-
GAMEPOD.hu
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
Változások:
Performance Issues – Hotfix Scheduled for July 10, 2019. - ha minden igaz javul majd a kliens teljesítménye.
Mastery System – Updates Coming (also) on July 10, 2019. - visszatér a heti küldetés, az első 15 győzelem 250xp-t ér a héten, a napi küldetés viszont 800xp-ről 500-ra csökken.
További infó: [link]
A Slime draws near! Command?
-
félisten
válasz 0karmacoma0 #1096 üzenetére
Gondolkoztam aggron, mert azt kevésbé lehet elrontani.
Ez nem tűnik rossznak, meg az 1 manás vámpíron kívül meg is van."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
0karmacoma0
senior tag
Én Crokeyz Rakdos deckjének egy régebbi változatát használom. 2 Cavalier of Night van benne és csak egy Bontu. Ő Top 1 Mythic lett vele. Még nem tapasztaltam ki az összes matchupot, de nagyon erős decknek érzem. Esper ellen nagyon jónak tűnt. Herora mindig van megoldás, és a PW-k is kezelhetőek a Butcherekkel. Általában az első meccs után ő berak pár Lyrát én meg a Fryokat. Nem tudom mennyire jó de én a Phoenixeket ki szoktam szedni ellene, mert a kis Tef bounce túl nagy vaule úgy.
A divatosabb deckek közül Gruulokat nagy csatában vertem, a Golgari variációk közül csak a graveyard variálósak fájdalmasak, amúgy nem vészes matchup, főleg a Noxious Graspal sideboard után. Nexustól viszont csúnyán kikaptam, pedig papíron nem olyan rossz deck ez ellene, ahogy a Jeskai PW decket se tudtam megverni. Ha megvannak nagyjából a lapok érdemes kipróbálni, mert egy fun aggro pakli, aminek azért mid-late gamere is van tartaléka.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
ldave
Topikgazda
(na, úgy látom ma mindenki ellenem húzza be a tökéletes lapsorrendet, asszem mára ennyi)
-
félisten
Szombaton verseny, de még lövésem sincs, hogy melyik decket kéne vinni.
Ötletek?
Szerintem minden második try hard esper lesz."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Reinhardt
őstag
Nincs mar heti booster?
-
félisten
Mostanában Feather decket játszom, az előbb mentem egy BW deck ellen, ami szintén tele volt lényekkel.
Nagyon furcsa volt, hogy voltak a játékban lények, csináltak dolgokat, támadtak, védekeztek, ilyenek.
Mintha nem is 2019-es Magicet játszottunk volna."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Reinhardt
őstag
-
ldave
Topikgazda
Új kód: BroughtBack. 2000 xp-t ad, a nehézkes indulásért kaptuk, ha minden igaz.
-
ldave
Topikgazda
Nálatok nem romlott a játék teljesítménye? Nálam ha már 3-4 lap lent van mindkét oldalon, érezhetően beszaggat a játék. Eddig ilyen nem volt (nem ultra, hanem az eggyel alatta lévő beállításon játszom).
-
Reinhardt
őstag
Aki esetleg atugrotta a hirlevelet:
PLAYM20 es LEVELUP
Napi egy szint egyebkent vicc...
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Reinhardt
őstag
Vegre megy a munkahelyen is, szerintem tegnap az volt a baj, hogy a ceges wifin voltam.
-
ldave
Topikgazda
Most értem haza, gondoltam megnézem mi a helyzet, de sajna nem indul a játék Majd reggel ránézek.
-
félisten
Nekem működik:
Change your DNS server for an Australian one. I used this one and I'm in: 103.90.66.18"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ldave
Topikgazda
Luca (Legend) feltöltött egy tök jó videót: MTG Arena - Playing a World Champion. Összevágta a saját kommentárját az ellenfelével. Ha végig nem is, de érdemes belenézni picit.
-
ldave
Topikgazda
Reddit az egy dolog, háborogni mindig mindenen lehet, a kérdés, hogy van-e alapja. Én heti 4-5 nap biztos játszom a játékkal, szóval annyira nem érint a dolog. Pénzt is költök ha számomra megéri, szerencsére jelen helyzetemben megtehetem. De attól még nem értek azzal egyet, ha a heti 1-2 alkalommal játszóktól elvesznek valamit, ami eddig elérhető volt számukra.
-
erasmus4
csendes tag
Mit szóltok a mastery passhoz, 1 szint naponta 84 nap van a köv setig, 72 szintig megy az ingyenes, a fizetős 100at a napikkal el sem lehet érni, csak gratulálni tudok nekik ...
-
Reinhardt
őstag
Felek, hogy bele fog egni a kijelzobe, hogy Your opponent goes first.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz Reinhardt #1055 üzenetére
A vegere kihoz ő valamit, amivel nyer, csak ki kell varnod :-) Amikor eloszor kaptam ilyen ellent, csak kivancsisagbol nyomkodtam vegig, h mi lesz a vége. Te se concede-elj és megtudod. Ne felj tobbszor nem fogok kivárni xD
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ldave
Topikgazda
How do I earn XP?
The primary way for players to earn XP is through Daily Quests (the same ones we have now, but with XP as an additional reward) as well as the your first three wins each day (again, added to the existing Daily Win rewards).
Innen az infó amúgy: Mastery System Guide
-
félisten
-
ldave
Topikgazda
Az ingyenes és a fizetős Mastery közötti különbség:
Ingyenes
x36 M20 booster packs
x5 Set Mastery Orbs (each can be redeemed for card styles on the Set Mastery Tree).Fizetős (3400 gem)
The Elemental Cat, the Chandra, Flame’s Fury avatar, as Chandra Mastery Pass card sleeve
20 booster packs (x5 GRN, x5 RNA, x5 WAR, x5 M20)
2000 Gems
5000 Gold
20 Card Styles
25 Set Mastery Orbs (each can be redeemed for card styles on the Set Mastery Tree)
10 Mythic Rare ICRs
5 Planeswalker Cards from the Core Set 2020 Planeswalker Decks
Uncommon and Rare Elemental Cat visual upgrades.
Exquisite Chandra Card Sleeve (Exquisite = Card Sleeve with VFX)A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
Ha minden igaz a holnapi nagyobb patch után: "All players will gain access to the standard Set Mastery system, with the Mastery Tree and reward track (which will replace the Weekly Win rewards)." Tehát a 15 győzelemért járó 3 pack-ot még érdemes ma megcsinálni, ha valaki eddig nem tette volna.
-
Lmh
őstag
válasz Reinhardt #1044 üzenetére
6-7 rare-t szeretnél hogy kiessen? Elég sok rare van és mindegyikből eshet 4-szer. Számold ki mennyi az esélyed, hogy kiessen amit szeretnél....nem lesz sok. Amióta te játszol, nem csoda, h még nagy a szórás. Ha annyira szeretnéd, vedd ki wild cardból. legalább 1-2-t.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Reinhardt
őstag
Van ket pakli otletem, mindkettobol hianyzik 6-7 Dominaria rare.
Az elmult honapban csak Dominariat bontottam, a napi War-on kivul. Egy lapot se nyitottam ami kellett volna, elkepzelheto, hogy a jatek nezi, hogy mi kene (a paklik kesz vannak) es direkt nem adja, hogy hasznalj rajuk wild cardot es ha az elfogyott akkor vegyel boostert penzert?[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Csinos!
Biztos jó, ennyi God-Eternallal :-).... meddig jutottál vele rankeden?Amúgy lehet mégis másik toolt használtam eddig, mert leszedtem most egy másik, Arena Tool nevűt és ez sokkal jobb :-)
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Én most egy Oketra + Parhelion 2 kombóval bohóckodom
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
Igazából tárgytalan.
Linkelni akartam a deckem, hogy tanácsot kérjek és fejlesszem, de meggondoltam magam, mert platinum fölött már olyan uncsi deckek jönnek ellenfélnek, hogy a játéktól is elmegy a kedvem.
Az utolsó jó élményem egy kiélezett normális lény harc volt egy fullos Vampire pakli ellen, azóta csak szar control/manipulation meg teferi minden mennyiségben. Totál élvezhetetlen.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Szerintem nekem is :-) Ugyanarról beszélünk Igazából rosszul irtam, az Arena tool kéri a tokenemet :-)
Igazából most jöttem rá, hogy valahol a játékban kell keresnem gondolom.[ Szerkesztve ]
-
-
Lmh
őstag
MTGArena.PRO kéri újra a tokenekemet. Valaki tud segíteni hogy hol találom? Emailt nem találok... honlapon, a profilomban sem :S
-
Dobi 562
addikt
Én azóta nem léptem be, hogy pár napja a Wizards küldött egy e-mailt a Mythic Championship győztes decklistjével. Mélységesen megbántva érzem magam, hogy rólam azt feltételezik Nexus of bullshit-et fogok játszani.
-
ldave
Topikgazda
A check land-ek kikerülésével azért lelassul majd picit a játék, az visszatérő scry land-ek is taplandek lesznek.
Bár lehet majd az őszi set-ben visszajönnek rare land-ként.
-
ldave
Topikgazda
MTG Arena | Developer Update: M20, Mastery System & Discussing Rotation
Cikk.
Historic játékmód: a rotációval kikerülő kártyát csak itt játszhatóak, egyelőre Ixalan-tól kezdve, de Amonkhet és Kaladesh is előbb-utóbb visszakerül.
Kozmetikai dolgok: jó pénzért lehet majd venni mindenféle vizuális módosítókat, pl macskákat
Mastery Pass: ezt pontosan nem értem még micsoda, olyasminek tűnik, mint a népszerű Fortnite-be, PUBG-ben kapható season pass, jutalmak ad menet közben.
-
Dobi 562
addikt
https://www.coolstuffinc.com/a/franklepore-06192019-there-will-be-bloodlords
Ehhez hasonlo deck-et jatszottam eleg sokaig, nagyon szerettem.
-
félisten
MYTHICMAGIC
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Dobi 562
addikt
Core Set 2020 teljes lista ha minden igaz.
A rotacio elotti par honap standard-ja erdekes lesz. Vampire, elemental, wolf, dragon, angel knight tribal deck-eket lehet majd probalgatni de az osszes deck archetype kap valami uj jatekszert.
-
0karmacoma0
senior tag
Én is az Izzet deckeket tudom ajánlani. Phoenix most valahogy elég jól fogja a metat. Nagyjából ezt a decket játszom és voltak komolyabb winstreakjeim vele. A Finale Promise zseniális lap. Ral-ból meg nyugodtan mehet 2 a sidera, mert(Számomra is meglepő módon) nagyon erős esper ellen.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Dobi 562
addikt
Tenyleg, csak atfutottam egy cikket a hetvegi Mythic CP-rol de nem voltam figyelmes.
E mindenesetre megmagyarazza, hogy miert volt az utolso 4 ellenfelem Esper Hero/ Simic Nexus. A vicc az, hogy meg csak nem is rankedet mentem, hanem sima traditional bo3-at.
En az Esper-t azt szeretem, egyszeruen csak unalmas hogy mindenki azt tolja.
Nexus-t remelem nem nyomjak ujra a Core set 2020-ban!
-
Dobi 562
addikt
Esper nyert, de mar megint annyira unalmas meta, hogy kihagytam az elmult 3-4 napot.
Ma raszantam magam, hogy megcsinaljam a napi 15 win-t, de meg mindig mindenki Esper BO3-ban. En mar direkt nem veszem elo mert hanyingert kapok tole. Ugy jartam ezzel is mint az explorer package-al, hogy mindenki azt tolja es nekem emiatt megy el tole a kedvem.
Nem baj, most nem eroltetem nagyon a Core 2020-ig, utana meg osszerakok vagy jo kis bena vampire, wolf vagy elemental tribal/aggro-t. Amik persze majd elvereznek a monored/esper/stb tier 1 deck-ek kozott de legalabb erdekesek lesznek egy ideig.
(#1018) Reinhardt : kapcsold ki szerintem azokat a jatekon beluli emotikonokat, jobb nelkuluk.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
7. kor, meg mindig a kezdo 2 foldem van csak lent, az ellenfel mar mindent eldobatott a kezembol amit a 2 manabol nem tudtam lerakni, megis sikerult levinnem 3hp-ra, de neki lent van 7 fold es tele a keze, a lenyeimet meg mar mind megolte.
Es kepes bejelenteni, hogy "good game" aztan leteszi Liliana, Dreadhorde General-t.
Ilyenkor erzem azt, hogy nagyo limitalt a kommunikacio a jatekon belul... -
ldave
Topikgazda
Lassan jön a döntő: Simic Nexus vs. Esper Hero
-
HPAA
őstag
bocs a kérdésért , de draft nál a játékos pakli lapjai megmaradnak ?
vagy csak ha nyerek a feltüntetett pakkokat kapom ?************* censored
-
Reinhardt
őstag
Volt egy Breeding Pool es egy Hydroid Krasis a kezemben, ugy voltam vele, hogy a foldet a Hydra utan rakom, mert ugyis ugyanakkora lesz, csak nem egetek magamba 2-t.
8/8 leny le, 4 lap huzas + 1 Kiora miatt.
A kepet mar azutan keszitettem, hogy leraktam a Breeding Poolt.Nalam igy mukodik a random...
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Pacifism visszatér :-) Nagyon klasszik lap! Idegesítettek a szar utánzatai.
-
HPAA
őstag
megvan a gold , igaz t4 de akkor is ...
[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
constructed rank -nál szinten belül pl. silver 2-n tudom bukni szintet is vissza 3 ra , vagy csak szinten belül az értékeket ?
************* censored
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest