-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Van vki aki kipróbálta már az új AVG 2011 free-?! (nem arra gondolok, amit olvastam, hogy kifagyott, ...)
Jelenleg a legújabb Béta Avast van fenn. Azonban azt soha nem értettem, hogy az AVG az becsomagolva 150MB, az Avast meg tizede. És ez utóbbi a Sandbox-al még okosabb is, ...
Kicsomagolva az AVG 2012 asszem 300MB fölött van. Nekem tetszett a 2011 is nem is volt vele semmi komolyabb problémám, csak áttértem Avast-ra. De többek között ez az amit nem értek, hogy miért 150/300Mbyte az AVG?! És miért tudják a konkurens védelmi szoftverek ezt jóval kisebb méretből kihozni?!
Csak az x64-es verziót töltöttem le, ergó az x86-os nincs benne a telepítő "csomagban".
Ha vki kipróbálta és működik is Neki, akkor mik a tapasztalatok?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest