonlót de inkább jobbat szeretnék mint ami most van s6.
Árban 70-100ezer között lehet, használtan.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
aldork
csendes tag
Sziasztok!
Árban 100-150 körül gondolkodok.
Lehetőleg új mobilt szeretnék.
A vétel helye mindegy, szolgáltatónál telekomnál, vagy vodánál tudnék venni, oda van előfizum, de telekomnál van csak tudtommal dual simes.
Főleg fényképezésre, videózásra lenne használva, meg játékra. Az akkuidő sem egy utolsó szempont, sőt!
5 col felettit szeretnék inkább, nagy kezem van... -
madrac
senior tag
válasz #81733120 #127421 üzenetére
Tudtommal a Wayteq hivatalos márkaszerviz, és még léteznek más cégek is akik helyben javítják a Xiaomi telefonokat. Állítom bármelyik felveszi a versenyt a sokat szídott Telemax-al, Cordon-nal szemben amik a Samsung-okat és egyéb márkákat javítják, sokszor nem kielégítően. Szóval ez se lehet szempont.
Szinte minden márkának van testreszabott android rendszere (Samsung esetében pl telerakva még 5000 plusz app-al amit a kutya se használ..), és szerintem egyik se olyan rossz, hogy valaki egyből ne ajánlja az adott márkát. Sőt, Xiaomi-nál még garancia megvonással sem büntetik a vásárlót, ha az root-olja a készüléket és rá rak pl egy AOSP android rom-ot. Ahogy kolléga is mondja, ez is csak egy lehetőség, egyáltalán nem kell rom-olni, hogy használni lehessen a telefont.
Nem tartom magam elvakult xiaomi fannak, de azért ismerjük már el, hogy ár-érték arányban sehol nincs ehhez képest pl egy Nokia sem.
Az, hogy kapni-e szolgáltatónál, és, hogy van-e rá kamatmentes hitel, engem speciel abszolút hidegen hagy, és valószínűleg nem vagyok vele egyedül. A vételárat ígyis-úgy is kifizettetik, szolgáltatón keresztül sanszos, hogy még többet is. Ez se lehet kizáró ok, hogy ne ajánljunk egy márkát, típust egy másikkal szemben ami jóval jobb vétel. -
törölt tag
válasz madrac #127420 üzenetére
Pl. árban a Huawei P20 Lite szintjén van, mégis sokkal többet tud, mint a HP20L. Akár a kamerát, akár a hardvert, vagy bármi mást nézünk.
Nem szeretne mindenki Sáomit, és vannak okok, amiért nem azt ajánljuk.
Például nincs hivatalos garancia, azaz nincs !hivatalos! Xiaomi márkaszerviz
, míg a Nokia esetében a szervizzel kapcsolatban épp az ellenkezője áll fenn. Aztán a Xiaomi nincs szolgáltatónál - oké, Telenornál van, de pont Mi Mix 2; na az nincs -, akkor ott a MIUI. Sokan szeretik a MIUI-t, de a Stock Android sokkal letisztultabb, és sosem fogsz elveszni a beállítások katyvaszában. Plusz nem mindenki az a típus, hogy naponta/hetente/havonta cserélgeti a ROM-okat, hàtha valamelyik normàlis lesz. A Stock Droid esetében pedig csak annyit kell tenned, hogy kiveszed a mobilt a dobozból, és hasznàlod. Nem kell mókolni.
Azt meg sosem értettem, hogy a magasabb kategóriàkban a megrögzött Xiaomi fanok miért mindig a Xiaomikat ajànljàk, mint BestBuy készülék.
Alsó-közép- és középkategória közepén szinte verhetetlenek, de közép-felsö; felsö kategóriàban a hibàik (pl. videó hangja, stb.) màr elég égetöek...
Szerk: azt kifelejtettem, hogy nem szeretnèk vitàzni erről, amiket a hozzàszólàsomban felsoroltam, azok én véleményeim.
Bocsánat, ha kicsit nyers voltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Liza44
újonc
Sziasztok!
Vodás előfizetéssel vennék telefont. Amin gondolkozom Huawei P20 Lite vagy LG G6. Csak telefonálásra, általános böngészésre, normál fotózásra, zenehallgatásra használnám. Fontos, hogy ne kelljen állandóan tölteni és még 2 év múlva is használni tudjam. Melyiket javasoljátok (esetleg más javaslat)?
Köszi a segítséget -
Dzsano
tag
Csak feltűnt: Imádom, hogy agyonreklámozzák a Nokia telefonokat, például az indexen, volt az utolsó pár nap legalább 3 cikk, hogy milyen szuperek. Kérem szépen: VOLTAK!
Egyelőre marad a Huaweii P20 pro. -
mantequilla
aktív tag
Szerintetek karacsony korul lejjebb fog menni az S8 ára?
-
Gregpowi
tag
Sziasztok !
Telefon vásárlás előtt vagyok és tanácsokra lenne szükségem.
Kb. 100 ezer körül akarok rá kőlteni. Használni telefonálásra, sms, internet-re lenne szükségem. Kamera sem baj ha van benne valami értelmes, de nem akarok művészi fotókat készíteni.
Belső tárhely legalább 64 GB.Kijelző 5,5 max 6.Kb. ennyi. Amiket nézegettem és beleférnek a keretbe az kb. Nokia 7 vagy 7+. Talán P20 lite.
Ilyesmiben gondolkodom. Segítséget köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest