Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turcsikg
csendes tag
válasz Wasquez #88174 üzenetére
Főképp filmezésre kell, NAS-t kötnék rá. Játszani nem nagyon játszok.
Nem nagyon tudom. A kisebb újabb, a nagyobb meg nagyobb. A keresőbe nem nagyon találtam hogy hibáról írtak volna, ezért vagyok tanácstalan. Egyébként árkeresőn, MM-ben a vélemények erről a két típusról elég jók.
-
törölt tag
válasz Wasquez #79988 üzenetére
Kopp-kopp. Ha már közben írták hogy a koppintás is segíthet rajtad, akkor mire jó ez a nyűglődés? De akár egy usb-s egér is jó lehet, de már az is le volt írva min. 10-szer.
nyesix Az ábra szerint az elektronika miatt a jobb színképzés és a valós HDR az előny az UH77-es szériánál/tól. Meg a PMI szám a nagyobb képfrissítéssel. Hogy ezekből kinek, milyen tartalomnál és mennyi észlelhető, azt nem tudom. A Samsungot hagyjuk szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Wasquez #78929 üzenetére
Van ez a készülék LG 49LH590V tudja a DTS, de nem tudja a dolby digitált. Ez milyen hátrányt okozhat, szerintem semmilyet, de lehet, hogy tévedek, esetleg ha erősítőt akarok rákötni, akkor olyan kell, ami tudja a DTS-t? ha dts megy, akkor valszleg a DD is fog. Javaslatom, hogy tölts le egy pendrivera kis demókat, különböző kodekekkel, és különböző hang mintákat, szintén, és vidd be egy üzletbe, próbáld k, mert még az LG oldalán is olyan blődségeket írnak néha, hogy az ember haja égnek áll. Ha nem tudja, akkor olyn erősítő, stb kell ami tudja, . A tv-n van passtrough funkció, tehát optikai kimeneten, és néha HDMI-n is konvertálás nélkül átengedi a hangot külső eszközre. Ezekhez a tévékhez egyébként is érdemes valami hang gerjesztő eszközt venni, mert elég gyengécske a saját hangszóró, a vékony kialakításnak is köszönhetően.
Valamint a direct wifi nincsen rajta, de van miracast ez elvileg jobb megoldás, és nincs szükség mellé a wifi directre!? a specifikáció szerint wi-di kompatibilis, ami a hasonló intel procival szerelt gépekkel kompatibilis is. De majd rájössz, hogy a képernyőtükrözés wifin nem túl jó... HDMI sokkal jobb.
Ez lenne a másik alternatíva: Samsung UE48J5250 írnak valami specko felbontás duplázó technológiáról, amit nem ismerek, nem tudom, hogy csak kamurizsa, vagy tényleg van értelme?
KLépjavítás, FHD felskálázás van, ebben is, és az LG összes tévéjéban is. SD adás esetében, ha digitális, akkor elég látványos javulást tud produkálni, de néha hibázik, és akkor pillanatokra de széteshet a kép, illetve az input lag jelentősen megnőhet miatta.Szerintetek melyik a jobb választás?
Nekem vesszőparipám a fogyasztás, és ebben az lg jobb. Márkából samsungot vennék inkább, mert azok vannak még, és a távirányító miatt is ez lenne logikusabb. Szerinted egy LG topicban melyiket fogjuk ajánlani?[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz Wasquez #76112 üzenetére
42 és 50"-os LF652V típus az, ami még kapható 3D-s FHD tévé. Ha kifutnak, akkor nem lesz 3D csak drága UHD-ben. Többek szerint is szebb a kép a tévés műholdas vétellel, mint egy beltérivel. A hátrány, hogy nem plug&play, mint utóbbi. Az elején van a programozás folyamata, amihez kell egy kis idő, pláne ha automatikus formában csináljuk, mert így lesz vagy 900 csatorna, amiből 80-90-et használhatunk.(Persze van hozzá Chansort progi, amivel PC-n lehet és sorrendbe tenni a csatornákat.) Ezért érdemes kézi hangolást csinálni, de ebben majd tudunk segíteni. Utána már csak akkor kell beavatkozni, ha csatorna törlés lesz vagy újat raknak be. A csatorna váltás lehet még hátrány, de nálam a tv 2-3 mp alatt váltja a kódolt csatornát, és a Kaon beltérinél is ennyi.
Én nem váltanék beltérire az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Windows 10
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest