Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz BigBlackDog #148206 üzenetére

Én 21:00 körül jöttem vissza Pestre, akkor még mindig szar volt az M0 déli része. 16:00 körül mentem vidékre, nem győztem kis utcákon kerülni, mindenki meg volt hülyülve. :B

Villanyautós téma: kb. mindenhol készlethiány van, a legtöbb márkának csak katalógusban van elérhető villanyautója, nem csoda, hogy nem pörögnek az eladások.

Kisza25: Ezt a villanyautó jobban szennyez dumát már 2000 körül is tolták, még a hybridekre is, hogy így szar, úgy szennyez stb, ki kell dobni 100k km után. Aztán mégse, plusz a lokális levegő tisztulást lehetetlen elvitatni a villanyszamaraktól, a nagyvárosok sokkal élhetőbbek lennének. Tesla amúgy kivételesen nem jó példa, mert nekik elég komoly újrahasznosító üzemük épült a saját akkujaikra, ellentétben a többi gyártóval, akik csak azért csinálják a villanyos autókat, hogy ne kelljen euró milliókat büntetésre kifizetni.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák