Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rozsgyi
tag
Dual simes telot keresek, még mindig 50-70 körül. Ha nem xiaomi (rossz tapasztalatok), akkor a Honor 7x, vagy LG Q6? Vagy más? A 64 GB tárhely jó lenne, megszoktam már (a Q6 kisebb sajnos).
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
S9+ készüléket honnan érdemes venni? Lehetőleg olyan hely kellene, ahol elfogadnak Erzsébet ajándékkártyát.
A laptopszalon-nál rendes gari van telefonokra?
-
Dyraxx
tag
Üdv!
Olcsó (100$ alatt-körül) telefont keresnék a következő paraméterekkel:
min. 4500 mAh aksi
min. Android 5
max 5.2" képernyőméretElőző modellem TLH4000 szuper volt, kis méret/képernyő, nagy aksi, de az Android 4.4 már nem elég arra amire használnom kéne. 30 ezer körül keresgélek, tehát gondolom főként a noname márkák jöhetnek számításba. nincs bajom velük, a THL is az volt.
Előre is köszi a tippeket!
-
csp01
tag
Nagyon megtetszett most a Meizu Pro 7, főleg a monokróm kamera miatt, ugyanis általában átalakítom a képeimet fekete-fehérbe. Kicsit utánaolvastam a dolgoknak és azt találtam, hogy a monokróm lencse ráadásul jobb minőséget is produkál. Tudtok jobb ajánlatot, kb. ezen az áron (65 ezer), nem nagyobb méretben, ami szintén monokróm kamerás?
-
Ella94
újonc
Sziasztok
Nagymamám számára keresek telefont, jelenleg az én régi Galaxy Acem használja, de szegény pára így a 8. év környékén eléggé haldoklik.
Árban max. 30 ezer, de nyilván minél kevesebb annál jobb.
Lehet használt is, bár akkor abban is kérnék tippet, van e megbízható hely ahonnan be lehetne szerezni.
Az előfizetése t-mobilos, szóval ott játszik a készülékcsere.
Leginkább telefonálás, egy-két játék, böngészés (hírek, receptek stb.)
Mivel a szeme nem az igazi, a minél nagyobb kijelző lenne jobb, de nem kardinális kérdés.Köszönöm a segítséget előre is
-
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Ti mit vennetek a helyemben? Iphone 7 vagy LG G6. Volt iOS (iphone 4) es androidom is, jelenleg meg mindig egy LG G2 -t nyuzok.
Jelenleg az USA -ban tartozkodok, van valakinek tippe, hogy hol erdemes venni itt? En nem latok nagy arbeli kulonbseget az otthoniakhoz kepest.
-
aTi.88
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Edition telefonom.
Szeretnek egy uj telefont venni, ami mondjuk jobb mar mint a fent emlitett, erre 100.000 Ft keretem lenne. Mit ajanlatok ilyen kategoriaban?Koszi
-
legenda
válasz mobiltom #128873 üzenetére
Szia,
Mind a kettő nagyon jó a maga módján, de valamiben az egyik jobb, másban meg a másik, így általánosságban nehéz dönteni, egyéni elvárások, preferációk döntenek inkább.
Ha fontos a ceruza, akkor egyértelmű a Note 8, de akkumulátoros üzemidőben jelentősen jobb a Mate 10 Pro, kamerában is van olyan mód/funkció, amiben a Note 8 jobb, máskor meg a Mate 10 Pro, kijelzőben jobb (felbontásban) a Note 8, ujjlenyomat-olvasóban gyorsabb és pontosabb a Huawei megoldása, ha kell a dual 4G vagy dual VoLTE, azt a Mate 10 Pro tudja a másik nem, a Samsung AOD funkciója több funkciót tud, a Mate 10 Pro-ban van infra és még lehetne sorolni a különbségeket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Szerintetek melyiket éri megvenni? Használtan. Huawei mate 10 pro, vagy galaxy note 8?
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, most láttam, hogy van Motorola Z2 Play az Alza.hu-n olyan 75e körül. Megéri még megvásárolni? Az tetszik, hogy aránylag jó technikai paraméterei vannak. Köszi
-
Shingen
addikt
-
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Xiaomi Redmi Note 5 64GB telót hazánkban honnan érdemes venni? Tudnátok valami megbízható helyet linkelni? Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Ájvé
veterán
Volt kezembe Redmi Note 5 nem volt túl vaskos, de szerintem nem lesz vele gond ha nem teszed ki nagy nyomásnak (szűk farmerzseb), szóval annyit biztos bír mint egy iPhone.
Ha ilyen szempontok vannak, akkor nézd a Nokiákat, azok jól össze vannak rakva és nem hajolnak meg csak úgy. -
diegho
nagyúr
Igen, tudom. Nekem igazából elég egy olyan telefon, ami:
- SOC-ban Snapdragon 650 körüli, most is az van és elég
- 32GB tárhely, de inkább 64GB
- 4GB RAM
- Kamera tudjon egy Huawei P9 szintet kb (nem lite, hanem rendes P9), videóban legyen EIS, ami 1080P/30-ban működjön rendesen
- Kijelző legyen napfényben is látható és lehetőleg 5" felett, inkább 5,5" környéke, vagy FHD+ 6"-ig
- Akksi bírjon 5-6 óra SOT-ot.
- Legyen Dual SimEnnyi a kritériumom. Jelenleg egy Xperia X-et és P9 Lite 2017-et használok. Utóbbival egy gondom van, nincs tárhely, ha beteszem a 2. Sim-et. Tegnap jött az oreo frissítés és konkrétan nem volt hely telepíteni, update után gyári visszaállítás és 5,7GB szabad terület... na ez kb semmire nem elég. Párom egy P9-et használ, az már tökéletesen elég lenne nekem is, de ilyen régi telefont nem akarok venni, a 10-es meg túl drága a tudásához képest.
-
-
psg5
veterán
válasz csaba1203 #128853 üzenetére
Az igaz de az már jóval 75k felett lenne. Most a cél, hogy ne nagy visszalépés legyen vagy ugyanott lehessek, de kell a dual sim, ezért váltok csak. és nincs több amit rá tudnék szánni, de szükséges az új dualos telefon.
(#128852) Ájvé : Értem. Elég gáz. Hosszút ávon egyébként anyaghasználatban sem szakadnak össze már ezek a xaomik?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Ájvé
veterán
-
diegho
nagyúr
100k körül kerestem telefont, most látom, hogy a P20 aqua-ban 168k, ami már egész jó ár. Tud ez ennyivel többet egy 100k-s Nokia 7 plus-nál?
-
psg5
veterán
Ok, de ha annyival rosszabb pl az A6+ akkor persze, hogy xiaomi mellett döntök, csak furcsállottam ezt a koncepciót.
És az a fura, hogy ha árban egy szintre hozom az A6+ és a Redmi Note 5-öt ott sem egyértelmű, hogy a Samut érdemes választani? Pedig az egyik 70k másik 120k alapáron. Vagyis lényeges az árbeli különség ez nem tűnik csak samu túlárazásnak.
(ph tesztje volt amikor nagyon talált volt amikor picit talán mellélőtt ezért inkább megyek itteni tapasztalatokra[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Ájvé
veterán
Snapdragon 450 egy új SoC (ez tetejében ügye nem is Samsung saját gyártású SoC-ja), ezzel nincs baj, csak az hogy a Samsung egy 100k-s készülékbe tette bele, na ez már baj. Olvasd el a ph-s tesztjét és meglátod.
Nem tudom miért van akcióba, lehet azért mert az eredeti 100k-t senki sem veszi meg.
Akkor ne vegyél Xiaomit és kész.[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Jah igen elnéztem.
Lehet hogy csak a Samu ki akarja szórni régi bentragadt régi hardver elemeit és így összedobott egy elavult A6+ és A6-ot és ezért van jónagy akcióban szolgáltatónál is?
Minden a Redmi fele visz akárhogy is nézem, csak picit jó lett volna "markánsabb" márka valahogy csepept még tartok Xiaomitól és társaitól...
F.K.T.
-
Ájvé
veterán
-
psg5
veterán
Ha a sima [osszehasonlitot nezem] kb mindenben jobbA6+ no de a rendszechipnél mit jelent hogy még az lg hez kepest is alacsonyabb szamu?? Ezt eltevesztették?
Ezen osszehasonlito alapjan kameranak igen jonak kellene lenni kiveve videofelvetelt.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
No addig nyujtozkodom csaladi dontesre ameddig a takaro er.
maximum 75k hatarig mi lehet rendszersebessegben es kameraban redmi note 5 vetelytarsa, figyelembe véve hogy flottaban galaxy a6+ is 70k alatt megall es dual simes.
Johet akar galaxy , masik xiaomi, lg , htc , honor stb. Csak dual sim legyen. S csak uj. Csak kamera es sebesseg szamit. Es LG V10 hez kepest ne legyen nagyon nagy visszalepes. Meret mndegy.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
őstag
Még egy gyors kérdésem lenne a képeket is át lehet valahogy konvertálni Icloud-ból?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
juuzer
addikt
válasz beni3d #128831 üzenetére
Szia!
Meizu M6? 33k viszont elég jó lett a teszt alapján
BBS: Szia! Ha a Honor 10 belefér a keretbe, akkor az. Esetleg még az Asus Zenfone 5-öt megnézhetitek, az is "noccsos" és kb ennyiért megy (120k talán) Vagy ha olcsón (80k körül pl szolgáltatói előfizuval) meg tudtok szerezni egy Huawei P20 lite-ot.Nagyon max 90-ért még vállalható telefon, többet nem ér - ha szeretnétek esetleg olcsóbban megúszni. De ha belefér a keretbe, akkor mindenképp a Honor 10-es
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Ármester
válasz seadrone #128811 üzenetére
dbrand skinek-et szoktak leginkább ajánlani ilyenekből, viszont ezek inkább csúcstelefonokra készülnek, de azokkal a matricákkal elvileg nincsen gond, egészen tartósak.
Amit linkeltél azt nem ismerem.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
BBS
tag
Sziasztok. A lányomnak vennèk telefont. Az első legfontosabb kritérium ,hogy előlapi ujjlenyomat olvasóval rendelkezzen mint a Huawei P10 és ha lehet notch-os legyen. Én nem találtam ilyen telót ésszerű árban. Nektek lenne ötletetek? A választ előre is köszönöm.
-
őstag
köszönöm srácok siker
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Tim82
félisten
válasz Tim82 #127964 üzenetére
Follow-up:
Végül több szempontot mérlegelve a Samsung Galaxy XCover 4 mellett döntöttünk, ami még kap egy heavy duty-jellegű tokot. A szempontok végül - a strapabíróság mellett - az itthon is érvényesíthető 2 év garancia, a kategóriájában teljesen jó kamera és a biztonsági frissítések megléte voltak. Kínai gyártós dual sim-es strapatelefonokról letettünk, főleg a garanciaérvényesítés és a biztonsági frissítések esetlegessége miatt.
Utólag is köszönöm a segítséget.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
zoli62
addikt
válasz LaptopSystem #128817 üzenetére
Ez [link] hasznos lehet.
-
legenda
válasz LaptopSystem #128830 üzenetére
Úgy és azok közül is választhatod a Google vagy Huawei címtárat, de akkor az legyen majd beállítva megjelenítésre a telefonon a Névjegyzéknél, illetve ha enged lejjebb görgetni, akkor sincs ott a Telefon?
Ha nincs és direktben a telefonra akarod menteni, akkor ne a levelezőből próbáld, hanem először mentsd le onnan a mellékletet a telefon belső tárhelyére, majd a korábbi hozzászólásomban leírt módon mehet onnan a telefonra: Link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gzbotii
nagyúr
válasz LaptopSystem #128830 üzenetére
Alsó, Google.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok!
Anyukámnak kellene okostelefon.
Alapadatok:
Nagyjából 30 ezer lenne rá, nem baj ha följebb megy az ár
új készülékben gondolkodunk
telekomos előfizetése van, de hát amennyire néztük függetlenül máshonnan olcsóbb szinte minden
kamera játék nem kell
netezés email nézés a fontos, meg a stabil működéskönnyű legyen, kicsi vékony, ne húzza le a táskáját
Xiaomi Redmi 5A ,Xiaomi Redmi 3X amiket néztem eddig
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szerk.: Illetve fontos lenne, hogy magyar nyelvű legyen
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
legenda
válasz LaptopSystem #128827 üzenetére
Felmásolod/lemented a telefonra a *.vcf állományt, majd a Névjegyzék beállításaiban van rá opció: Névjegyzék -> Egyebek -> Importálás/Exportálás -> Importálás a tárhelyről -> Telefon
Vagy ha Google címtárat szeretnél használni, hogy onnan később bármilyen telefonra beállítható legyen, akkor mehet egyből a Google címtárba és azt beállítani a telefonon megjelenítésre.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
legenda
Szia,
Én anno az iCloud web felületen beléptem, a kontaktoknál mindet kijelöltem, majd lementettem a iCloudos_vCardok.vcf állományt, azt a Google címtár és a telefonok is megeszik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Huawei P20-ra
Eladtam az X-et tehát dugdosni nem tudom csak icloud tárhely maradt segítségemre,erre kellene egy olyan program m int amit küldtetek is Androidrol Ios-ra csak itt fordítva kellene
-
Ájvé
veterán
válasz diegho #128820 üzenetére
Két Android telefonnal nem lehet gond, ha névjegyeknél be van állítva a szinkronizáció akkor Google fiókba jelentkezés után egyből le is szedi a kontaktokat. Androidra van még ezer lehetőség és program erre, de iOS-ről van szó, ami eleve elég zárt és erről Androidra átvarázsolni bármit is, gondolom itt kezdődnek a bajok.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Mi a cégeseken szívtunk rendesen. Hiába mentettem le az egész névjegyzéket és importáltam be, csak az egyik telefon volt hajlandó benyitni, a másik nem. Két S8-ról van szó.
-
w333
félisten
Milyen telefonra váltasz ... ha jól emlékszem Samu -nál van olyan Opció hogy iPhone -ról Samsung -ra, közben meg is találtam Smart Switch !
(#128818) szaki04
LOL
Ezt pont fordítva van, vagyis ha Android -ról váltasz iOS -re !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
szaki04
senior tag
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
őstag
Sziasztok
Hátha tudtok nekem benne segíteni
IOS-ről váltok Androidra icloud-ból a kontaktokat,hogy tudom áthúzni legkönnyebben?
-
psg5
veterán
válasz juuzer #128815 üzenetére
Azt nem vagom hogy pl [ezen a videon] nem sokkla jobb az s7 a redmi note 5 tol es ugye elvileg Nokia 7 plus kb S7 tudasa, akkor , legalabbis kamerafronton ugy latom nem er meg tobbet fokent a duplajat az elobbi ketto note 5 elleneben. ( tudom kicsit probalom magam egyertelmusiteni redmi iranyaban ) . Bar anyaghasznalat kinezetben jobban tetszik sanu es nokia is de most kizarolag az ar mellett a sebesseget es kamerat szabad figyelnem.
F.K.T.
-
seadrone
őstag
sziasztok!
off, de nem tudom hol tegyem fel.
ilyesmi matricákkal van valakinek tapasztalata?
tartósak ezek?itthon hol csinálnak ilyesmiket, és teszik is fel?
köszi
-
juuzer
addikt
válasz LaptopSystem #128800 üzenetére
Majd inkább a következő generációt. A 8 Sirocco gyönyörű, de annyiért van jobb ajánlat is.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Nokia 7 plusnak ar-illetve termek kategorian belul mi lehet az ellenfele ha kizarolag kamerát és rendszersebességet veszem alapul?
F.K.T.
-
törölt tag
válasz LaptopSystem #128800 üzenetére
Vannak jó modelljeik, pl. közép-felső kategóriában a 7 Plus igen jó választás.
Ha minden igaz, nemsokára kijön a 9-es Nokia is, amit a felső kategóriába szánnak, emellett a 8 Sirocco se rossz modell, viszont kicsit túl van árazva.
-
törölt tag
válasz #78600448 #128801 üzenetére
A kategóriában a jelenlegi Bestbuyok: Meizu M6, M6 Note, Xiaomi Redmi 5. Kicsit drágábban pedig a Redmi Note 5 és Meizu Pro 7.
Ha 5,7"-es kijelzővel rendelkező telefon kellene, akkor a Xiaomi Redmi 5 (Fekete | Arany) pont megfelelő választás. Ettől van valamivel jobb is, Xiaomi Redmi Note 5 3/32, 55 ezertől kapható, ez egy minimálisan túlmegy a kereten, és kicsivel nagyobb kijelzőt kapott.
-
törölt tag
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) 40 max 50k
- Használt vagy új? Mindegyik játszik.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Független csak, használtan játszik az apró is.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Best buy.
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Minimális kamera, sok net minimális játék.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android tudtommal nyílt.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5,7"Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Reklámblokkolók topikja
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok