Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogi Bear
aktív tag
Sziasztok!
A tv (UF850V) wi-fi-vel csatlakozik a router-re és a csatlakozás a tv és a router szerint is sikeres.
Azt szeretném megoldani, hogy a tv ne mászkáljon korlátlanul az interneten, ezért a routerben (TP-LINK Archer C7) a "Parental Control" menüben a tv MAC address-ét tekintve 4 oldalt engedélyeztem (youtube, index, origo, velvet), de innentől a tv "A weboldal nem érhető el" hibaüzenetet dobott amikor az adott oldalakra akartam menni, illetve "Hálózati hiba (4) A hálózat nincs csatlakoztatva. Kérjük ellenőrizze a hálózati beállításokat." hibaüzenetet kaptam amikor a youtube alkalmazást elindítottam, pedig a hálózat menüben azt írta, hogy csatlakozva az internetre.Korábban korlátozás nélkül engedtem a tv-t netre, akkor működött a browser és a youtube alkalmazás is.
Megtenné valaki akinek van lehetősége és tudása hozzá, hogy a fent leírt korlátozással működik-e a tv-n a net, illetve az alkalmazások (pl. youtube)?
Ezt látom a wifi státusz menüben:
Ezt a hibaüzenetet látom a browserben:
És ezt látom a youtube alkalmazás elindítása után 2-3 perccel:
Üdv YB
[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
blakey
titán
Háttérfény nagyon magas, fényerő szintén, színmélységről meg ne is beszéljünk.
Háttérfény 40-50% körül megfelelő, fényerő középállás környékén, kontraszt 90%, színmlység 50%, élesség jó 10%-on a fehéregyensúly stb. meg nem írom le, de azon is kell javítani. A TM jó.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
w333
félisten
válasz G-Bali #64270 üzenetére
Na szóval nálam ezek az értékek vannak és nagyon jó (50LF652) !
Kép-Eredeti
Háttérfény : 60
Kotraszt : 100
Fényerő : 60
Élesség : 25
Szín mélység : 65
Árnyalat : 0
Színhőmérséklet : 0
Dinamikus kontraszt : Ki
Dinamikus szín : Ki
Prefarált szín : Alap
Színskála : Széles
Szuperfelbontás : Ki
Gamma : Közepes
Zajcsökkentés : Ki
Mpeg zajcsőkkentés : Ki
Valosághű mozi : Be
Szemkimélő : Ki
TruMotion : De-Judder 1 / De-Blur 5[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
senior tag
válasz OldMike #64276 üzenetére
Igen, egy tömörített könyvtár struktúra (percben mérhető, míg ramdiszkre kicsomagolódik ), és böngészővel (firefox) nézegethető. Belelapozgattam, de inkább csak menürendszer meg fogalmak szintjén mozog, az igazán érdekes részletekbe (egy adott funkciónál mi látszik a képernyőn, pontosan mi mit jelent, miket lehet csinálni, stb.) már nem megy bele. A másik gond pedig az, hogy ez egy általános WebOS (2?) ismertetésnek tűnik, azaz benne vannak azok a funkciók is, amiket a kinézett tévé (32LF630V?) talán nem is tud... (Az adott készülék specifikációja (a készenléti áramfelvételtől a "van-e benne TruMotion"-ig), pedig végképp nincs.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
olasz69
senior tag
válasz #41133696 #64290 üzenetére
Természetesen én is usb-hosszabbító kábelre gondoltam, mivel csak annak van egyik végén usb dugó/apa/ ami a tv-be dugok és usb aljzat/anya/ amibe pendrive-ot dugok!
Hdd-t is dughatsz rá akár... stb[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
törölt tag
válasz olasz69 #64288 üzenetére
Nos ez jó megoldás, de én nem akarom ezt rendszeresen használni, csak a csatornarendezést tárolom a Pendrive-on, szóval kb évente ha behelyezem majd, de lehet még ritkábban. A majdnem 100 csatornát elrendeztem, most az, hogy évente egy-két adó kikerül, az nem olyan nagy meló korrigálni, a dolog oroszlánrészén már túl vagyok
(#64289) w333: Ilyen kábelem van is itthon, több is. Egy jó hosszú, például a nyomtatóhoz megy.Köszi
Szerk: az az egy van ami a nyomtatóhoz megy
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz #41133696 #64287 üzenetére
+1 egy USB hosszabbitó kábel a megoldás ...
Távirányítón "Input" majd "összes bemenet" és ott lesz a leválasztás
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
törölt tag
Most rendezgettem a csatornákat, szerencsére a CA modulnál LG TV-vel van rá mód, hogy biztonsági mentést végezzek pendrive-ra:
Az USB-ről való leválasztás hogy van? Mert ugye csak úgy kihúzni nem járja Ameddig válaszoltok ráér bent trónolni
Mely tévéket érinti az itt leírt FW hiba? Mert én nem tapasztaltam szerencsére eddig semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
nikos21
aktív tag
ránéztem hogy van e már elérhető frissítés a tv-n de olyat irt ki hogy a frissítés jelenleg nem érhető el
na ilyet még nem irt ki -
OldMike
őstag
Korábban egy ismerős számára én is letöltöttem a PC-re egy ilyen útmutatót (LB szériához). Az biztos hogy csak akkor használhatók ezek, ha egy könyvtárszerkezet formájában látod (van egy CONTENT mappa, azon belül meg almappák), mert csak így kapcsolódnak az egyes részek. Egyébként úgy működik, hogy a userguide.html fájlt kell elindítani, kiválasztani a magyar nyelvet, azután már egyértelmű. Talán a tied is ilyen.
42LM660S
-
Beni2360
félisten
válasz olasz69 #64273 üzenetére
Köszi és mivel jár? zsozsót hoz a postás?
fulton: az attól függ, hogy mekkora a tv mérete. Ha rá fér a komódra akkor a tv pin kódja a bal felső fiókban a Playboy magazinok alatt van.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fulton
addikt
Sziasztok
Egy LG LB730V tv-m van ami most frssült valami ujabb szoft ra. Ezekben pontosan mi az ami ujjítás?
Illetve nem tudjátok hol találom a tv-m PIN kódját?
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Én is beléptem a652v -esek közé!
7végén nem tudok foglakozni atv-vel ugyhogy egyeleöre várat magára
Ha van valkinek beállítási leirás azt fogadom -
colos@@
csendes tag
válasz huncutka1029 #64225 üzenetére
A frissítés előtte nap megtörtént és kereken 1 napig jól is működött a tv.
-
senior tag
válasz OldMike #64262 üzenetére
Kösz, ez már biztatóbb... (Múltkor letöltöttem valamit, amiről azt állította az LG site, hogy kezelési útmutató, de valójában egy rakás html fájl (gyanítom, hogy az interaktív guide-ja, amit magán a tévén kellene olvasgatni), megnézem abban, hátha ír valamit a kérdésről. Amúgy azért kellett volna, mert az adott készülék kezelési útmutatója végén szokott lenni egy műszaki adatok rész, amiből reméltem, hogy kiderülnek dolgok, (mert a honlap maga tele van hiányzó adatokkal meg nyilvánvaló képtelenségekkel), de ebben semmi ilyesmi sincs... A PDF-es linkek meg nem működtek. Mondjuk a többi gyártónál még eddig sem jutottam...)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Beni2360
félisten
Na jól átvágta a burámat, azt írta 00.20 és a végén 15 lett a letöltés. De egyenlőre nincs vélemény majd egy pár nap múlva. Milyen változást kellene figyelnem?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Az input lagja rendben van hozzá.(kb. 30 ms) Ehhez annyi a teendő, hogy azt a bemenetet PC-re kell állítani (input gomb>összes bemenet>HDMI szerkesztésnél a PC ikont kell kiválasztani A tapasztalatokról az LCD TV monitorként topikban olvashatsz.
vzaza TRob1-nak igaza van, de ha mégis tudni akarod milyen panel, akkor másik cimkét keress a dobozon is, meg a tévék hátulján is rajta kell lenni egy ilyen számsornak, mint 47LB671V-ZB.BEEWLJG, a többit itt jobb fent a kereső megmondja [link] neked. -
olasz69
senior tag
Nekem fent van a 20-as
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
Watt25
veterán
ha csak a hangilag érdekesebb/késői műsorokat szeretném fejhallgatóval nézni, a többit pedig a tévé saját hangszórójával, akkor állandóan dugdosni kell a kábelt?
Most egy picit elbizonytalanítottál, mert mintha itt lett volna szó róla, hogy újabb tévéken van opció arra, hogy ez átállítható legyen, de ez nem biztos. Az biztos, hogy az én tévémen (2011-es) dugdosni kell...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
senior tag
válasz Watt25 #64246 üzenetére
"Ha bedugod a fejhallgató bemenetbe, akkor a tévé egyáltalán nem ad ki hangot a hangszóróján."
Közbekérdezhetnék? Ez azt jelenti, hogy ha csak a hangilag érdekesebb/késői műsorokat szeretném fejhallgatóval nézni, a többit pedig a tévé saját hangszórójával, akkor állandóan dugdosni kell a kábelt? (Ez nem valami vonzó kilátás...) Vagy annyira rossz a fejhallgató kimenet minősége, hogy mindenképp külső erősítőre érdemes kötni? (Amivel meg az lesz a gond, hogy egy analóg (sztereó) erősítőre nem lehet egyszerűen rákötni...)
-
blakey
titán
Ezek közül semmi sem fontos, ha az általad kiszemelt ill. megvett tv-nek tetszik a képe, azzal ne foglakozz, hogy edge vagy direkt.
(#64256) Mr K
Milyen tv-ről van szó? Nálam be lehet állítani, hogy mindkettő aktív legyen, azaz be van dugva a jackbe a cucc és a tv hangszórója is szól. Nem kell ki-/be húzni.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TRob1
veterán
Dehogynem egyszerű. Csak sokan szeretik túlbonyolítani, túlreagálni a dolgokat. Mindenki próbál a tökéletességre törekedni, persze soha a büdös életben nem fog összejönni. Ha kompromisszumot kell kötni, az meg már nehezen megy. Ilyen az ember. Semmi sem jó.
A legegyszerűbb dolog a világon hogy senkire nem hallgatsz, bemész a boltba, megnézed a kiszemelt tv-t (akár saját vitt anyaggal), és ha tetszik, megveszed és örülsz neki (utána meg jobb ha nem olvasol itt róla mert úgyis csak felhúzna valaki ), ha nem tetszik, nézel másikat.Én még arra sem vagyok képes hogy kiderítsem, milyen panel van benne. Mert számomra semmi jelentősége. Tetszik a képe meg a tudása (és a kinézete is) és kész. Pedig csak egy "alja" 42LB650V-m van. De nem érdekel mások hülyesége. Egy a fontos: Nekem és a családomnak is tetszik. Kész.
(#64249) Beni2360:
Most akkor mi van? Valakinek 15-öst, valakinek meg 20-ast talál a tv-je?!?(#64248) Cheesy:
Mindenképp az optikait részesítsd előnyben. És lehet hogy érdemesebb lenne egy, a "lapos" tv-khez kitalált Hangprojektorban gondolkodnod ha nem akarsz komplett házimozit.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
M0RGI
őstag
válasz Balázs1986 #64231 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Az edge, direct LED kérdéskörhöz hasonlóan úgy látom ez sem egy egyszerű dolog...
Jó lenne a kétféle panelest egymás mellett megnézni, de erre elég kevés az esély.
A címkén kívül amit linkeltem, de nem találtam meg a panel típusára utaló jelzést, hol kell keresgélnem? -
Beni2360
félisten
-
blakey
titán
válasz Cheesy #64248 üzenetére
Igen, akkor minden eszköztől továbbküldi a hangot.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz Benoe77 #64243 üzenetére
A tv saját maga találta a 20 végűt és most telepíti valószínű akkor hivatalos.
-
Cheesy
őstag
válasz blakey #64247 üzenetére
+ Watt25
Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint - költséghatékonyság szempontjából is - az optikai kimenettel járok a legjobban. Akkor elkezdem nézegetni az optikai bemenettel bíró 2.1-es rendszereket. Hátha van itt a fórumon topikja
Így akkor működik a dolog, ha a laptop csatlakozik HDMI kábellel a TV-hez, ami optikai kábellel csatlakozik a 2.1 rendszerhez?
www.vakbelmutet.hu
-
blakey
titán
válasz Cheesy #64245 üzenetére
Optikai kimenetet használd, ott minden kimegy, scarton nem megy ki csak az adás, semmi más. A másik amit esetleg használhatnál az az ARC képes HDMI kimenet, ehhez ilyen erősítő is kell és akkor azon is megszólal minden. Én az optikaira szavazok, analóg csatlakozás esetén létezik optikai-RCA átalakító.
-
Watt25
veterán
válasz Cheesy #64245 üzenetére
Mi az oka, hogy pl. Youtube tartalmakat lejátszva csak a tévé saját hangszórója szólal meg, a rákötött hifi nem?
Így működik. SCART-on csak a tévé tunere által befogott csatorna hangja jön ki
Ugyanez történne, ha HDMI-vel rákötnék laptopot és arról játszanék le tartalmakat?
Lásd első pont. Igen.
Ha külső hangrendszert raknék rá, akkor a hátsó minijack (fejhallgató kimenet) vagy az optikai kimenet legyen a preferált?
Ha bedugod a fejhallgató bemenetbe, akkor a tévé egyáltalán nem ad ki hangot a hangszóróján. Emellett az optika digitális, a Jack analóg. Szóval, vajon melyik a jobb?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Cheesy
őstag
Szeretnék egy külső hangrendszert rákötni a tévére. Jelenleg egy minihifi van rákötve úgy, hogy a hátlapi SCART csatlakozóból jobb/bal csatornára szedi szét a hangot. Ezen kívül fejhallgató kimenet és optikai kimenetet találtam rajta.
Kérdéseim:
- Mi az oka, hogy pl. Youtube tartalmakat lejátszva csak a tévé saját hangszórója szólal meg, a rákötött hifi nem?
- Ugyanez történne, ha HDMI-vel rákötnék laptopot és arról játszanék le tartalmakat?
- Ha külső hangrendszert raknék rá, akkor a hátsó minijack (fejhallgató kimenet) vagy az optikai kimenet legyen a preferált?www.vakbelmutet.hu
-
addikt
Akinek ilyen 42LF652V tévéje van, attól kérdezném, hogy PIP/PAP funkció van-e benne és ha igen, milyen módok elérhetők? LG oldalon semmi info erről sajnos.
Köszi!
-
Rico45
őstag
válasz Diamond500 #64241 üzenetére
Valakinek fent van a 20-as végű?Mert az is jól müxik.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
TRob1
veterán
válasz Diamond500 #64239 üzenetére
Dehogy. Ezzel nincsenek olyan bajok. Az a 04 végű (vagy mifene) volt még szept 21-én (asszem: 05.00.04). Ez már annak a javított változata. Erre a verzára nem panaszkodtak az orosz fórumon sem. Arra meg igen.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Diamond500 #64235 üzenetére
Hehe, de jó hogy majd 1 hónapja ezt használom. Na ezért szeretem én mindenből a betát (is). Mert már jóval előbb használom azt aminek valakik egyszer majd jajj de örülni fognak. (Mindig mindenből használok betát is, Chrome-ból meg eleve csak azt. )
(#64211) olasz69:
Nem Ez így nekem már túl bonyolult, azt gondoltam egyszerűbben is előjöhet, nem mindenféle "szennyadó" "szennyvideóit" lesve. Alap helyzetben ha csak így van hiba, akkor nálunk soha nem fog jelentkezni.De ha van pár lépéses tuti kombinációd rá, szívesen kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
rzerge
aktív tag
válasz Diamond500 #64235 üzenetére
Nekem is ez jön fel, frissítek is.
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
blakey
titán
válasz direwolf #64234 üzenetére
Nem megy le addig az IPS, ezt te is tudod, képtelen lemenni, VA lemegy 0,022-ig is ahogy az enyém pl.
Leírtam vannak akik értenek hozzá, vannak fanatikusok és vannak akik olvasottak alapján döntenek.Mindegy, hogy ki mit választ ha tetszik neki.
-
Diamond500
senior tag
Nekem most 05.00.15 -ös frissítési lehetöséget kínalta fel a TV, akkor ez most az új WebOS ?
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz blakey #64233 üzenetére
Mármint ha az sRGB-t tekintjük a 100%-nak, csakhogy ezen kívül azért még jó nagy élet létezik (csak nem a VA paneleknek ) Másik hogy mekkora az eltérés, mennyi mintával mérted? Ez a 100% sRGB lefedettség (!) semmit se jelent önmagában.
IPS fekete is bőven lemegy 0,03 cd/m2 -ig.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
blakey
titán
válasz direwolf #64232 üzenetére
, ez nem így van, de lényegtelen.Ha egy panel, függetlenül attól, hogy milyen, de 100%-osra kalibrálható akkor nem lehet színhelyességben gyengébb a másiktól ami másmilyen típus, tehát ha a VA panel 100%-os RGB-re kalibrálható akkor az IPS nem lehet jobb, nem lehetnek szebb színei. Gondolom ez érthető. A lényeget úgyis leírtam.
IPS feketés 0,11 cd/m2 (nagyon jó indulattal), VA feketéje 0,03 cd/m2, akkor ez hányszoros különbség, majdnem 4X, szóval van bőven különbség, kontrasztnál is ez a szitu, 4-5x a különbség.
(#64231) Balázs1986
Azért arra figyelnek, hogy ne kerüljön bele másmilyen panel.[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Ha viszont szétnézel a neten, akkor blakey-n kívül nagyjából mindenki azt állítja, hogy az IPS színei a jobbak. Nekem is ez a tapasztalatom, de ez nagyjából semmit se számít. Kutass infók után.
@Balázs1986: LCD kategóriában nem létezik 100% fekete.
A VA feketéje sem annyival jobb az IPS-nél, hogy így ki kelljen domborítani. És persze az IPS színei sem annyival jobbak, hogy választási alap legyen. Egyszerűen az LCD technológiában mindig kompromisszumot kell kötni. Van aki erre, van aki arra hajlandó.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Balázs1986
addikt
A 42LF652V nem egy felső kategóriás tv, nem lennék róla meggyőződve, hogy a VA panelek elitjét pakolták bele 3d+smart+27% áfával 150k/170k-ért. Én ezért kerestem belőle az IPS-t, az biztosan hozza az általam elvárt szintet, nem lutri. A feketéje tényleg nem 100% fekete, de teljesen vállalható, nem érzem nagy hátránynak. Vételkor egy Samsung is képben volt pont a feketéje miatt (szóval nem ragaszkodtam az IPS-hez), de egyrészt a kinézett típust kb. sehol sem lehetett akkor kapni, másrészt az aktív 3D nekem nem gyerebe (kibírtam volna egy-egy film erejéig ha arról van szó, de akkor is egy halvány mínusz).
Ha van rá lehetőséged, nézd meg ezt a típust VA és IPS kivitelben is (nem tudom, a MediaMarkt-ban pl. megteszik-e, hogy egymás mellé raknak két ilyet, ha épp van mindkettő).Más: Azon filózok, hogy ha beütne a baj, és panelcserés lenne a tv, vajon foglalkoznának-e azzal, hogy gyárilag milyen panel van benne, vagy beletennék azt, ami épp akad?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ez most nagyon hosszú lenne. De ajánlani mindenki azt ajánl amit:
1. ő vett és nagyon jónak vél
2. ímád, istenit, fan
3. olvasott és mindenki csak azt ajánlotta
4. tapasztalato szerzettt mindkét oldalról
stb.Nekem mindkettő van, sok LCD-m volt, tudom melyik mire képes. Alapjáraton az IPS-t könnyebb beállítani, mert nem annyira bonyolult a "színrendszere", de kalibrlás során elvész az ilyen előny és a VA jobb kontrasztja, feketeszintje sokkal jobb képet ad, mellesleg a betekintési szögre vonatkozó dolgok sem feltétlenül igazak a jó VA (PSA) rendelkezik olyan betekintési szöggel, hogy az már ne zavarjon.
Egyébként ebben a topikban többnyire IPS-t fognak ajánlani, mert az LG inkább azt használ (95%-ban), tehát aki az LG-t szereti az az IPS-t is szereti.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz opti06 #64219 üzenetére
ips: +jobb színek +jobb betekintési szög
A színekkel nem feltétlenül értek egyet, egy jó VA nagyon brutál és jó színekre képes, betekintési szög igaz lehet ha gyengébb a VA, de egy jobb VA már ebben sem szenved hátrányt, uh. összeségében VA a jobb, mondom úgy, hogy mindkettő van és nem a leggyengébb fajtából.
(#64217) koko1238640
Monitornak monitort vegyél, elbújhat a Dell-em mögött, tv-zésre jó, de monitornak nem annyira. 1m-re kéne ülnöd, hogy normálisan tudd kezelni.[ Szerkesztve ]
-
-
M0RGI
őstag
Végül valószínűleg skippelem az UHD-t, a választás most a 42LF652V modellre esett.
Igaz a 3D nekem nem kell, de a 43LF632V sajnos edge ledes és a PMI is csak a fele a fentinek.Olvastam a 42LF652V panel mizériájáról, épp ezért megnéztem az egyik üzletben a készülék címkéjét, de csak ezek az adatok álltak rajta. Hol találok infót a panel típusról?
-
huncutka1029
addikt
válasz colos@@ #64223 üzenetére
az nem lehet, hogy frissített az első bekapcsolás után, és a legközelebbi újraindításnál a bootolást nem győzted kivárni?
ilyenkor ugyanis akár 2-5 percig is bootolhat, mielőtt az új SW elindul.
Ha nem vártad ki, és közben kikapcsoltad, kihúztad, az okozhat gondot.
Szerelő megoldja helyszínen neked, nem kell aggódni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
jansky1
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Az alábbi hibajelenségre tud-e valaki megoldást? Az adott készülék LF632. Smart funkció böngészőjéből megnyitva indavideo.hu -> a főoldalon lévő videók az ismert gomb megnyomásával teljes képernyőre rakhatóak, azonban, ha konkrétan rákeresel valamire (pl. egy sorozatnál ilyenkor a találati listát soronként 4 videóra rendezi és a lejátszó a találati lista mellett a jobb oldalon van), az már nem.
Ezt mi okozhatja? -
colos@@
csendes tag
Igen, az áramtalanítás tegnap megvolt, sőt most egész éjszaka kihúztam belőle mindent és reggel újra próbálkoztam, de a jelenség ugyanaz.
Első körben felhívom az LG-t, de ha ők nem tudnak valami okosat mondani, akkor visszamegy futárral
Köszi a tanácsokat
-
olasz69
senior tag
válasz #94529552 #64221 üzenetére
Nem is arra gondoltam,hogy axlrose megjavítja,hanem valaki hasonló hibával küzd,és leírták!Akár megoldás is van esetleg!? Amúgy, csak az 1- ikük írta,hogy "garis"!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz colos@@ #64213 üzenetére
3 napon belül vagy, ezért azonnal vidd vissza az üzletbe, kapsz egy újat helyette. Ha futár hozta, akkor az üzlettel beszéld meg, hogy küldjenek egy másikat.
69pablotaxi Ha a tiéd is garanciális, akkor hívd az LG-t, vagy a honlapon jelentsd a hibát.
Még annyit próbálj ki, hogy a táp kivételével minden mást húzz ki a tévéből hogy így csinálja-e.olasz69 axlrose nem foglalkozik a még garis tévékkel.
GiGaBiTeX Nem a háttér számít, hanem a mutatott képminőség. Ha meg kimondottan IPS-est vennél, akkor lapozz vissza 1-2 oldalt, beírták itt az azonosítási folyamatot. Amit linkeltél, az inkább UK, mint nemzetközi, és a magyar oldal is lehet hiányos, pontatlan. A lényeges infó rajta van a dobozon/tévén.
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy az LG 32LB650V tvm mennyire szuperálna jól ha asztali gép megjelenítője lenne?
Itt most főként az input laggra gondolok és arra hogy milyen messze kéne néznem a "monitort" a pixelmentesség ellenében.
A tv válaszidejéről nem találtam adatot, annyit tudok csupán hogy ez játékok során lényeges, illetve hogy a tv 500 hzen képes működni. -
blakey
titán
válasz colos@@ #64213 üzenetére
Áramtalanítás pár percre? Hátha segít.
-
olasz69
senior tag
válasz #46129152 #64212 üzenetére
Szia! Véleményem szerint LCD, plazma és projektoros TV-k hibái Nézzetek szét!
(#64213) colos@@ szintén....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy 32ln5400 típusú tv-m.
Bekapcsoláskor előjön az LG logó,majd kikapcsol,és folyamatosan ki-be kapcsol.
Mi baja lehet? Esetleg egy szakértő?
Köszi -
törölt tag
válasz TeeJay #64179 üzenetére
Ahogy mondják, a Smart hangot ki kell kapcsolni, legyen eredetin. Hang effekteknél a Tiszta hang 3, szint-nél a beszédhangokat jobban lehet hallani, de ezek a tévé hangszóróira vonatkoznak.
Pont a tiédhez hasonló problémák miatt érdemes Házimozi erősítőt használni, mert azt testre lehet szabni normálisan, még a szoba paramétereihez is igazítható a hangzás. A pc-hez való 2.1-est, Soundbar-t és társait meg az egybe szettek-et nem igazán.
-
Medical
aktív tag
Hétfőn rendeltem meg a LG 43UF7727 43" Smart UHD LED TV -t. Ma meg is hozta a futár, ugyan az a ""AN-MR600 Magic Motion távvezérlőt"" adták hozzá amit Ano (#64182) nak javasoltál.
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
TeeJay
félisten
-
olasz69
senior tag
válasz OldMike #64196 üzenetére
Őszinte leszek,nem tudom!
Ha odaérek ,megnézem és válaszolok!
Lb-nél hogy is van,de lehez megelőz valaki!Rico45@ nekem van,csak videó nincs rajta!
Az előzőek lejátszották?[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Valakinek van Dropbox fiókja? Dropboxon tárolt videókat neki sem játssza le a tv?
Kár :-) 2508-05.00.20 fw van fent.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.