-
GAMEPOD.hu
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Alapból monoblack aggrot játszottam, ez el is vitt olyan Silver háromig, de ott vége volt.
Igazság szerint lehet, hogy jobban is mehetett volna, de sok kártyám hiányzik és nem is az igazi a deck.Akkor váltottam vörösre, ezzel Silver egyig jutottam, de elkezdtem sorozatosan manát halni és berageltem, akkor ratkam össze a WB vampire decket.
Sokkal stabilabb, de a control deckek ellen nem elég gyors, minden mást viszon sokkal jobban vitt.
Mivel kb. 3-ból kettő control deck így ez egy csomó wildcard elpazarlása után feladtam és visszatértem a monoredhez.Azóta leszokta ma Free Play-ről is, mert hülyeségekkel játszanak és a random manahalás azonnal loss, szóval már csak Competitive Play-t játszom.
Közben a kalózokat kivágtam a deckből és wizardokra cseréltem.
Egyetlen deckkel van problémám, ez a nagy zöld lényes móka, de a Soul-Scar Mage és a Kari Zev's Expertise egészen kezelhető szintre hozta a dolgot.
Mindkettőből kéne még 1-1.Side(ebbe még nagyon sok minden kéne, csak össze van dobálva pár dolog ami hasznos lehet)
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest