-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Shadowbull #321872 üzenetére
Igen de milyen szempontból? A rendszámom alapján a futásom meg nem az? Hogyne..
Az eladásokat illetően előző CEIC + [link] alapján nem mondanám.iZol92 Nem is azt mondtam minden rossz ami új.
Corsa02 Az a turbó mondjuk kegyetlen mennyit futott... Nem értem ezeket miért nem lehet kiadni, mióta tudom volt DMF cserélve 220k-nál (kuplung + kinyomoval együtt) azóta én is nyugodtabb vagyok mert azt tudom nem fog legalább kiesni alólam. Nem az a baj ha valami megfutotta a maratont az a baj he nem tudom mi volt benne már összerakva és mi az amit nekem kell.
Saint volt talán innen jogász régen, lehet tudna egy okfejtést a GDPR-t illetően mutatni miért is annyira érzékeny adat az előélet... ha rendszám alapján van futás, ugyanígy a baleseti előzményeket is szemle fotókkal együtt kötelezően hozzáférhetővé kéne tenni végre.Qru Tehát csak nem találkozik a piac és a gyártó valamilyen szinten. Árulhatom én a világ legjobb cuccait ha elmegy mellettem az idő a toptech szemszögéből és túl drága leszek az alsó harmadnak... mintha máshol is láttuk volna már ezt, oh wait. Igen tudom a Merci szállt ki csak ugye valami ott is eltört ezek szerint mert emlékszem, hogy régen még a hiénák is tyúklábassal ácsorogtak Ferihegyen.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gothic Remake - Fejlesztői videó sorozat indult
- További aktív témák...
- Xiaomi töltő / HT-A09-71W
- Tado Smart AC Control, Klíma vezérlés, okosítás, Okosabb fűtés-hűtés, Apple,Android! Okos Otthon
- Új Ledes oldal index/irányjelző Peugeot 106, 306, 406, Citroen Xsara, Xm, stb...
- Koowheel - KOOBOARD ONYX - 5500mAh - 2. generációs elektromos gördeszka
- Eladó Razer Enki gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest