Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Üdv!
LG 65SM8500 PLA vállalható kategória? Vagy nem ajánlott?
Mi a vélemény róla?Továbbá arról tudni lehet infót, hogy egy 55-ős és egy 65-ös tv lábai közötti távolság nagymértékben eltér-e?
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Sys85 #100100 üzenetére
Miután megtudtam, hogy létezik ilyen tartó...ezen kérdésemre szeretnék újra tippeket kérni. Azzal a különbséggel,hogy a nem középtalpas is játszik + magic remote is járjon hozzá. Az akkor ajánlott 65UM7450PLA -t nem mertem megvenni a talp szélessége miatt. 30 cm a komód szélessége a 65UM7450PLA 34 cm széles talpával szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Üdv
200e környékén melyik modell most a best buy 60-65"-os méretben ami középtalpas? -
Laca1212
őstag
válasz N.YCityBoy #86184 üzenetére
Megértem ha a szilikonciciből is mindig nagyobb kell a plasztik csajoknak.
-
Laca1212
őstag
válasz N.YCityBoy #86182 üzenetére
Na ez az. Mindig nagyobb kell.
-
Laca1212
őstag
válasz N.YCityBoy #86177 üzenetére
Én 32 colt sem venném manapság már.
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
válasz tihibaby #86107 üzenetére
Szívesen
(#86108) HofiZoli:
Jó hozzá. -
Laca1212
őstag
55UJ620V-ről mi a véleményetek?
Nyilván nem egy kategória a kettő, de egy 43LF632V képminőségét hozza? Csak mert jelenleg ez a 43"-os van és annak tetszik a képe. Videók alapján webOS 3.5 gyorsabbnak tűnik a 2.0-nál. Valóságban is fürgébb? Vagy ez tv típus/hardver függő inkább?
Jól gondolom, hogy ehhez a típushoz nem jár Magic Remote?!
Ezt írja a kiegészítők felsorolásánál LG hivatalos oldala:
Magic Remote (Mozgásérzékelős távirányító) -- > ReadyÍgy kérdezném, hogy Magic Remote 650A hol most a legolcsóbb? Lehet külföld is.
Balga kérdés, de nem jó az 55UJ620V -hez a Magic Remote AN-MR600?[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz huncutka1029 #78347 üzenetére
Akkor várok még az OLED olcsóbbodására.
-
Laca1212
őstag
válasz huncutka1029 #78344 üzenetére
Mindegy melyik LG magic-el működik. Nem ragaszkodom mr600-hoz. HA nincs 60"-osban választék, akkor lehet 65"-is. Vagy már a 60"-os is nagy és azért nincs belőle kínálat?
-
Laca1212
őstag
Üdv!
Milyen 60"-os LG-t ajánlanátok, aminek a képe nem rosszabb mint a jelenlegi LG 43LF632V tv-mé.
3D nem érdekel, UHD felesleges. Fontos, hogy működjön LG Magic AN-MR600 távirányítóval és szolgáltatásokban azt tudja minimum mint a jelenlegi(TimeShift, BT-os külső hangszóró csatlakoztatás, műsor emlékeztető beállítás, stb)
-
Laca1212
őstag
válasz #94529552 #66854 üzenetére
Az a fura nekem, hogy nem csak úgy viszi a kurzort ha pl. merőleges a tv képernyőre az MR eleje. Azaz ha úgy jön ki, akkor a táv függőlegesen áll és úgy is mozgatja a kurzort. Ha egy lézer pointerrel játszol, akkor az oda világít ahova mutatsz vele... Tehát MR akkor is mozgatja kurzort ha MR elejével nem a tv-re mutatok merőlegesen. Nem tudom jobban leírni.
De biztos bennem a hiba -
Laca1212
őstag
MR-e kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Egyik:
Az normális e, másnál is olyan, hogy nem úgy lehet vele mozgatni a kurzort mintha egy lézer pointerrel mutogatnék. Úgy értem, hogy ha elkezdem vele mozgatni a kurzort és kiérek a széléig a képnek de tovább viszem MR-t, akkor ha újra visszamegyek a képernyő felé, akkor a kurzor nem várja meg még visszatér a tv-re merőlegesen MR hanem elindul azonnal ellentétes irányba a tv szélétől egy idióta MR pozícióval a kezemben. Huhh, nem tudom jobban leírni...Remélem értitek mit akarok kérdezni.Másik:
Ha eltűnik a kurzor, akkor mi módon lehet újra előhívni? Ha görgetőt lenyomom előjön tv-zés közben de pl. Youtube lejátszás közben ha lenyomom görgetőt, akkor a tekerés, stb. jön elő nem a kurzor. Milyen módszerek vannak rá? Valami gesture, vagy más gombok, stb.-re gondolok... -
Laca1212
őstag
Off, de ehhez is biztosan értetek!
Ezek közül melyik ajánlott ár/értékben a frissen beújított LG 43LF632V-m mellé? Persze más alternatívákat is szívesen veszek.
-
-
Laca1212
őstag
Ki mit ajánl, ki mit használ egy 43LF632V-hez, hogy kényelmesebb legyen irányítani, kezelni? Billentyűzet tapipaddal, egér, AN-MR600?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Linux kezdőknek
- DIGI Mobil
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest