Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
Köszi a kiegészítést. Én maradok a "ferde szeműeknél"+ MWFC combónál. Én hiszek a Comss -os fiúknak. Ott a Defender nagyon elismer, nem úgy mint az Avast páros. Legjobb példa a WinUtilities Pro alkalmazás [link] . A távolkeletiek + Defender ugrik rá , míg az európai konkurensek csak bámulják. Érdekes a Samu Magician Software 8 verziója is megakadt a "vámon", míg a 7 sorozattal nem volt probléma.
-
stuka20
senior tag
Ezzel a hülyével mi van?
Eltűnt a víruskeresés..[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Piftuka #75893 üzenetére
Ha az árát nézzük a többiekhez képest akkor nagyon jó. Talán az AVG és a McAffee van még hasonló árazásban. Nyugodtan lehet használni és ezt tapasztalatból mondom. Széfbe rakd bele a fontos mappákat és bankolni pedig külön eszközzel fogsz majd tudni. (TrendMicro)
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Piftuka
veterán
válasz Szellem. #75891 üzenetére
"Lehet, hogy a teszt épp azt mutatta az adott mintacsomagon, de 2 perc múlva egy másik mintacsomagon, már más eredmény született volna.[..]El lehet olvasni ezeket a teszteket, de sajnos már nem a valóságot kéviselik."
Tulajdonképpen jogos, amit írsz.
A Kaspersky egyébként szimpatikus, de soha nem használtam még. Közben az is kiderült, hogy az amerikai Amazon.com oldalon elérhető ajánlat csak az USA-ban érvényes.
Mindenesetre árban még így is pár ezerrel olcsóbb, mint a Bitdefender, szóval lehet, hogy egy évre átnyergelek a Kaspersky biztonsági megoldására.
Erőforrás használata szempontjából milyennek számít?
Ugyanez a kérdésem a "Trend Micro Maximum Security" kapcsán, ami a másik szóba jöhető alternatíva. (Szignifikánsan a legolcsóbb a megbízhatónak mondott megoldások közül.)
Ez utóbbit használtátok, ismeritek?"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Nagyon köszönöm a tippet!
Ez egy teljesen legális vállalkozás, jogtiszta szoftverek értékesítésével?
(A honlap, a "Rólunk", és "Kapcsolat" alatt található információ nem a részletesség, és igényesség netovábbja...)
Egyébként a Bitdefender válaszolt a megkeresésemre, és az nem hozta meg a kedvemet arra, hogy ismét nekik adjam a pénzemet. Nem adtak kedvezőbb ajánlatot, ráadásul egy igazi, "corporate bullshit" levelet kaptam tőlük..."Aquila non captat muscas."
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Piftuka #75886 üzenetére
A Kaspersky és a Bitdefender pedig nem vett észre egy-egy malware-t
Ezek a tesztek nem mérvadóak, és sajnos hajlamosak a ferdítésre!
Minden alkalommal elsz olyan, hogy X,Y termék nem ismer fel minden kártevőt. Lehet, hogy a teszt épp azt mutatta az adott mintacsomagon, de 2 perc múlva egy másik mintacsomagon, már más eredmény született volna.
Viszont, a Kaspersky egyedisége abban rejlik, hogy lehet, hogy az adatbázis alapján nem fogja meg a kártevőt, de a System Whatcher meg elkapja, vagy a többi proaktív funkciója. És ugyan ez érvényed a BD-re is.
El lehet olvasni ezeket a teszteket, de sajnos már nem a valóságot kéviselik. -
ƵøŁĭ
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz Atish19 #75887 üzenetére
A ".de"-t nem tetted hozzá, de nem probléma.
Amerikában vásárolt liszensz nem aktiválható itt Magyarországon? Mert ha igen, akkor megveszem ennyiért.
Ha pedig nem, légy szíves, linkeld be, hogy melyik ajánlatod találtad, találod jónak, mert - ezek szerint - nem ugyanazt találtam meg a keresővel!"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Köszönöm a választ mindnyájatoknak!
Írtam Bitdefender csapatának, hogy legyenek kedvesek egy tisztességes szerződés hosszabbítási ajánlattal megkeresni engem. Egyelőre még várom a válaszukat...Az ajánlott programokra azért kérdeztem rá itt tőletek, mert az általad korábban belinkelt teszt szerint csak az AVAST/AVG megoldása a 100%-ban jó választás.
Még az "F-Secure", a "Norton" és a "Trend Micro" talált meg minden károkozót, viszont utóbbinak annyira magas a "false pozitív" riasztás értéke (ami miatt az AVAST-ot sem kedveltem), hogy az nem teszi szimpatikussá. Bár kétségtelen, hogy jó áron adja a több gépes liszenszet a gyártó.A Kaspersky és a Bitdefender pedig nem vett észre egy-egy malware-t...
Egyébként előbbinek a felhasználó felülete, a tudása szimpatikus, ráadásul valóban jó áron adja most a gyártó.
Atish19 fórumtárs, erre a csomagra gondolt? -->
[Amazon.com - Kaspersky Total Security 2023 - ~7.022 forint]Egyáltalán az itt (USA) vásárolt programot lehet aktiválni Magyarországon is?
"Aquila non captat muscas."
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #75879 üzenetére
Orosz fórumon láttam, hogy megjelent. Az új verziót az ismertem de, hogy a ingyenesre is ráhúzták azt nem. Olyan érdektelen cég ez is .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
félisten
Nem következetesek, az biztos. Maga az elnevezés sem ZA Free NextGen, csak sima ZA Free, amikor telepíted, egyes háttérfolyamatok nevei nextgen-re végződnek, az UI-n is simán ZA Free-ként nevezik, ennek ellenére a Windows biztonsági központban meg ZA Nextgen-ként hivatkozik rá (amikor utoljára néztem, akkor be sem tudott épülni).
Szóval sikerült jól elxarni, pedig régebben -azon kívül, hogy akkor sem tudott Magyarul- más gondja nem volt...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Dévacsen
senior tag
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
riki
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #75879 üzenetére
Elnézést,de tudomásom szerint a Nextgent a tervekben nem szerepelt ,hogy lesz belőle ingyenes. A régi irányvonal maradt volna az. Csak messze nem hozta, azt az új irányvonalt amit szántak neki. A sok újítás amit terveztek bele, és a béta teszterek által nem igazán favorizált,sok kék halált okozó probléma miatt, szinte mindent kivettek belőle, csak az új gui maradt meg belőle. Sajnos ,mert nekem az első béta,nagyon bejött ,aztán egyre laposabb lett.Gondolom ,ezért fut tovább már free ként.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A Nextgen az semmi más, mint a régi ZA Free ráncfelvarrt változata(motor, w11 kompatibilitás, defender kompatibilitás, UI). Akik a ZA Free-t használták, azoknál már október körül le is frissült "nextgen-re", de ingyenesség tekintetében ez "nem lett" ingyenes, mert az is volt... ZA Free
Azt hittem, hogy valami teljesen új termék vált ingyenessé, amiről még nem hallottam...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
riki
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #75877 üzenetére
Gondolom, ZoLi már a NextGentre gondolt . [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ƵøŁĭ
veterán
ZoneAlarmnak is lett ingyenes megoldása.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ledgeri
nagyúr
válasz #31816946 #75869 üzenetére
A bluetooth-t ne hagyd ki, az is kártevő közvetítésre alkalmas! (Csak legyen kikapcsolva azé aminek nem kell mennie! Ami meg maga kapcsolódik legyen ellenőrizve!)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
riki
senior tag
válasz #31816946 #75871 üzenetére
Nyugodtan használd a tv-t a neten mert anélkül egy szárnya szegett óriás. A vidaa egy elég zárt rendszer ,kevés alkalmazás van rá , nincs rajta pld.hbomax, skyshowtime. /Olyan mint a linux ,nem éri meg erőforrást pazarolni rá ,ha költséghatékonyabban is lehet nem szép dolgokat csinálni. / Ha kikapcsolod a menüben a célzott reklám lehetőségét a hálózatban sem fog motoszkálni a tv./Az Eset kissé parás rá,tapasztalat/
-
riki
senior tag
válasz #31816946 #75869 üzenetére
Ott kezdődik milyen op rendszer van rajta ,ha droidos akkor a megfelelő app telepítése /pld. Bitdefender free/ . Nálam Vidaa van, ezért előfizettem a Tp Link saját védelmére /13 ezer /év, ez komplett védelem / Avira/. A kérdésedre a válasz ,ha buta set top box /T,C akkor nem ,ha ip tv akkor elméletileg igen.
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy kínai márkájú HD TV-t.
Lehet valahogy ellenőrizni, hogy esetlegesen vírusos-e?
Ha nem csatlakoztatom Internetre (sem kábelen, sem wi-fi-n), csak HDMI-n csatlakoztatom a set-top boxot és bedugom a konnektorba a TV-t, akkor úgy terjedhet a kártevő, ha van rajta? -
nagyúr
válasz sutyerák007 #75864 üzenetére
Érdemes megújítani, a legjobbak egyike. Az IS-ből Standard lett. Most akció van a honlapjukon.
-
sutyerák007
senior tag
Sziasztok!
A napokban lejár a KIS előfizetésem. Mivel nem nagyon követem sem a topicot sem magát a vírusirtós híreket így kérnék egy kis segítséget. Érdemes újra előfizetni vagy van más jobb alternatíva? -
Thegrey
tag
a Kaspersky topikban már jeleztem, de a csak itt lakók is értersüljenek:
Verba volant, scribere non scio
-
Szellem.
Topikgazda
válasz labeda #75854 üzenetére
Windows 10 vagy 11 mind a kettő esetében létezik a rendszerleíró adatbázis érték.
A megoldásban szereplő módosítás mivel a kaspersky saját támogatási oldaláról származik, teljesen biztonságos. De, persze, a Te dolgod.
Elvileg érkezik az "a" patch és ha minden jól megy az javítja a problémát. -
aktív tag
válasz Szellem. #75853 üzenetére
Hát sajnos az újra telepítés nem oldotta meg. A másik lehetőséget megnézem. Ez megtörtént, de ebbe én nem vágok bele, ennyire mélyen nem nyúlok a rendszerbe, és ez win 10-re írja le a lépéseket. Mégegyszer köszönöm, majd egy frissítéssel egyszer talán helyre jön.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Jack Oneill #75849 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy működik, hanem, hogyan lehet megoldani ezt a létező problémát.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz labeda #75848 üzenetére
Jelenleg két megoldásod van a probléma kezelésére:
1.: Ujratelepíted a Kasperskyt. Lehúzod a 21.15-ös telepítőt. Letörlöd a mostanit, függetlenül attól, hogy a legfrissebb verzió vagy sem. Majd újra feltelepíted.
2.: Windows helyi menü - Hogyan lehet engedélyezni a "Jobb klikk fájl és mappa elemzést"?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
windows 11 és Kaspersky Plus használatakor megoldgató-e, hogy egér jobb klikkre a menüben ott legyen a vírusvizsgálati legetősége az adott fájlnak. Nálam kb a 23H2 frissítés óta nics ott, így sokkal macerásabb az ellenőrzés. Köszönöm.
-
Dévacsen
senior tag
Itt egy kis összehasonlítás, nem teljes a lista, és nem is friss, de egy kis táppontot ad, mi mire elég.Test of web browser extensions for protection against malicious software
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Atish19
őstag
válasz kiváncsi f.. #75844 üzenetére
Amazon.de Kaspersky Standard 3 eszköz 2 év
28 euró/10800Ft, de a Plus is csak 38 euró/ 14800Ft -
ƵøŁĭ
veterán
-
kiváncsi f..
tag
#75833Cs1csó-nak címezve! : Köszi!
Márciusig, a lejáratig még eldöntöm, meghosszabbítom e. Tulajdonképpen semmi okom hogy ne tegyem. Nem okozott még csalódást.
Most az F-Secure Internet Security így nézne ki:
Internet Security28 542 Ft
Részösszeg:
28 542 Ft
Promóciós engedmény:
-13 634 FtÖsszesen:14 908 Ft
Nem hiszem, hogy találok kipróbált, leteszteltet jobb áron. 3 eszközre. Ez pont megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
kiváncsi f..
tag
ki lehet próbálni EDGE alatt : Microsoft Defender Browser Protection
Keresem, de nem találom a bővítmények között.
De egyenlőre még itt van ez:
prohardver.huEz a webhely biztonságosJó böngészést kívánunk! -
junior11
veterán
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Piftuka #75826 üzenetére
ESET árazásban már más dimenzióban van. Erőteljes akcióban megérhet egy próbát de vannak nála jobbak. TrendMicro és az Avast azon felhasználóknak nyújtanak jó alternatívát akik nem akarnak a defenderrel bohóckodni de legyen egy védelme.
Legolcsóbb megoldás ha marad a Defender+Trafficlight+Reklámblokkoló.
Ajánlani meg azért nehéz, mert idővel mindegyiknél előjönnek a problémák. A másik legnagyobb probléma, hogy a cégek egyre gusztustalanabb praktikával verik át a felhasználókat.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Cs1csó
félisten
válasz kiváncsi f.. #75832 üzenetére
Ugyanaz: jó de vannak gyermekbetegségei. Persze melyik védelemnek nincsenek. Mivel a felhasználó a legfontosabb és a réteges védelem ha ezekre figyelsz ugyanúgy nem lesz gond mellette sem.
(nem kattintasz akármilyen email-re, friss rendszer programok, kétfaktoros azonosítás, jelszavak változatosak, adatmentés, szenzitív adatok odafigyeltebb tárolása, böngészőben tartalomblokkoló használata ajánlott az Ublock Origin -
kiváncsi f..
tag
Sziasztok!
Nekem majd a közeljövőben az F-Secura Safe fog lejárni. Nem tudom megújítsam e (ez most ingyenes volt, az ismert trükközés által). Amúgy meg vagyok vele elégedve, teszi a dolgát.
Nagyon keveset hallani mostanában a Windows saját biztonsági megoldásáról, a volt Defenderről. Pedig egy időben itt is nagyon dicsérve volt, a teszteken is jól szerepelt.
Mostanában viszont nagy a csend róla. Hogy teljesít a mostani teszteken, milyenek a tapasztalatok? Pár ismerősöm használja, ők nem panaszkodnak rá.
Vélemények, javaslatok?[ Szerkesztve ]
-
m.lala
aktív tag
Kaspersky standard is picit akciósabb lett, megvettem végül 1 gépre 6500.- volt, 1 évig jó vagyok.
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
-
Piftuka
veterán
Erről jut eszembe...
A BitDefender éves előfizetésem hamarosan lejár, és egy már-már pofátlan ajánlatot kaptam tőlük; a hűségemet megköszönvén a bárki számára elérhető Black Friday felett kicsivel meghosszabbíthatom az előfizetésemet...
A termékkel egyébként teljes mértékben elégedett voltam az elmúlt (immár 2) év során, de hogy tavalyhoz képest is még 25 EURO-val többet kellene fizetnem, azt már sokallom.
- Néztem a sokatok által kedvelt ESET ajánlatait, és sajnos az még drágább! Toronymagasan a legdrágább az ajánlott workstation security megoldások közül. Ráadásul itt az általad linkelt teszten meg is bukott...
- Az AVAST-ra nem szívesen térnék vissza, bár árban az még az elfogadhatóbbak közé tartozik.
- A Trend Micro nagyon jó áron adja most a 3 gépes liszenszét. Olcsóbb lenne 3 évre a 3 gépes, mint a BitDefender 5 gépes, 1 éves liszenszem. Viszont azt egyáltalán nem ismerem, bár itt a tesztben kiválóan szerepelt.
Mi a véleményetek róla?
Esetleg más, hasonlóan jó minőségű alternatívát tudtok javasolni, kérlek?
Köszi előre is!
"Aquila non captat muscas."
-
ƵøŁĭ
veterán
Egy terméket ilyen dizájn képviseljen...
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Kékes525 #75822 üzenetére
Fölösleges ezekkel bohóckodni. Gyorsan linkelek egy logikai bukfencet:
Running a ransomware simulation using KnowBe4 "RanSim" causes Intercept X to trigger a ransomware detection. RanSim and its worker processes will be detected as a threat and terminated, which causes the simulation to fail.
FUT/NEM FUT
To prevent the application and its worker processes from being terminated, Intercept X's Ransomware Protection mode can be switched from Terminate Process (default) to Isolate Process, which will allow the simulation to complete without the termination of RanSim's worker processes.
Melyik a jobb termék, amelyik egyből blokkolja vagy futtatás közben?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Kékes525
félisten
[6 webhely a víruskereső tesztelésére – Ártalmatlan vírusok, trójai programok és zsarolóprogramok letöltése]
Ezt az oldalt ismeritek?Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Atish19
őstag
-
Haapaet
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal tudnék megszabadulni ettől?
Köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Peetey91 #75810 üzenetére
3,5 évet nehogy kukázz! +1 nyugodtan használd!
Csendben megjegyzem, hogy a leggyengébb láncszem a felhasználó. Mert ha:
- odafigyelsz hogy milyen oldalakon szörfölj
- hogy milyen forrásból telepítesz bármit is
- az adataidról készítesz legalább egy offline helyen mentést
- kétfaktoros azonosítás, nem ugyanaz vagy nem hasonló jelszavak használata esetleg valami jelszavak tárolására vonatkozó megoldást is igénybe veszel (ez egy örök dilemma:hogy online vagy offline tárolt jelszavak, hogy több helyre is odabízod pl. Google, Microsoft, böngésző stb. vagy használsz egy jelszóvédőt pl. BitWarden és mindenhol abból dolgozol.)
naprakészen tartani amit lehet (rendszer, programok)Akkor nagy veszélyben nem leszel. Esetleg a modernebb kori kihívások:
- fizikai takarása a kamerának, vagy a mikrofon használaton kívül kihúzni ha megoldható
- virtuális-képernyő billentyűzet használata a jelszavak bevitelekor[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Lassan lejár az ESET IS előfizetésem és rájöttem, hogy van még 1300 napnyi F-Secure IS (nem a Total) előfizetésem. Válthatok bátran az F-Secure termékére, van olyan jó mostanában is, mint az eddig használt ESET IS? -
Darkness
aktív tag
Üdv!
Lenne olyan technikai kérdésem, hogy van lehetőség arra, hogy egy összeállított NOD32 csomagot csendben telepíteni tömegesen, olyan környezetben, ahol nem van AD/DC kombó?
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Tails111
aktív tag
Igaz hogy lassan három éve igényeltem az OTP-s webkártyát akkor be kellett menni igényelni. Lejárati ideje rendes bankkártyáéval megegyező OTP MASTERCARD ONLINE kártya. A fő számláról számlán belüli utalásként lehet feltölteni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz ledgeri #75804 üzenetére
CIB-nél elkülönített virtuális/netes számla van, amihez fizikai kártyát adnak, de azzal csak online térben lehet fizetni.
Viszont lehet igényelni virtuális kártyát is - ez, ha jól rémlik a Fő számlához kapcsolódik, de elképzelhető, hogy ez választható igényléskor - online banki felületen/APPban. Úgy rémlik ezen virtuális kártyák alapból korlátozott ideig élnek...pl. max 3 hónap...amit tavaly októberben igényeltem, annak 2023-04 volt a lejárata és elnevezéséhez azt írtam: virtNET , tehát a virtuális/Netes számlához kapcsoltam anno
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
ledgeri
nagyúr
válasz Tails111 #75801 üzenetére
Na az meg már megint más, hogy külön kerethez nyúl, azzal már sokkal jobb kombó...
De azért revolut meg 1 percen belül cserél, bár egyet lehet hetente igényelni, 20 lehet max párhuzamosan..+1 egyszer használatos.#75802 zazenke Hmm... az azért sok ahhoz, hogy igényléstől csak szerverek beszélnek össze, kb...
Na mindegy, csak azért fúlyogattam ezt a parázst, mert a bankos topikban bekérdeztem -ha jól emlékszem- és akkor nem válaszolt senki, hogy magyar banknak van-e virtuális kártyája... Azért legalább valamelyest összeér a két topik
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
zazenke
őstag
válasz Jack Oneill #75791 üzenetére
pedig valójában semmi nem véd meg hogy ne járj így mint én ezen az oldalon mert csak az a riasztás a kasperskynek hogy ez egy legális program amit fel lehet használni rossz célokra is . De ez nyilvánvaló hiszen megfigyelésre használatos. Ettől függetlenül még nem kell így történnie hiszen aznap egy másik programot is vettem hasonló céllal de az a gyermek pc-jére lett telepítve és azóta is gond nélkül működik. mert az nem csaló cég . [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest