Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
válasz hajnalbros #110565 üzenetére
LG AN-MR18BA kell a 2018-as UK modellekhez. Ez megy 2017-es modellekkel is (WebOS 3.5).
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
vrsptr
aktív tag
válasz szimi57 #92272 üzenetére
Előjön, meg persze hogy átviszi e-mail címed ha elkezded írni, ezt mind tudom, próbáltam/csinálom, csak a webOS-es YouTube alkalmazásnál úgy vettem észre nem mész vele semmire. Ott muszáj rámenni külön a betűkre. Engem így az LG TV Plus alkalmazás mellett is érdekelne egy Magic Remote, csak sokallom én is érte a 14ezer Ft-ot, ezért várok még vele. Elnézve előző évek szériáit, szerintem lehet már köv. év első felében beszerezhető lesz az 10ezer körül is. Ui: 38€ (~12250Ft)-ért is van már most.
[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
válasz Doki16 #92268 üzenetére
És a webOS-es YouTube alkalmazásba is ezzel be tudod írni amit keresel? Mert ott pár sorba vannak a betűk és csak ráirányítva tudsz betűt (és így szavakat) írni. Vagy nem jól tudom? Mindjárt hazaérek és kipróbálom.
Igen, én is így szoktam (telefonos youtube-al aztán kivetítés) ha nem vagyok lusta megfogni a telefont. Mert pl. a videót leállítani a rendes távirányítóval szoktam, ha pl. kimegyek valamiért... és ha már az van ott kezembe akkor néha másik videó indításnál azzal is választom ki betűket keresésnél.
[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
válasz ironbed #92028 üzenetére
Ha még nem vettél tv-t én 3-4m-es távolságból min.49/50" ajánlom. De még akár az 55"-t is. Első pár napba nagyon nagynak fog tűnni, főleg mikor kihozzák, de utána megszokod és örülni fogsz, hogy nagyobbat választottál.
Doki16: Mi 32"-ról 55"-ra. Ezért is tűnt nagyon nagynak. De követjezőnek tuti 60-65"-t veszek egyszer.
LG Magic Remote-vel meg azért vacilállok, mert az LG TV Plus alkalmazással megy a tapipados/billentyűzetes kezelés. Egyedül a YouTube-nál nem tudom használni a billentyűzetet, ott ki kell választani betűket.
[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
Az valóban jó ár volt, én 119.990Ft-ért vettem 55"-ba, de elég lett volna a 49/50" is olcsóbbért. Emag-on akkor ugyanannyiért volt az 50 és 55" is, ezért lett nagyobb. Bár nem bántam meg, első pár napban nagyon nagynak tűnt.
-
vrsptr
aktív tag
Ha szabad kérdezni mennyiért sikerült megvásárolni? Én is nagyon gondolkodom egy Magic Remote távon. 55UK6300MLB a készülék. Az lenne tőled kérdésem, hogy mozgásérzékelős hadonászás esetén hogy megy rá adott gombra/tvn lévő ikonra a táv? Nyomni kell valamit vagy csak rajtatartani?
-
vrsptr
aktív tag
válasz gaborm69 #91795 üzenetére
Én vígan elvagyok az 55"-os 60Hz-es tv-vel 120ezerért. Nem kell olyan nagy igényűnek lenni. A műsorra koncentrálok. Persze megértem, ha valaki kiad 200-300ezret egy tv-re és nagyobbak az elvárásai. Másba kurva igényes tudok lenni, ez annyira nem érdekel.
-
vrsptr
aktív tag
válasz Gamerous #91733 üzenetére
Én LG-t választottam nagyobb méretbe: LG55UK6300MLB.
Fogyasztást, csatlakozók számát, kijelző típusát... hasonlítsd össze. Aztán dönts belátásod szerint. Alapabb tv-nek ár/érték arányba szerintem megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne, mert hiába néztem valahol ezt, valahol azt olvastam.
1. Egy LG55UK6300MLB készüléknek VA vagy IPS kijelzője van?
2. Ehhez a készülékhez melyik típusú Magic Remote kell? AN-MR18BA? Vagy kezelhető AN-MR650-el is?A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
vrsptr
aktív tag
Üdv! E-bay szeretnék rendelni egy tv alkatrészt, tudna nekem valaki ebben segíteni?
-
vrsptr
aktív tag
Egy LG42LB580V tv készüléken hogy tudom elérni a service menüt?
-
vrsptr
aktív tag
Üdv!
Valaki meg tudja mondani mi a különbség a kijelzők típusánál az utolsó 2x2 karakternek? Én egy LC420DUE FG A4 kijelzőt keresnék, de elég ha LC420DUE-t találok úgy, hogy az utolsó karakterek mások?
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok! Keresnék egy LC420DUE (FG) (A4) képernyőt/kijelzőt és egy 6870C-0480A t-con modult, mert valami barom az LG 42LB580V tv készülékbe belefaragott helyette egy LC420WUH-SCM1 képernyőt és mellé rakott egy LC420WUN-SCA1, P/N: 6870C-0310A t-con modult.
-
vrsptr
aktív tag
válasz janchi8304 #67599 üzenetére
LG 49LF632V Ugyanaz csak szürke talppal, szerintem még szebb is.
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Egy kérdésem lenne. Lehetőségem van ismerőstől egy 2014-es modellt megvásárolni: LG 42LB580V. Megér-e szerintetek 80.000Ft-ot (van még rá fél év garancia) vagy inkább maradjak a most vásárolt (78.000Ft) Blaupunkt 40/133l-nél amire viszont van 3 év garancia.
Azért gondolkodom a cserén, mert mégis csak egy LG tv-ről van szó (egy LG 32LB561U van rokonságba és az nagyon tetszik), a jól hangzó bár "kínai" Blaupunkt mellett igazából csak a 3 év garancia szól. Smart funkciót nem nagyon használnám LG-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EA Sports WRC '23
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest