Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Akula #142090 üzenetére
Mikor először olvastam a témáról, annyira érdekelt hogy utánaolvastam még egy kicsit amiből egyértelműen kiderült, hogy kb semmilyen formában nincs létjogosultsága. Több indokot is láttál itt hogy miért.
Az arcképemnyi hsz-t meg kb. 15 év alatt szereztem meg. Sok sikert kívánok neked is ahhoz hogy ennyire kevésszer koptasd a billentyűzeted és inkább olvass mielőtt fullba tolod.
bitpork
Érdekes az első átgondolásig kb. Mert leesik, hogy ez nem űr meg nem nano-technica, hanem inkább ,még annál is messzebb van mint gyakorlatban működő dolog. Jelenleg az a helyzet, hogy azt sem tudjuk eldönteni, megéri-e akksis autókat gyártani. Nemhogy egyből akksikat töltő utakat amik nem ölnek meg senkit a puszta létüktől és mondjuk még meg is éri mind anyagi mind a ződbolygó témakört figyelembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest