Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Igen pár kiegészítéssel:
- böngészéshez használj tartalomblokkolót pl. UBO
- PÓTOLHATATLAN adataidról legyen LEGALÁBB egy offline helyen mentés
- pénzügyeidet - ha ezen a gépen végzed vagy végzi valaki - használjon kétfaktoros azonosítást
- szenzitív képeidet - pl. olyan tartalom van rajta amit nem szeretnél, hogy más is lásson - valamilyen megoldással titkosítsd, ha nincs ilyen tartalmad akkor értelemszerűen ezt vedd tárgytalannak
- mind az oprendszered és minden programod - pl. a böngésző is legyen naprakész azaz mindig telepítsd a frissítéseketHa ezeket még betartod akkor elég, a teszteken kb. fej-fej mellett halad a "nagyokkal" a Defender TALÁN kicsit magasabb false pozitive találati aránya de nem vészes.
Ingyenes vonalon nálam benne van a TOP 3-ban: Defender, Avast Free, Kaspersky Free
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Szerintetek egy átlagos használatú gépre elég, illetve megfelelő biztonságot ad a win 10 tűzfala és a Defender?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Pano
addikt
Rengetegen bedőlnek neki, azért virágzik még mindig.
Elég csak megnézni a facebookos "hogy nézel ki x év múlva" és "mit jelent a neved" játékokat mennyien osztogatják, azt meg ugye nem olvassák el, hogy a képüket felhasználhatják és még be is pipálják gondolkozás nélkül.
Utána meg majd jön a sírás, amikor megjelenik az illető fényképe egy korai magömlési reklámnál vagy cikknél.Körülbelül 36-ot?!
-
ƵøŁĭ
veterán
Úgy látom még mindig nem unják ezt.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Kékes525
félisten
A 68-as Firefoxba belekerült ez is:
"When an HTTPS error caused by antivirus software is detected, Firefox will attempt to automatically fix it"
Ez azt jelenti, hogy már be lehet kapcsolni a HTTPS szűrést a víruskeresőkön Firefox 68-tól felfelé. Firefox Release Notes Remélem jól fog működni.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Cs1csó
félisten
GEMIUS
A Gemius Közép-Kelet-Európa legnagyobb online kutatóintézete. A vállalat jelenleg több mint 20 országban van jelen, beleértve Skandinávia és Nyugat-Európa egyes országait, mint az Egyesült Királyság és Ausztria. A Gemius SA professzionális kutatási, elemzői és tanácsadói szolgáltatást nyújt.
A Gemius információt szolgáltat az internet-felhasználók weboldal-használati szokásairól (gemiusTraffic), az internetező közönség szociodemográfiai profiljáról (gemiusProfile), valamint az online hirdetési kampányok hatékonyságáról (gemiusEffect). A Gemius gemiusAudience elnevezésű kutatása online hirdetési „valutaként” szolgál Közép-Kelet-Európában, ahol az online hirdetési piacot szabályozó bizottságokkal, és más piaci szereplőkkel együttműködésben a Gemius adatokat nyújt az internetező közönségről a médiatervezők, vásárlók és [értékesítő]?k számára.
-
Cs1csó
félisten
válasz Nicotin #59183 üzenetére
Amiket felsoroltam fizetős védelmek mindegyike állja a sarat a laboros és a nem laboros teszteken is itt a fórumon is szokták őket ajánlani.
Hogy a Kaspersky Free mennyire öli az SSD-t, passz.
Jelenleg szerintem az Avast Free jobb mint a Kaspersky Free, de nem a nyers védelmi képességek miatt:
- a Kaspersky Free telepítéséhez szükséges Kaspersky Fiók - email-es regisztráció - Avast-hoz nem kell
- a Kaspersky Free ha tetszik ha nem telepíti a Kaspersky Secure Connection nevű VPN-t ami kb. 300MB-ot ad ingyen utána ha használni akarod fizetős de nem lehet mellőzni a telepítését, letiltható telepítés után sőt akár törölhető is a progamok és szolgáltatások közül mivel egy külön program
- a Kaspersky Free nyelve akkor lesz magyar ha magyar oldalról töltöd tehát nincs egy általános nyelv semleges telepítője amit akármelyik hivatalos oldalról töltve és futtatva egyből magyar nyelven települ - az Avast Free ilyenEzek apróságok amiket ha megváltoztatna a Kaspersky (ne kelljen email-es regisztráció, ne települjön olyan modul amit nem akarok KSC, és általános telepítő is egyből magyarul települne akármelyik oldalról töltöd is) akkor jobbnak mondanám.
+ nekem nem tetszik ez a "peccselgetés" a-b-c-d-e-f stb. tehát nem bírnak kiadni egy új friss telepítőt ha jön egy frissebb build a programból, ezt nem érzem "profi" hozzáállásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Nicotin
kezdő
válasz Cs1csó #59180 üzenetére
Igen eredeti annyi előre telepített asus által. Engem az avasrnál az zavar tedd fell ezt a cleaner mert ennyi szemetett talált a gépemen. Kaspersky free raktam az asztalira is sajnos ott eléggé visszafogtam a gépem.
Most hétvégén jártam ugy ismerösnél az eset talált virust nálam a defender sajnos nem. Illetve Defenderhez szükséges ms fiokba legyek belépve a cloud virusvédelem miatt vagy micsoda ez.Illetve fizetösök közül melyik a legjobb ?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Nicotin #59178 üzenetére
Windows 10? Ott akár maradhat is a Defender.
Ingyenes vonal a Defender-en kívül:
- Avast Free - GARANTÁLTAN REKLÁM MENTESEN IS HASZNÁLHATÓ, ehhez mire kell figyelni:
- telepítésnél minimális mód - csak a web, fájl és viselkedés védelem modulok legyenek kiválasztva
- telepítésnél vigyázz mert pl. chrome böngészőt vagy saját böngészőt is telepítene - VEDD KI A PIPÁT
- telepítés után a tűzfalban - speciális beállítások - létre kell hozni egy TILTÓ KIMENŐ szabályt az AvastUI.exe-nek és kész NINCS reklám.- Kaspersky Free - magyar oldalról töltöd magyar nyelvű - lehet kisebb a gépigénye mint pl. a KIS-nek vagy más komplexebb Kaspersky terméknek.
Tűzfalnak a Windows saját falát interaktívabbá tevő WINDOWS FIREWALL CONTROL-t ajánlom: [link]
HA fent van az Avast Free és a Windows Firewall Control akkor ott is tudod tiltani egyszerűbben az AvastUI.exe-t
[ Szerkesztve ]
-
Nicotin
kezdő
Sziasztok, milyen vírusirtótt ajánlanátok ami ingyenes is jó (van haverom aki nem használja igy nekem ad chip kodot igy legális) ami nem eszi a gépet és az ssd se eszi ? core i3 4010U 8gb ram van a laptopban. Azért kellene defender nem elég a suliba használom ezt a gépet ugye a suliba elég sok gép virusos igy pendriven átkerülhet erre is. Erre keresnék jó megoldást. Eddig AVG felhasználó voltam az avast a reklámok miatt nem jön be. Most jutottam el oda hogy muszály ezt telepítenem. Ha lehetséges ingyenes tűzfalt ezekhez milyet ajánlotok ? Kaspersky az asztali gépemet nagyon ette. Ezért nem mertem feltenni rá eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Passz, de a "Spyhunter"-t el kell felejteni ami használ (összefoglaló) MBAM free, Hitman Pro, Emsisoft EK, Adwcleaner, Dr Web Cure it és valami Rescure Disk.
Az ESET már kompromittálódhatott ezért ajánlottam külső védelmet vagy olyat ami külső eszközről futtatható.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #59168 üzenetére
Bár most nem tudom mi van az Avast-tal, most frissült a program - ahogy látom már egy ideje elérhető de nálam automatikusan most dobta fel egy ideje nem figyeltem - rendben lement semmi gond de azt írja, hogy 10 nap múlva lejár a licencem, kb. egy hónapja telepítettem, eddig úgy emlékeztem, hogy 1 év az ingyenes licenc. Persze ha lejár gondolom egy kattintás és folytatom de most ha rámegyek a frissítésre a fizetős termékre váltást hozza fel (a kis hamis) az ingyenes hosszabbítását még nem gondolom ha majd lejár.
Nem tudom mit mahinálnak, mindegy, Az AvastUI.exe kimenő kapcsolatának tiltása a tűzfalban megoldással NULLÁRA lehet redukálni a reklámok mennyiségét. Ameddig ez működik nem zavar
Alternatívának pedig ott a Windows Defender vagy a Kaspersky Free.
-
junior11
veterán
Igen tudom, pár hete nálam is maradt a régi asztali gépen az Avast, legalábbis egy darabig, próbaképpen, már nagyon régen használtam, kíváncsi voltam jelenleg milyen.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Cs1csó
félisten
Úgy tudom nincs, ami érdekes, hogy a felülete más de a beállításokat megnyitva kb. ugyanazokat a lehetőségeket látod:
- passzív mód, hardveres virtualizáció, önvédelmi modul stb.Azt érdemes használni amelyik szimpatikusabb. Tehát a választás az AVG Free és az Avast Free között szubjektív döntés legyen. (objektíven nem is lehet választani, hiszen a védelmük ugyanaz, egy fél objektív ok: mivel az Avast a FŐ márak, a FŐ termék ezért érdemesebb azt használni.)
junior11
Van hasonlóság, de azért más a felület de ahogy fentebb írtam a beállítások - mivel a motorháztető alatt ugyanaz a védelem - ugyanazok.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Hali!
Egy kis infót szeretnék tőletek kérni, mert mióta megtörtént a felvásárlás nem követtem a dolgokat. Mi a különbség manapság az AVG és az Avast között? Tesztben teljesen ugyan úgy teljesítenek, ez biztos.
Körülbelül 36-ot?!
-
ƵøŁĭ
veterán
Hackers use Webroot SecureAnywhere console to spread Sodinokibi ransomware
Broadcom Acquiring Symantec[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Cs1csó
félisten
Akkor először ess neki a kártevőeltávolítókkal - itt az összefoglalót is átolvashatod van sok kiegészítő védelem amivel átfésülheted a NAS-t és a gépedet is (gondolom valahonnan rá került a kártevő)
HA ár biztos le van takarítva a gép esetleg még lefuttathatod az Adwcleaner-t is ebben van egy olyan lehetőség, hogy visszaállít pár dolgot alap állapotra ami el lett állítva pl. a tűzfalban stb. valami olyan néven fut hogy "javítások alkalmazásának a futtatása"
Ezután pedig ha pontosan tudod, hol volt az az adat amire neked szükséged lenne akkor azt a területet kihagyod a formázásból és csak a többi HDD-t formázod.
Mint írtam LEHET, hogy a jövőben valamikor elérhető lesz egy feloldókulcs hozzá. Vagy a komplett tartalmat átmásolod és azt teszed el jobb időkre várva de ezt neked kell kilogikáznod.
Ha nem tiszta hol jutott be akkor érdemes a pendrive-os Rescure Disk készítése egy tiszta másik gépen és azzal az egész NAS-t és azt a gépet is átvizsgálni ami kapcsolatban van vele.
NE a meglévő védelmeddel csináld a vizsgálatot lehet kompromittálódott - abban is kárt tett a zsaroló program- hanem ahogy írtam más külső védelmet futtass.
Az Adwcleaner pedig - a program főablakánál van ez az opció a javítás futtatása pedig esetleg a tűzfalban történt változásokat is visszaállít.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Lehetőségek:
- átvizsgálni a NAS-t pár kártevőeltávolítóval pl.: MBAM free, EMsisoft EK, esetleg egy pendrive-ról futtatott Rescue Disk-kel pl. Kaspersky Rescure Disk,
- ezután mivel még nincs feloldókulcs ehhez a kártevőhöz - a google-ön gyors keresgélés után én ezt találtam - ezért a fájljaidnak sajnos annyi.Amit tehetsz: nem formázod a meghajtókat - persze a kártevőkeresést lefuttatod tehát már aktív kártevő nem lesz a meghajtókon - és elteszed talonba és vársz lehet 1-2-3 éven belül lesz hozzá feloldó kulcs. Van nem egy olyan zsarolóprogram amit idővel feltörnek és elérhetővé teszik a fájlok visszakódolásának módját.
Sajnos ezt felfoghatod tanulópénznek is, a nem vagy nehezen pótolható adataidról vagy akár komplett rendszerről a jövőben érdemes legalább még egy helyen mentést készíteni - lehetőleg offline eszközön pl. külső HDD amit csak az adatok rámásolása, a mentés frissítése céljából legyen a gépre dugva.
-
Ijk
nagyúr
üdv
a NAS-om bekapott egy CHEKYSHKA nevű vírust, és egyetlen fájlom sem tudom megnyitni. Hogyan lehetne eltávolítani?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Kékes525 #59151 üzenetére
Megkérdez téged és ha te rábólintasz, akkor zöldnek tekinti. Szóval Kékes525 alapú a metodikája.
Amúgy meg a saját megoldása, szóval szerintem begyűjtik az adatokat a honeypotokkal és az alapján megy, illetve bejelentés alapján. A Kasperskynek nagyon nagy a saját adatbázisa minden téren.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz hubertus33 #59145 üzenetére
+1 Semplar pár kiegészítéssel:
- Windows 7-et már nem erőltetném
- mivel úgy gondolom ingyenes vonalra kérdeztél rá ezért Windows 10-re a Defender, Avast Free mellett még a Kaspersky Free is jó választás - magyar nyelven is elérhető csak magyar oldalról kell tölteni a telepítőt -
- a böngészőben legyen az első védvonalad valami tartalomblokkolóval pl. Ublock Origin
- a nem vagy nehezen pótolható adataidról készíts mentést legalább még egy helyen lehetőleg offline - tehát ne legyen az eszköz amire a mentést csinálod a gépre kötve maximum amikor épp csinálod a mentést, frissíted a mentést
- pénzügyi műveletekhez használj kétfaktoros azonosítást okostelóra is értem ezt tehát a jelszavad megszerzése még nem legyen elegendő pénzügyi műveletek végzéséhez kelljen valami plusz dologMikulásbá
Szerintem pont a zsarolóvírusoktól nem kell félni, egyszerűen legyen rendszeres mentésed az adataidról akár komplett rendszerről és teles nyugalomban lehet az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
válasz hubertus33 #59145 üzenetére
Win7 Avast Free, Win10 Avast Free, Defender vagy KIS.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
hubertus33
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy Avast Free antivirus vagy Defender? Melyik teljesít jobban azt olvasom itt hogy a Defender mostanában nem rossz virusölővé nőtte ki magát.
Köszi a segítséget előre is!
Xbox Series S,
-
Kékes525
félisten
Végre! egy év után frissült. Emsisoft Emergency Kit Version 2019.6.0.9501 — Released: 07/02/2019
"What's new in this version:
Emsisoft Emergency Kit 2019.6.0.9501
- Improved user interface for visually impaired users
- Improved support for third-party remote management
- Stability improvements in Commandline Scanner
- Several minor tweaks and fixes"Hát nem erőltették meg magukat.
[ Szerkesztve ]
-
Laslow
senior tag
válasz csaba1203 #59135 üzenetére
Hétfőig Kaspersky Free-t használtam, engem simán beengedett a fiókba, nem dobált induláskor semmilyen ablakot. (Azóta gépcsere volt és most valamelyiktek javaslatára Windows Defendert használok.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
csaba1203
addikt
Kaspersky Free-nél nem lehet kikapcsolni,hogy ne dobálja be minden indulásnál,hogy jelentkezzek be a fiókomba?
Egyébként van létező fiókom de nem tudok belépni érdekes módon.
Ha böngészőt használok onnét megy.Magyar oldala.
Anomáliák tömkelege amit nem tudnak megszüntetni. -
Bacusuz
addikt
válasz Jack Oneill #59133 üzenetére
De a bankolós felületre pont javasoltátok az ublock + keyscrambler kombinációt, ezért nem kapcsolnám ki, de ha van benne valami beállítás amitől ez megjavulna az nem lenne rossz
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
ublock origint használok bankoláshoz firefoxxal.
A web felületen a felső sávban (budapest bank) hiányzik a kilépés ikon, ezáltal nem tudok kijelentkezni.
Van ötletetek a megoldására?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés:
Win 10, 16GB RAM, Ryzen 3, SSD hardverre milyen ingyenes vírusírtót rakjak az ajánlottak közül, ami nem fog reklámokat dobálni, és lehetőleg nem is kell vele foglalkoznom telepítés után, max akkor szól, ha szökőévente esetleg talál valamit?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Szellem.
Topikgazda
válasz betyar1974 #59128 üzenetére
Beraktál egy képet, amin egyértelműen látszott, hogy nem megvásárolt termék, hanem hamis serial volt beütve!
Mit nem értesz ezen? -
Szellem.
Topikgazda
betyar1974 :
Legközelebb mielőtt beteszel bármit is a fórumba, kérlek olvasd el a szabályzatot és tudd mit lehet és mit nem! -
ƵøŁĭ
veterán
válasz betyar1974 #59125 üzenetére
Ha nem jogtiszta szoftvert használsz kérlek ne rakj be róla képet .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
válasz betyar1974 #59119 üzenetére
Erőforrás gyilkos bizonyos gépeken. Sosem volt egy light kategória.
-
junior11
veterán
válasz betyar1974 #59119 üzenetére
Szia, a 90 napos KIS-t honnan lehet megszerezni?
-
betyar1974
senior tag
Ezzel gyomják a face.-t, igaz most KIS(90nap), amivel ismerkedek, Csak kíváncsiságból, mi a véleményetek róla? Inkább itt kérdezek, mind hogy a jól kitalált pozitívumokra(saját ló dicsérete) adnák!
-
junior11
veterán
Androidon Chrome-hoz pl. az Adguard vagy Blokada reklámblokkolókat szokták ajánlani nem rootolt telefonhoz (play store-ban nincsenek benne, így a saját weboldaljukról érdemes letölteni, lokális VPN alapon szűrnek). Blokada ingyenes, szűr az alkalmazásokban is, az Adguard free csak a böngészőkben. Esetleg itt kérdezz még rá vagy olvass vissza.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz -Nomad- #59105 üzenetére
Üdv, két észrevétel:
1. az 1300Ft minimális kockázat egy magas reputációjú eladótól tuti nem lesz melléfogás
2. ha ennyire árérzékeny vagy nem feltétlen kell költeni a védelemre:
- Windows saját védelme böngészőben tartalomblokkoló, hébe-hóba egy-két kieg védelem futtatása pl. adwcleaner, mbam free, emsisoft ek stb.
- vagy defender helyett: Kaspersky Free vagy Avast Free (ha az Avast esetében a minimális telepítési módot választod és csak a web,fájl és viselkedésvédelem modulok települnek és vigyázol arra, hogy ne akarjon még mást is telepíteni amit nem akarsz pl. Google Chrome, vagy a saját böngészője esetleg CCleaner és telepítés után a Windows tűzfalában csinálsz a kimenő szabályok között egy tiltást az AvastUI.exe-nek akkor NULLA reklám lesz, semmi felugró és semmi program főablakos alsó sávos reklám, semmi. -
UserX
addikt
Nekem (még) nem ajánlja fel a frissítést. Próbáltam manuálisan is, úgysem.
-Nomad-: Bocs, még eszembe jutott pár 'okosság': 'Aki mer, az nyer!'. 'Kockázat nélkül nincs győzelem!'
Komolyra fordítva a szót, szerintem 1.3000 HUF-ot érdemes kockáztatni, mások ennek többszörösét verik el hetente a lottón, meg a kaparós sorsjegyeken, a milliárdos nyeremény reményében!Én a mai napig működő kódot kaptam! Van aki azt írta, hogy nem sikerült aktiválnia, de akkor még mindig ott a VPN...Az eBay csak legális dolgokat enged meg rajta keresztül forgalmazni!
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Ladies and Gentlemen, a new version of your product: Malwarebytes 3.8.3 has been released
You will see build 2965 available as it propagates through our channels, as usual please allow for a day or so before you see the latest installers available on our downloading website.
New Features
- Improved detection and remediation techniques
Main issues fixed
- Fixed: MBAMService connectivity issue in presence of 3rd party LSPs (Identity Cloaker, HideMyIP)
- Fixed: GSOD related to MWAC DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
- Fixed an issue where Web Protection would continue to block/unblock whitelisted URLs until the machine was rebooted
- Fixed an issue where Web Protection could interfere with IPv6 connectivity
- Fixed: MB3 erroneously registers with Windows Security Center on Windows 10 1903
- Fixed: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR (7a) BSOD that occured during rootkit scan
- Fixed: minor issues with multi-language support(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
UserX
addikt
válasz -Nomad- #59103 üzenetére
Én az eBay-en vettem, cirka 1.300 HUF-ért, 1 gépesnek volt hirdetve, de 3 gépre kaptam! Még 284 nap van hátra a mai állás szerint.
Figyelj oda, hogy 'global key' legyen és nagy eladásszámú, legalább 99%-os megbízhatóságú eladótól vegyed.
Volt, akinek nem sikerült beregisztrálni a kapott kóddal, de szerintem VPN-es 'trükközéssel' ez is megoldható lett volna...
Szóval van némi rizikófaktor, de ez a legolcsóbb megoldás!
Plag kolléga az MM-ot szokta ajánlani, én ott még nem néztem szét KIS terén, úgyhogy erről nem tudok véleményt formálni.
[ Szerkesztve ]
-
-Nomad-
tag
Üdv! Honnan lehet olcsón KIS-t beszerezni?
-
Kékes525
félisten
válasz HollyBoni #59100 üzenetére
A másik termékét kellett volna futtatnod: AdwCleaner
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest