Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
mert_csokis #1728 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy akkor használja az elmosást, amikor KELL. Azaz, természetes, hogy ha száguldozol egy autóval, a periférián nem lesz éles semmi. Ha forgolódsz, szintén. Ha csak sétálsz, akkor is természetes, hogy sokkal élesebb lesz minden, vagy, ha állsz, és nem csinálsz semmit se.
Mint a valóságban, ha mész egy autóval, és a másik sávba jön egy másik, ráadásul az se lassan, nehogymá trafipax legyen a szemed, és le tudd olvasni a rendszámát, ugyebár!
-
Allien
veterán
válasz
feka007 #1699 üzenetére
Azért a GTA4 is röhej. Oldalra fordul a kocsi, majd "talpra áll", mint egy "Kelj fel Jancsi".
Ha mégse, elég, ha neked mennek, és máris mehetsz tovább. Ráadásul, ha a rendőrök üldöznek, bármikor shimán kilövöm a sofőrt hátrafele lőve.
Azé az is vicc. Ráadásul, a nyomingerek mindig a beton falon akarnak át jönni elém.
-
Allien
veterán
Persze, vannak kellemetlen helyzetek, de ugye, ezért szeretjük a játékot! Mi lenne, ha én tartóztatnám le a zsernyákot? Azért, mert sapkában van (ha meg nincs rajta azé)?
Én próbálom bele vezetni a zsernyákokat a civil autókba, oszlopba, kerítésbe stb. Pl használd a dudát ("E" gomb), a civil autók pl kitérő manővert tesznek. Eddig alig kaptak el zsernyákok, az is csak azért, mert eleve tört autóval mentem büfét rabolni.
-
Allien
veterán
Ahova feltöltötted szerintem má törölték (404-t hoz nekem). Pedig bírnék egy kis lóvét, a GTA4-ben is úgy kezdtem, hogy gamewizzel megnyertem a lottó ötöst. Végül is, nehogymá a pénzé kelljen hajtanom, arra ott a VALÓSÁG!
Amúgy, nekem is volt, hogy "szóltak", hogy menjek má tankolni.
Köszi, ott tényleg megvan! -
Allien
veterán
A megoldás nem olyan nagy őrdöngős. Amikor beülsz egy kocsiba, és nem akarsz balhét, me mondjuk nem időre kell száguldozni, akkor megnyomod az "L" gombot, és máris mindenütt betartja a speedlimitet az "autó" (ráadásul sokkal jobb, mint a fékezés). Már "csak" nem szabad senkinek se neki menni (ha a közelben, vagy mondjuk mögötted a rendőróttó), és a gyalogosokat se szabad halálra kergetni.
Ja, meg a rendőr óttónak se illik nekije tolatni.
Amúgy, a GTA4-ben is lazán le lehet rázni a zsernyákokat a max körözési szinten is (csak nehéz csalás nélkül, mert törik az autó), és itt se nehéz! Sajnos, a legjobb autót nem engedte berakni a garázsba, bár lehet azé, mert már fullosra van töltve. Ez az autó a "secure"-s páncél autó! Annak nem tud ellenállni egy rendőr autó se!Illetve, szeretik, ha kiszállsz, és szét lövöd őket! Viszont kisebb közlekedési szabálytalanságoknál akár érdemes megállni, és kipengetni a büntetést (50 dodó). Már ha van ugye. Me pl most akartak kinyírni, és egy szál gatyába török fel egy autót éppen. Persze pont most nem járt erre zsaru, pedig a fél utca haldoklik.
Megyek vissza Joe-hoz.
-
Allien
veterán
Remélem, a track lista is elérhető lesz valahogyan. Nem tudom, ki hogy van vele, de mondjuk aki látta a "Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek" c. filmet, vagy csak egyszerűen szereti a Rock and Roll őskorát, azoknak csemege a track lista! Muddy Waters, Howlin' Wolf, és természetesen Chuck Berry (stb a teljesség kedvéért). Kár, hogy nem lehet félre állni csak rádiót hallgatni.
Persze otthon lehet.
-
Allien
veterán
válasz
sagesz93 #1432 üzenetére
Megoldottam, mert ugye én a pasihoz mentem, azt hittem, hogy majd Ő adja a lét. De ahogy mondtátok, bezúztam pár autót, még azokat is, amiket "B" hagyott ott a roncs telepen. Szerencsére mindig "újra termelődik" az az autó is, sőt, van amikor kettő is áll ott (zúzdától nem messze). De azé ügyes voltam. Rosszul parkoltam be, a kocsi az oldalára borult. Kiszálltam, elindítottam a zúzást, és ennyi, a gép tönkre ment!
Meg se mozdult, a kapcsoló tábla szikrázott. Persze, amikor legközelebb vissza jöttem, már kipucolták.
-
Allien
veterán
Hogyan lehet pénzhez jutni? Illetve, most a 8-s résznél járok. Amikor el kell vinni a roadstert a kikötőbe. Csakhogy, max 1950 dodót kapok, és ehhez van 14 dodóm, így nincsen meg a 2000.
Hasonló roadstert nem találok sehol se, hogy elvigyem a kikötőbe.
Amúgy, ha valaki balhézni akar, keressen egy páncél autót, és azzal furikázzon! Szinte sérthetetlen!Érdekes a rendőr autókat szana-széjjel zúzni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest