Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz Viktor0610 #126590 üzenetére
Köszi. Akkor végül is hátránya nincs, ez a lényeg.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-=RelakS=-
veterán
-
adp
őstag
válasz #81733120 #126596 üzenetére
sztem az árához képest ultra gagyi képeket lő mind2, ok világosban nem rossz, de a jótól nagyon messze van, az meg hogy egy ilyen árú telefonhoz nem tudnak képstabilizálást tenni szánalmas.... ilyet képeket egy 100 alatt xiaomi is csinál este/ kevés fénynél
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #126595 üzenetére
A XZ2 elvileg HDR-ben nagyon jó fotót produkál, de ha nem szoktál a telefonoddal fotózni, akkor ez nem nagy előny.
Az ujjlenyomat-olvasó az újabb modellnél hátul, míg az elődjénél oldalt található, ez meg szubjektív. Ha hátul szeretnéd, akkor az újabb, ha oldalt, akkor a régebbi.Viszont ha tudsz angolul, akkor két cikket ajánlanék figyelmedbe:
Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Úgy néz ki, hogy a hűséges Z3-mam készül megpurcanni: a vissza "gomb" már inkább nem működik, mint működik.
Helyette néznék valamit. Ragaszkodnék a Sonyhoz, mert csak, de ...
Az XZ2 és az XZ1 között vacillálok.
Az XZ1 mellett szól az ára, és hogy Jack dugója is van még, az ujjlenyomat olvasója a power gomb.
Az XZ2 mellett szól, hogy ... újabb fél évvel? Ez nem sok. Meg ja, újabb proci van benne, de a Z3 is kiszolgált.Tud valaki mondani valamit, ami miatt megérné XZ2-t venni?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
rossitibi
tag
válasz Viktor0610 #126551 üzenetére
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok, eddig Huawei telóm volt amivel elégedett voltam kb 3 évig, most kezd iszonyúan belassulni így most is azt szeretnék. 4 telefon van versenybe: p20, p10 plus, mate 10 lite, mate 10 pro. Véleményeket várok, ami fontos a kamera, és hogy gyors legyen a telefon. Illetve hogy szép legyen a kijelző. Bármilyen véleményt szivesen fogadok hogy úgy általánosságban ki melyiket választaná és miért....
Az ár max 150 ha ezen az áron tudtok jobb okosabb telefont csak más márkát, arra is nyitott vagyok....el vagyok veszve a hatalmas kínálatban. -
válasz pit stop #126591 üzenetére
Lehet annak köszönhető az ár ugrálása (de az csak jó, hogy 57.6k -ért elcsíptem)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pit stop
addikt
válasz MaxxDamage #126580 üzenetére
Forint árfolyama nem barátja most az importált termékeknek.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
MODERÁTOR
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Szerintetek van előnye vagy hátránya ezeknek a nyújtott kijelzőknek? (2:1)
Egyébként redmi5/ meizu m6/ m6 note-ról mik a vélemények?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
BenHans
addikt
válasz andronymus #126572 üzenetére
Szia!
HTC U11 4/64GB DualSIM-ből van még HTC hivatalos oldalon pár darab, solar red színben.
Ingyenes klub reg. után ~142 ezer Ft.
A szín még férfi szemmel is elég szép, én simán használnám, ahogy a Mazda MX-5-öt is, aminek alapból hasonló a piros színvariánsa.
Ha nem jön be a tok úgyis eltakarja, az meg minden készülékre kell manapság ha vigyázni akar rá az ember...
Teszt.Ezen kívül opció lehet a Huawei P10. MM 135k de FirstPhone-nál 128k, és elvileg ez utóbbi is hivatalos forgalmazó. A használatod szempontjából itt a 3 év garancia jelenthet előnyt mással szemben.
Itt eltérés lehet a példányok között, mégpedig a belső tároló teljesítményében, UFS vs eMMC.
Teszt.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enter65
senior tag
Sziasztok!
Huawei Mate 10 pro-t szeretne venni egyik ismerös.
Felhasználás:
- levelezések
- táblázatkezelés
- NFC
- navigáció
- közöségi oldalak(face, twiter, viber, messenger, stb.)
- fényképezés (amatör szint)A kérdés, hogy adott árához képest (kb 200K) van jobb ajánlat?
-
Ájvé
veterán
válasz MaxxDamage #126580 üzenetére
Jön az A2 lassan valószínűleg azért fut ki. Ettől függetlenül jó készülék és igen, ajánlott.
-
válasz MaxxDamage #126578 üzenetére
Reggel néztem, 62 ezer volt, mikor rendeltem 57.600 Ft volt, de most nézve már megint 62k áron van
[Turbado]
PH teszt szerint "különösen ajánlott" plecsnit kapott. (és elvileg "kifutó" modell a Xiaomi -nál, ha jól tudom)MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Sziasztok,
Alábbi telefont rendeltem, alap használatra (asszonynak) chrome, messenger, facebook, viber, stb..
Remélem jól döntöttem.(2 év teljeskörű garanciával)MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
w.miki
veterán
válasz Patrick76496 #126507 üzenetére
Mit vettél végül?
Én is kis méretű telót keresek az s4 mini után, de ötletem sincsOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
Sziasztok!
Tegnap beléptem a médiába megnézni a Mi A1-et, de nem tetszett. Viszont meglátam a Mate 10 Lite-ot, ami viszont drágább ugyan, de baromira bejött. Eleve tetszik a kicsit hosszított kijelző. Mondjuk nem tudom, hogy melyiket árulják, mert kimovil szerint az AL00-ban van Kirin 659 ami ki volt írva a médiában, az AL21 EU-ban pedig 658. Ajánlott vétel, vagy annyiért már van sokkal jobb is? A Mi A1 olyan befejezetlen hatást keltett bennem. Nagyon tetszett még az XZ2 compact, most Z3 compactom van, és nincs igényem óriás telefonra, de az ára azért mejjbevágó.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
andronymus
tag
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni egy új telefont ebben kérném tőletek a tapasztalatokat/véleményeket.
Árkategória: 150.000 Ft-nál többet nem szánnék rá a Moto X (2014)-em is jól szolgált eddig.
Állapot: Új
Hol vennéd meg? Gyári garanciát adó cégtől függetlenül. Media Markt vagy más de GSM bolt is szóba jöhet ha nem minden héten csinálnak egy újat.
Hosszú vagy rövid távra tervezek? Hosszútávra terveznék de minimum 3 évet menjen.
Mire használnám? Céges és magán telefonozás, minimális fotózás, FB, spotify, minimális játék. Kb.:általános felhasználói igények.
OP: Android lehetőleg
Kijelző méret: 5,6"-ig jó vagyok+1
Legyen dual-sim képes a készülék, hogy a céges telefonkártyát is beletegyem.Eddig amiket ajánlottak nekem:
Samsung A8 2018
Huawei P20 Lite --> vele kevésbé van meg a kémia mivel Huawei-el már dolgoztam együtt és a minőség amit hoztak minősítetlenül rossz volt biztonsági szempontból, kód minőség és support oldalról. Persze az másik divízió volt ha tapasztalatok és tesztek azt mondják, hogy telóban hibátlan felül emelkedek a traumákonElőre köszönöm a válaszokat!
-
adp
őstag
válasz juuzer #126565 üzenetére
Amugy erdekes ez a xiaomi note 5 vs note 5pro, ugyanaz a telefon csak keleten mas a neve, szoval nem is ertem az alzanal azt a note 5 pro amit linkeltem es nem elerheto,
Amugy mostmar csak az az egy kerdesem van, hogy miert nem hoz az eustock 6/128as -as verziotAmugy lesz mi a2 is, kb ugyanez a kaliber mint a note 5
[ Szerkesztve ]
-
fabri07
aktív tag
válasz Viktor0610 #126564 üzenetére
És ha a vernee es a redmi kozul kell hogy válasszak?
-
asvald
senior tag
Sziasztok!
Mobilt vennék mint mindenki más aki felkeresi ezt a topikot !!!
Következők lennének az igények
Ár 50-60ezer között
Új készülék
Komolyabb 3 d játékok
lehetőleg jó kamera
ujjlenyomat olvasóezek az igények lennének !
Köszönöm a segítséget mindenkinek előre is!
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
adp
őstag
-
juuzer
addikt
A Redmi 5 Plus is jó vétel. A Note 5 még jobbnak ígérkezik.
Tippre valami előrendelés-féle lehetett az Alzánál, vagy csak szimplán hiba, én is ránéztem korábban és volt náluk igaz "érkezik" vagy valami hasonló címszó alatt.
Egyébként megy a hiszti, hogy a Honor8/P9 kap e Oreót vagyis most már csak inkább azon, hogy mikor.
Eustocknál nemsokára lesz Note 5, szerintem jó áron adják, majd less rá. (Dimenziókat tekintve akkorára saccolnám, mint a Redmi 5 Plust. De ezt a Xiaomis kollégák itt jobban tudják nálam)
De még így is mindkettő jó vétel.
Annyi, hogy a Xiaominál Android főverziótól függetlenül is kaphatnak a telefonok új MIUI-val új funkciókat, pl a Reemi 1s-re is kijött azt hiszem a MIUI 8 talán. Szóval MIUI-s Xiaomiknál talán annyira nem is fontos a főverzió.
A Honor 8 meg ha kap Oreót, tuti az lesz az utolsó Android főverzió-frissítése.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
MODERÁTOR
-
adp
őstag
válasz juuzer #126548 üzenetére
köszi a tippet, voltam a MM-ben és valahogy a stock droid nekem nem adja, valahogy a miui, és az emui jobban bejön, mármint kinézetre, meg elosztásban. Nekem kicsit széles a Mi A1, pedig erre még ugye jön egy szilikon tok, és az ikonok nekem olyanok mintha valami 5 éves telót tartanék a kezembe.
amit néztem még a redmi note 5 plus, ami amúgy tervben sem volt és a honor 8, még nyomkodtam a mate 10 lite-ot. Egyébként a mádiás arra akart rábeszélni, mert, hogy csak újabb mint a Honor 8...
Nekem amúgy a note 5 plus valahogy nagyon kézre állt, tetszett hogy ha középen lehúztam akkor lejött az állapot sáv, na meg az ikonok és a rendszer is kinézett valahogy, nekem egyébként a kijelzője ennek tetszett legjobban. Valahogy a háttérvilágítás erősebb vagy a színek élesek, nem tudom, de elég meggyőző, és kézben fogva nem is éreztem olyan nagynak.
Amitől félek, ha a Honorra lesz is Oreo, ami amúgy engem nem érdekel, mármint a frissítés vajon értelmesen lesz e optimalizálva, esetleg nem lassul e be, azért az csak egy 2 éves teló, ki tudja mennyire foglalkoznak vele.
igazából ahogy nézem a mi a1 és a note 5 plus kb ugyanott van hardveresen, kamerában gyengébb a note, de nekem még az is a bőven jó kategória, aksija is ütősebb, nagyon agyalok egy npte 5 pluson, vagy azon, hogy ülök a seggemen és kivárom a pro-t. Amúgy az alzánál volt vagy lesz ez mi lehet?[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
-
fabri07
aktív tag
válasz Viktor0610 #126559 üzenetére
Rosszak a tapasztalatok a verneevel kapcsolatban?
-
MODERÁTOR
-
fabri07
aktív tag
Sziasztok,
25 ezerért van rose gold redmi 5A, ez csak a színe miatt tetszik ismerősömnek,csak sokkal gyengébb, mint a Vernee m5, és a Meizu m6? Tudom hülyeség a színét nézni, én nem is azt nézem csak egy lány ismerősömnek a fontos a kinézete. Ha igen akkor a Vernee m5 jó választás?
-
flash-
veterán
üdv
érdeklődnék hogy most 30 ezerért újonnan ,(és használtan)(kínából vagy itthonról) melyik telefon éri meg a legjobban?cél: minél jobb sebesség(rendszer használat nem pedig játék), minél jobb üzemidő illetve megbízhatóság
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
Mert volt egy s7edge-em is és az jobban tetszett, de már azt is lecseréltem (ahogy a redmi 4x-et vagy az összes többi telefonomat is, az aktuálisat kivéve).
(#126538) ad4m1337: csak olyat érdemes, ami támogatja az európai frekvenciákat
(#126549) BZ1030: a redmi 5 jóval energiatakarékosabb és gyorsabb játékokban, ha ez számít, a meizu-nek általában jobb a kamerája
[ Szerkesztve ]
-
BZ1030
csendes tag
válasz Viktor0610 #126551 üzenetére
A Redmi egy 7-essel drágább, egyik 33k, másik pedig 40.
Leginkább a snapdragon és az anyaghasználat az, ami erősen gondolkodóba ejtett, hogy érdemesebb még ennyit beletenni és a Redmit venni.
-
MODERÁTOR
-
BZ1030
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a Meizu M6 vagy a Redmi 5 (3/32) éri meg jobban? Specifikációban erősebb a Redmi, kérdés megéri-e a felárat az M6-hoz képest.
Köszi.
-
juuzer
addikt
Lejárt a szerk. idő
Szóval nekem nagy kezem van, tény, hogy az A1 még nekem is nagy. Ami gond szokott nálam lenni, hogy messengerben mindig véletlen rányomok a Lájk gombra, egyébként nincs bajom a kezelhetőséggel, véletlenül nem szoktam megnyomni a kapacitív gombokat.
A Stock Droidtól féltem én is, elvégre tényleg nagyon minimális az extra szoftveres kínálat, de annyira nem hiányzik a sok sok extra feature. Igazából csak a tárhelytisztítót használtam többször, mást nagyon nem. Pont ez a stock varázsa, hogy azt raksz fel, amit akarsz.
Ha van időd, menj be egy MM-be, van ahol ki szokták rakni, és nyomkodd meg. Vagy egy Nokiát is, elvégre a SW ugyanaz. Utána könnyebben tudsz dönteni. De mindkét telefonnal jól jársz egyébként, ez már csak tényleg egyéni preferencia kérdése, hogy Neked mire van szükséged.
De egyébként igen, az A1 sz@r, mert egy Xiaomi hater vagyok, tényleg azért ajánlottam én is több embernek - OFF vége
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
P9-em van meg mellette, nehez kerdes. A1 topicjaban irtam egy mini összehasonlítást.
Ha fontos a kisebb meret es a kamera, akkor Honor 8. Ha viszont a rendszeres updatek, akkor az A1.
Viktor0610: már vártam Bár az a max 20 ezer nem akkora felár egy erősebb és jobb kamerával felszerelt telefonért
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
bartho
csendes tag
Sziasztok!
A fórumokat olvasgatva úgy tűnik, hogy jelenleg a Meizu M6 Note és a Xiaomi MI A1 a két leginkább javasolt telefon 50e FT környékén (hacsak nem siklottam el valami felett). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri a +10e Ft az A1-ért, vagy általános felhasználásra elég az M6 Note?
-
Sungoo
addikt
válasz f(x)=exp(x) #126544 üzenetére
Akkor már inkább várd meg az note 5-öt. Erősebb hardver, és a mai divatos dupla kamera. Árban sem lesz fájóan több.
-
BenHans
addikt
válasz f(x)=exp(x) #126533 üzenetére
Szia!
Ha csak a méretet, a további feltételeket és a keretet veszem alapul akkor Moto G5 Plus vagy HTC U Play.
De bőven (+0.5") nagyobb kijelzővel, mégis éppen csak nagyobb készülékházzal (+2 & +6 mm) simán jó lenne a Redmi 5.
Persze ha a nagyobb kijelző miatti nehézkesebb egykezes kezelhetőség még belefér így, hogy cserében a fizikai méret miatt nem lesz kényelmetlenebb.
Ettől kb annyival nagyobb a Redmi 5 Plus amennyivel erősebb, ez is belefér a keretbe ha érdekel.+1 opció, ha nem jön be a MIUI, az Android One-os Mi A1. Ez fizikai méretben és teljesítményét tekintve nagyjából megegyezik a Redmi 5 Plus-szal.
Ide kattintva össze tudod hasonlítani őket méret alapján.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
T. I.
senior tag
Ajjaj, az utóbbi pár napi MA tesztek után (m6, m6 note) azt hiszem, jön a változás az ajánlotti kategóriában: a meizu a 2018-as év xiaomi-ja.
-
ricky731
tag
Főleg navigációra milyen telot ajánlotok? GPS aksi kijelzo fontos, méretben ne legyen kicsi.ha a kamerája is jobb az se baj😀
[ Szerkesztve ]
-
rpap96
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit nehéz helyzetben vagyok, talán a bőség zavara, de olyan mobilt vennék, ami:
- nagyon jó üzemidővel bír
- korrekt a kamerája
- remekül szól
-legalább 5,5Vannak ötleteim (főleg a Xiaomi vonal, pl. S2, ár miatt), de kíváncsi lennék, van-e jobb ajánlat valaki szerint.
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes Amerikában venni iphone-t vagy andridos telefont, van valakinek tapasztalata? Elsősorban azért érdekelne, hogy ott olcsóbb-e, hol vannak nagy akciók, stb.? Természetesen kártyásra gondolok.
-
adp
őstag
válasz Viktor0610 #126536 üzenetére
Azert van kepben, mert most p9lite van, es megtetszett a huawei rendszere, a mi a1ben meg szuz droid van, amit soha nem nyomkodtam meg, meg felek hogy nagy lenne esetleg beleernek a kapacitiv gombokba amik forditva vannak mint ahogy megszoktam
Kamera nekem doszt eleg lenne a mi a1e, sztem rohadt jo kameraja van ennyiert[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
adp
őstag
válasz Viktor0610 #126534 üzenetére
Miert szar? Miben szar?
-
MODERÁTOR
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Kitöltöttem a kérdőívet, remélem tudtok segíteni.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
50.000+15.000 ha van érdemlegesen jobb
- Használt vagy új?
új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
telekomnál vagyok, de mivel nem akarok részletre így mindegy hogy honnan van
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
3.5 év körüli ideig szeretném használni
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
multimédia (böngészés, Youtube, Facebook stb.), kamerát is (de ne ez legyen a fő behatároló tényező)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5" kellene szerintem, most 4,5"-os van, azt egy kicsit kicsinek érzem[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
-
HRicky
tag
Üdv Mindenki!
Apámnak szeretnék telefont venni mivel az tönkrement, így sürgősen keresem az újat.
Kizárólag DUAL-SIM-es telefon érdekel
- Árkategória max 100ezer ft
- Használt vagy új? kizárólag új
- Hol vennéd meg? MM és hasonlók vagy szolgáltatónál ha van dual-simes
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 3 évre tervezem
- Mire használnád? Telefonálás, Böngészés, Youtube, Spotify, kevés fényképezés...alap dolgok.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" körüli kijelzős érdekelne. -
danyizs
csendes tag
Sziasztok,
Huawei Mate 10 lite a kiszemelt telefon. Hasonló méretben és árban milyen alternatívát tudtok ajánlani? -
juuzer
addikt
válasz Gömbike #126489 üzenetére
Igen, sajnos nincs már hasonló mèretben más, csak az i7/i8 de az ugye mjuk 2-3* annyi mint az SE.
Egyébként meg egy fényképezőgéppel jobban jártatok. A tényleg jó kamera az már sajnos flagship territorry :/
De szerintem jól jártarok a géppel. Bár én is inkább az RX 100 felé hajlottam volna
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #126507 üzenetére
A Z1 compactnak kijelző hibái ritkábbak, mint a Z3C-nél. Utóbbinál a kijelző képes elválni, mindkettő melegszik, stb.
Ha nem ragaszkodsz annyira a Sony-hoz, akkor a Xiaomi készülékei, meg most a Meizuk is ajánlhatók. Xiaomiból a 4X, 5, viszont az 5-ös már méretben annyira nem felel meg.
Meizu-ból M6, és M6 note, ebből is inkább az első az, ami az árkategóriába, meg a méretbe belefér.[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz tothjozsef #126499 üzenetére
Mivel én pár nappal ezelőtt átestem egy eléggé alapos ( melyik telefon alkalmas fényképező gép helyett ) kézben történő vizsgálatban, az általad említettek közül a Sony.
Vagy a nagy U 11. A Samut biztos nem választanám.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
törölt tag
-
blaca83
őstag
válasz Viktor0610 #126493 üzenetére
Ha más márka vagy típus nem merül fel akkor lehet, hogy egy Note 5 pro lesz a vége, pedig nem akartam nagyobbat méretben.
Nem vagyok márkahű, nem kellene Xiaominak lennie, de egyenlőre nem találtam semmit ami Ár /Érték / teljesítmény arányban verné a mostanit.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
MODERÁTOR
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Pót telefonnak keresek egy megfelelő belépőszintű készüléket és nem tudok dönteni, melyik legyen:Meizu M6 vagy Vernee M5 ?
Jól veszem ki, hogy szinte csak a RAM-ban különbözik? Fotó képességek és hangzás nem érdekel egyiken sem. Főleg navigációs tartaléknak szánnám, tehát abban legyen a jobb és aksi időben.
Melyiket választanátok? -
Patrick76496
őstag
Sziasztok!
Használt Sony okostelefon vásárlásán gondolkodok hosszú távra, mert a mostani Xperia V-m kezdi megadni magát és gyengének bizonyulni. Az utóbbi 7 telefonom egyébként az egykori zöld bogyós gyártó készüléke, szóval elég erősen ragaszkodok a márkához.
Újonnan ahogy néztem nincsenek nagyon megfizethető árban, ezért maradna a használt. 35-40 ezer forintot szeretnék rászánni, ahogy néztem ennyiért már vannak egész jók, csak nem tudom melyiktől mennyire kell félni. A Z1C/Z3C párossal szemeztem eddig, viszont azt hallottam róluk, hogy a kijelzőjük hajlamos a meghibásodásra, így most kicsit el vagyok bizonytalanodva.
Ami biztos, hogy szükségem van 2 giga RAM-ra, 16 GB belső tárhelyre, egy jobb esetben 5" vagy az alatti kijelzőre, legrosszabb esetben 5,2" a maximum. Ideális esetben 720p, egyébként a 1080p felbontás is belefér. CPU-ból gondolom a legtöbb már 4 magos, nem tudom 1,2GHz mennyire használható már. Főként social mediás alkalmazásokra használnám, és böngészésre/YouTube, játékra max elvétve. Az akku minimum mérete olyan 2200-2300mAh, azzal már bírnia kell valamennyire. A kamera kb mindegy (csak legyen hátul vaku), az eddigi Sony okostelefonjaim fotóiban nem csalódtam.
Más kikötésem hirtelen nincs. Ha valamit kihagytam, akkor még szóljatok és pontosítok.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Khaosz55
addikt
Hali melyiket érdemes venni ebben az árkategóriában 5,5" körüli képernyővel?
P20 vagy S8 ? -
Sungoo
addikt
válasz tothjozsef #126499 üzenetére
Elég valószínűtlen, hogy valaki próbálta mind a hármat. Így elég nehéz sorrendet felállítani. Én A5-öt használok, atomstabil készülék. De a másik kettőhöz nincs szerencsém.
-
juuzer
addikt
Csak az a bajom, hogy agyon van hypeolva. Egyébként más bajom nincs vele, jó telefon. Csak flagshipeket használtam az utóbbi időben igy azokhoz vagyok szokva.
Egyébként én is egy A1-ről írok most, just sayin. Akkuideje jo, nekem 3,5-4 ora kijelzoidoim vannak vele, es kibir egy napot. Sokat spotifyozom, ezert csak ennyi, sajnos a Spotify nagyon szivja az akksit. :/ A rendszer stabil, csak egy hulye bugom volt, de az azota megoldodott valahogy magatol.
Szerintem P9 lite-ot bőven megéri leváltani rá, már csak a RAM/háttértár miatt is. Proci valamennyivel erősebb az A1-ben, de nem szignifikánsan.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
adp
őstag
Koszi sracok, akkor szerintetek honnan vegyem? Laptop szalont neztem ott 56 az arany, a fekete valamiert dragabb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
Állásajánlatok