- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz Jack Oneill #43746 üzenetére
. Nálam alapból csak azok a levelek mennek a beérkezett mappába akik rajta vannak az névjegyekben. / Nem sokan vannak / De le vannak tiltva a külső képek és stílusformátumok letöltése valamint a szöveg előnézetének megjelenítése. Ha jön melléklet a megbízható feladótól már tudom előre, hogy mi is lehet .Pl mellékletet csak az alábbiaktól szoktam kapni. Netszolgáltató számla , munkahely étlap, kollegám csatolmánya. Szóval olyan emberektől akik atombiztos,hogy nem küldenek fertőzött csatolmányt. A többi feladó csatolmánya általában azonnal olvasás nélkül kukázva van. De ugye ehhez még hozzátartozik, hogy az MS Office ban le vannak tiltva a makrók az aktív X vezérlők korlátozottan használhatók, be van kapcsolva a védett mód is.
Ismeretlen feladó levele a spam mappában landol. Ha olyan a feladója esetleg megnézem de a spam mappa általában olvasás nélkül a kukában landol. Aztán a törölt elemek mappát nem ürítem hanem a van időm akkor pár nap múlva átnézem hátha ki van dobva valami fontos is ha nincs akkor a kuka ürítése gombra katt azt annyi a cuccoknak
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest