-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
válasz #86564352 #60116 üzenetére
Kicsit eltérünk a tárgytól! Nem az a lényeg, hogy ki miért akar, vagy nem akar fizetni, meg nem az a lényeg, hogy miből van ingyenes alternatíva!
Itt én arra akartam kilyukadni, hogy ha az ember áldoz egy 3rd party szoftverre, akkor azt kapja amit vesz!!! Ne akarja átb@szni a usert, ne akarjon tukmálni és ne akarjon mindenáron eladni. Kiszámoltam, ha normál áron vesz az ember egy 3 gépes KIS licencet, akkor az 14775Ft. a kaspersky.hu oldal szerint. Erre még rájön a 10800 Ft. KSC limit nélküli éves díja, meg a PM díja ami: egy évre 5400 Ft.! Akkor ez már így: kerekítve 31000 Ft. egy évre. Akkor mennyi mondjuk a Norton Deluxe: 50 dollár vagy 60 euro 10 eszközre és nem kell már mást megvenned, nem tukmál rád, stb. Nekem ez a bajom!!! Pár éve vettél egy KIS licencet és boldogan elvoltál vele, mert nem kért pénzt másért és nem tukmált.Amúgy meg szerintem a magyar oldal ugyan úgy nincs frissítve és szerkesztve mint az USA oldal. Ugyan ez a különbség a kaspersky.hu és kaspersky.com között.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen notebookot vegyek?
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Akciókamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- Bontatlan PC játékok! CSAK egyben!
- Retro/Régi + PS4 játékok Eladók!
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest