Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz fabri07 #188180 üzenetére
Ezt megerősítem,
volt egy ilyen hasonló érdekes tapasztalatunk, Peugeot 208 volt az alany, és a könyvében is benne volt, hogy Galaxy S telefonok az ajánlottak. 30-40 fő van bent reggelente a cégünknél, volt S7 és S10+ is. Az autó tulajdonosának Xiaomi (nemtommi) telefonjával viszont nem jött össze.A 187938 hsz-re érdemes ránézned.
A25 jobb.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
szotyika77
aktív tag
válasz fabri07 #157072 üzenetére
Amire én használom arra gyenge az akksija. Munkámból adódóan egész nap telefonálok, emailt intézek telefonon, néha viberezek. Reggel 6-kor jövök el otthonról, és este 6 fele megyek haza, addigra az akksim 20% alá merül. Ez nekem nem pálya, az i7 akksija amikor hazamentem még 30-40%-on állt.
Amikor bemutatták az i 12 minit, beleszerettem, de az ára elriasztott, viszont valamit vennem kellett, így erre esett hirtelen a választás. Eddig csak az akksija a csalódás, sajnos nem tájékozódtam előtte rendesen. -
-
StLui
veterán
válasz fabri07 #149480 üzenetére
Így mindenképpen nagyobb bizalommal tekintenék rá, mint eddig.
Megnézed, lehet a 8-at pont valamiért nagyon jó áron rudja adni, és belefért, hogy bruttó vegye meg, még így is, ennyiért, de pl Note 10 már nem ennyire jó ár a sufni gsm-es árakhoz képest.csohany: javaslom a Rólunk, vagy elérhetőség menüpontba is feltüntetni a vállalkozást esetleg.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
csohany
csendes tag
válasz fabri07 #149471 üzenetére
Ha kérdésetek van a webshopommal kapcsolatosan, ne az Ájvé -t kérdezzétek, mert egyáltalán nem ért hozzá, mint tulajdonos bátran kérdezhettek engem is, igaz 2016 óta él ez a vállalkozás, 4 év kegyetlen munka kitartás, és rengeteg elköltött pénz eredménye a hancosydigital, (korrábi nevén hancosycomputer) és én vagyok igen Csohány Péter egyéni vállalkozó, a HancosyDigital tulajdonosa, a csohany felhasználó ebből ered, a Hancosy pedig a Csohany vezeték név betűkombinációjából született meg. A mostani helyzet, hogy a szkeptikus hozzá nem értő fórumtársakat igyekezzünk nem félre vezetni, hiszen kérdésekkel vannak itt, és inkább ne szóljon hozzá semmihez, ha nem ért hozzá, mert egy bolond 100 at csinál.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz fabri07 #102231 üzenetére
Kamerában a Huawei a jó, aksiban + erőben a redmi, stock droidban pedig a vernee. A verneet nem ajánlom, igaz, hogy erősebb, mint a p8 lite, de nem ugyanaz a minőség. Ha nem szükséges a b20-as lte frekvencia, vagyis nem jelent gondot a hiánya akkor jó választás lehet a redmi 3 pro.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Gibo
senior tag
válasz fabri07 #101981 üzenetére
Eustock megbízható, édesanyámnak vettünk onnan telefont, minden rendben volt, korrektek. Hardweresen mindenképp a redmi jobb, szoftveresen én a huaweit ajánlanám.
Tommi, egy árhatárt esetleg írnál? Csak mert amennyiért a ZTE-t megtaláltam,annyiért már sokkal inkább OnePlus 3, a Honor 5x egy eléggé más kategória...illetve a net mennyire fontos?mert ha nem hiányzik a b20,akkor ott a Lenovo ZUK Z1, elég jó telefon,most már egész baráti áron...
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
csakany2001
senior tag
válasz fabri07 #101802 üzenetére
Az már elég régi és az új IOS nem az igazi rajta,a BB-t Z10-t nem ismerem de szerintem nem érdemes venni.P8 Lite ha tudsz kompromisszumokat kötni:gyenge fényerő és üzemidő,nincs OTG.De mondjuk a kamerája nem rossz,illetve a SoC sem gyenge.Átlag használatra bőven elég.
rozsi71
Ezek közül a P9 Lite.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
zombinyul
addikt
-
MODERÁTOR
-
-
maser
tag
válasz fabri07 #87212 üzenetére
A blackberry és az iphone 4s között a blackberry.
Ez nem csak egy kijelentés.
2GB ram a félGB helyett, nagyobb kijelző nagyobb felbontással, az aksi is jobb.
Talán abban jobb az iphone, hogy IOS van rajta és arra több alkalmazást adnak ki.[ Szerkesztve ]
Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
Ájvé
veterán
válasz fabri07 #86713 üzenetére
Ha nem gond a méret akkor Xiaomi Redmi Note 2, ha nagy akkor én 4C-t választanám a felsoroltak közül, iPhonet nem számolva, mivel arról nem nyilatkozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest