Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csohany
csendes tag
válasz fabri07 #149471 üzenetére
Ha kérdésetek van a webshopommal kapcsolatosan, ne az Ájvé -t kérdezzétek, mert egyáltalán nem ért hozzá, mint tulajdonos bátran kérdezhettek engem is, igaz 2016 óta él ez a vállalkozás, 4 év kegyetlen munka kitartás, és rengeteg elköltött pénz eredménye a hancosydigital, (korrábi nevén hancosycomputer) és én vagyok igen Csohány Péter egyéni vállalkozó, a HancosyDigital tulajdonosa, a csohany felhasználó ebből ered, a Hancosy pedig a Csohany vezeték név betűkombinációjából született meg. A mostani helyzet, hogy a szkeptikus hozzá nem értő fórumtársakat igyekezzünk nem félre vezetni, hiszen kérdésekkel vannak itt, és inkább ne szóljon hozzá semmihez, ha nem ért hozzá, mert egy bolond 100 at csinál.
-
csohany
csendes tag
Annyit fűznék hozzá, hogy én már egymilliószor megfutottam ezeket a köröket, sajnos a békéltető testület megyénként van felosztva, a probléma velük az, hogy egyszerűen nem dolgoznak, a rendőrség semmilyen ilyen témában nem jár el, mivel PTK szabályozza, ha feljelentést jóvá is hagynak akkor utána ügyészség (de mire teszel feljenetést? ugye ott bizonyitani is kell és van egy védekező fél is, akinek valszeg jobb lesz az ügyvédje mert neki telik rá és, ha nyeri, márpedig nyeri a felperes komoly összegeket fog kifizetni per vesztés esetén) az ügyek 90% át mindig visszadobják. Szóval a vásárlás innentől kezdve egy bizalmi kérdés is lett a mai világban 0 80 pozitiv értékelés szinte mind előre utaló ügyfél volt, és még egyszer ennyi akik elfelejtettek értékelni.
-
csohany
csendes tag
Az egyéni vállalkozó is cégforma igen! Képzeld van cégjegyzéki száma is! Ahogy létezik alanyi mentes egyszemélyes Kft. is. Ki gondolná mi ? Azon mondjuk én is meglepődtem. Csak a kiskapukról az állambácsik nem beszélnek.
A Garancián mit nem értesz ?2 év Gyártói, a gyártó alatt azt értjük, hogy gyári alkatrészekkel ellátott nem sufni szerviz, és szoftveresen is támogatott, ahogy a boltiakra ez nem igaz, Wayteq a magyarországi distribútor) ha jobban tetszik xiaomi-store.hu nekik vagyok a viszonteladója és ezt úgy fogod megérteni, hogy a garanciajegyet én pecsételem, és Wayteqhez küldheted vissza. ),a Tmx a szerviz (januártól). Eddig a Wayteq végezte saját szervizével a garanciális javitásokat, a TMX pedig Januártól tehát elég friss a változás nyilván ti honnan tudnátok, de ők lettek a magyarországi hivatalos szakszerviz a továbbiakban, de a wayteq ugyanúgy intézi a jelen esetben továbbküldi a tmx nek, ezért a granciázás egy készülékre 14 napra is kirughat, ami máshol is ennyi, ha 2 héten belül problémád van a telefonnal ,amit tőlem vásároltál, én eddig mindenkinek kicseréltem újra, és én elküldtem gariztatni, ezért a legolcsóbb árért, kapsz olyat is, amit sehol máshol a világon nem, és nem csinálom meg azt, egyetlen ügyfelemmel sem, hogy 2 hétig telefon nélkül hagyom, nagyon sok céges partnerem is van tudom, hogy mennyire fontos ez, ahogy nekem is, telefon nélkül megáll az élet. Nyilván ha földhöz vágtad a telefont vagy megfürödtél vele az más tészta. -
csohany
csendes tag
A Wayteqnél is partnerek vagyunk, ott valamiért nem kerültünk ki a partner listára a HancosyDigital -al. Nem nagyon maintanelik az oldal ezen részét. Viszont úgy néz ki, hogy sikerül a Mistical Hungary Zrt. vel szerződést kötni, ő is hivatalos Xiaomi importőr ( az egyik a 3 ból és az Ingram is beszállítónk lett ) nagyon nehéz volt megtalálni őket, és kapcsolatba lépni velük Xiaomi téren, nagyon védik a piacot, és szinte csak telefonszolgáltatókkal dolgoznak, de 1 év fülrágás utá beismerték, hogy igazam van, és a soknál jobb a több, piacot nyitnak felénk, hogy egyáltalán szóba álljanak velünk, de pénz beszél... Egy kis update a vállalkozásunkról: Hivatalos szerviz leadási pontja lettünk Győrben a TMX -nek ( mostmobil ) Itt a Média-MArkt -nál, és Nálunk HancosyDigital lehet leadni a készülékeket, amit háztól házig visz a szerviz, a TXM mára nagyon összeszedett lett, és sokkal de sokkal jobb! Mondjuk a 1.5 milliárdos EUS pályázat amit elnyertek ezt lehetővé is tette nekik. Mi nagyon meg vagyunk velük elégedve, igaz kicsit lassabbak lettek, de minőségi szolgáltatás. https://hancosydigital.hu megújult a weboldalunk is, és lett saját gyárátsú audió eszközünk ha valakit érdekel, érdemes, mert mi se tudtuk ennyire prémium minőséget adunk ennyi pénzért, de emelni már nem tudjuk az árát Hancosy i27 Airdots, és Hancosy i3 Pro Earbuds
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022 3gen. 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./p3816
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest